בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם

כן בוקר של
ועננים. אני התחלתי את הבוקר בקריז.. הבן שלי הקטן ירד עם הגדול לביה"ס שלפתע אמא שלי מצלצלת באינטרקום ושואלת באם הוא עלה הביתה (הקטן) אמרתי שלא ושאלתי כמובן למה? היא סיפרה שלי שהוא ירד עם אח שלו ואז ביקש לראות אם הרכב של חבר לו (של ההורים שלו כמובן) נמצא למטה..הם נפרדו (שני הבנים שלי) ומאז הוא נעלם.... בריצה קלה עם טרניג וקוקו ירדתי למטה לחפש אותו קראתי בשמו.. אין קול ואין עונה..רצתי לביה"ס ושם ישב לו בנחת בכיתתו כששאלתי את המורה שלו אם הוא נמצא בכיתה הסתכלה עליי כאילו נפלתי מה
ואמרה כמובן, ביקשתי לדבר איתו.. והוא לתומו אמר לי מההההההההההה??????? כמעט קיבלתי שבץ
מה זה מה??????? שאלתי חיפשתי אותך בכל האיזור ותראה עוד איך ירדתי לחפש אותך.. מה הוא אומר לי??? הוא אומר לי אמא את יפה (תחמן) ועוד אח"כ דורש ממני : אמא אולי נדבר על זה בבית?? אני אומרת לכם הילדים של היום זה לא הילדים של פעם. אני מקבלת שבץ
והוא...הוא דורש לדבר על זה בבית
יחד עם זאת אין לכם מושג כמה הייתי מאושרת מצאתי אותו..
שיהיה לכולם אחלה בוקר ורק בשורות טובות

ניקולי

New member
ראית מה זה סידי?

הוא חושב שהוא עומד להיבחר לבחירות או משהו כזה.. בכלל עם הבן הזה היו לי מקרים שאלוקים ישמור לי עליו.. בחיי!!

sidi

New member
זה רק

אומר שהוא פיכח, חריף ולא למלם
אני חושב שעדיף ככה ולא איזה בוק. לא נורא אז עשית ג´וגינג על הבוקר חחחחחחחחחח

בת ה י ם

New member
../images/Emo183.gif בוקר נעים ../images/Emo183.gif

אמאלה ניקולי......באמת בוקר מוטרף מקווה שההמשך יהיה שלו ורגוע.

ניקולי

New member
בת בת

עזבי בוקר מטורף את יודעת איך נראתי??? פאדיחה
.. מזל שהשומרת בביה"ס הכניסה אותי ולא נבהלה ממני.. חחחחחחחחחחח והוא עוד אומר לי אמא את יפה

ניקולי

New member
אז זהו ש...

דגלים לא היו.. והשומרת כ"כ פחדה כשראתה אותי
מרוב פחד עוד מרחוק פתחה לי את השער ועוד בירכה אותי ליום טוב.. שלא נדבר על המורה היתה בכלל בהלם לא קמה כלל וכלל מהכיסא.. והילדים בכיתה.. אוףףף הילדים בכיתה התלהבו חשבו אי.טי. הגיע... תגידו לי מה עושים עם הילדים האלו מה?? כ"כ אדישים כ"כ מנסים להשתלט ולהחליט... הרגשתי כאילו אני עושה לו פאדיחה שבכלל היגעתי לשם אלק "נדבר על זה בבית" מצד אחד את רוצה לחלע אותו מצד שני את רוצה לחבק אותו על הדיפלומטיות...

בת ה י ם

New member
../images/Emo47.gif אם השנה

חחחחחחחחח עד שיחזור את תרגעי דברי איתו ותסבירי לו שנבהלת (חחחחחח חיזרית יפה)

ניקולי

New member
נשמה שלי ../images/Emo140.gif

אני כבר נרגעתי.. מהרגע שראיתי אותו אני רגועה... הנה את רואה?
ברור ברגע שיגיע הביתה אני אדבר איתו ואסביר לו עד כמה הייתי מודאגת, מסכן אח שלו את יודעת מה זה לקחת אחריות על אח קטן שלפתע נעלם??? יותר מכל אני חושבת שהוא צריך להתנצל בפני אחיו (שכ"כ דואג לו)

angel151

New member
החחחח .. כן כן מכירה את זה ....../images/Emo3.gif

אבל קבלי כי את אימא מקסימה!!!

