בוקר טוב!!!!!!!!!

Weird Eyal

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!

וואלה נדלקו העינים באדום......... יאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווו מה קורה אנשים? וואללה טוב וכייף לי!!!!!!!! טוב יאללה אני ממשיך לעופף לי כאן מעל המחשב ואני אעשה ריפרש מדיי פעם אני כאן למעלה ביי
אם תשימו לב הפרצופים זה סיפור קצר... מי שמבין את מהלך הסיפור ישר לכאן הודעה!

ה מ ש י ח

New member
בוקר טוב איילי!!!!

פעם לתפוז היו משקפיים שלחצו לו. הוא התרגל אליהם וקיבל אותם באהבה. ואז גנב לו אותם איזה היפי-ילד-פרחים שכזה והוא היה עצוב. ואז הוא כעס, ואז היה מתוסכל ואז הוא התחיל לפתח חרדה מפרחים עד שהוא הבין עד כמה שזה מגוכך והתחיל לצחוק על עצמו וגורלו המר. ואז הוא שהה בחוף וקיבל צבע ובעצם הוא נשרף אז הוא צעק מכאבים ומרח קרם הרגעה שכל כך דמה ליוגורט תות שהוא טעם אותו. בעעעע. איך זה?

Weird Eyal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד שהבנתי................. זה מתחיל מימין לשמאל....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ה מ ש י ח

New member
שמחה שאהבת. תורי עכשיו סיפור?

נראה אותך ילד יצירתי שכמוך. אגב, אסור לך להזכיר "מקדולנד´ס" ודומיו.

Weird Eyal

New member
חחחחחח יאלה

דג תפס חתול ודפק בו עם פטיש ועשה ממנו המבורגר הרוח רפאים של החתול יצאה לשוטט והצילה חילזון מדריסה על ידי מכונית והרוח צילצלה לגביי מציאת פצצה ושיביאו עזרה ראשונה והדג המאושר חזר למים וואוו מה יצא לי........ ואגב הסיפור שלך היה לא נכון כי סיפרת אותו הפוך.... גם כאן סיפרתי אני מימין לשמאל...

zaradoz

New member
נו אנחנו נשמע פה את הסיפור?

או שתשאיר אותנו במתח מיני?

ה מ ש י ח

New member
אוי, אין לי כוח לזה.. ארוך מידי.

אבל מה שכן יש בסוף
שזה מזכיר לי את המשפט הטראגי "במקום שבו שורפים ספרים שורפים אנשים" שלצער כולנו התממש במלא מובן המשמעות. ובנימה אופטימית זו..........

zaradoz

New member
למען האמת מדובר ב-

ספר ´מחזור האחרון´ אם זה אומר משהו למישהו, נא להשאיר לי מסר.

למעלה