ניקולי

New member
תודה אנג´ל

אני מאוד משתדלת להיות אמא כזאת, אני מאוד משתדלת להיות הסחבקית של הילדים שלי וברור לי שלא תמיד זה טוב כי לפעמים הם עולים לך לראש.. ילד לא צריך לקבל יותר מידי ולא צריך להחסיר ממנו.. לפעמים גם אני בתור אמא מתייאשת וכבר יוצאת מדעתי אבל אז.. אני מתיישרת ואומרת לעצמי "היי רגע.. חכי, אל תאבדי אשתונות הילד הזה שלך תהיה איתו סובלנית".. וזה עובד כי מה יש לי בעולם הזה אם לא את דור ההמשך הילדים שלי?? מה יש לי עוד שהוא חלק ממני ונטו ממני אם לא הם???

angel151

New member
נכון להם יש רק אותך ולך אותם

אני למשל מאוד חברה איתם לפעמים אני לא מרגישה בכלל כאימא .. אני כמו איזה ילדה ונכון להיום אין לי כבר מילה בבית הזה (בעידוד ותמיכתו של אבא שלהם כמובן) לכן אי אפשר להמשיך אגב : לפחות אחד אמר שאת כן יפה
.. את רואה איזה חמוד הוא.. אני הייתי מתה מצחוק .. בטח הרס אותך באותו רגע כן כן הם יודעים לעשות את זה יפה מאוד. אבל הרבה סבלנות, תמיכה, ואהבה כי אין מה לעשות.. אצלי זה פשוט כבר לא עובד. אין להם גבולות

ניקולי

New member
בוקר טוב אביחיש´ו

מה שלומך הבוקר?? יום נחמד היום למרות שה
מבצבצת לה מבין העננים.. ולי קפאו הידיים..
(הוצאתי נקנקיות מהמקפיא) וקררררררר לי שיוו איזה קור

Crossface

New member
אני?

אני בסדר, קצת בדאון, לא משהו רציני יהיה בסדר גם לי קר נראה לי אני הולך למצוא את התנור חימום שלנו ושים אתו אצלי בחדר

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח שיוווווווווווווווווו.....
איזה פאדיחה...
... אני לא מאמינה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח אתם לא מבינים למה אני צוחקת ככה חחחחחחחחחחחחחחח (רגע אני חייבת להרגע) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו.. נרגעתי קצת חי חי
עכשיו תשמעו קטע.. נכנסתי לכרטיס האישי שלי ע"מ לראות אם יש לי באמת יום הולדת (כי אנג´ל אמרה לי שיש לי יום הולדת בעוד שישה ימים).. אז זהו שאין לי ובאמת על המסרים שלי היה רשום "יש לי יום הולדת בעוד שישה ימים" לא משנה.. אקיצר.. חחחחחחחחחחחחחח אקיצר החלטתי סוף סוף לעדכן את הכרטיס האישי שלי.. נכנסתי וכתבתי מה שאני חושבת (על עצמי כמובן)..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיווווווווווו... (כואבת לי הבטן).. קיצ קצ עידכנתי ולבסוף היה רשום (חתימה) וניתן להוסיף אייקון לחתימה וכך עשיתי חתמתי.. והוספתי אייקון לבעלי באהבה
..... מה עשיתי לא בסדר???????????????????? חשבתי שהחתימה נשארת אך ורק בכרטיס.. ואז....... ראיתי את ההודעה של איבחישו´ והגבתי לו בוקר טוב...ועוד אני מספרת לו שידיי קפאו
כי הוצאתי נקנקיות מהמקפיא ושקר לי נורא
.. אבל הסוף.. הסוף הרג אותי בהודעה שלי החתימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק איזה פאדיחה איזה?? יאלה לבעלי באהבה
אז אביחיש´ו עם כל הצחוק הזה.. ולמרות הפאדיחה הזאת הנה לך
... אבל.. תחזיר לי את המילים לבעלי באהבה כי נשמה הם שיכים למישהו אחר.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה