בוקר טוב...

ט ו ר ה

New member
בוקר טוב...

מה שלוכם?... טופית את פה? את בצרפת עכשיו? את עוברת לגור שם? לא עקבתי אחר ההתפתחויות האחרונות.
למישהו יש שיר טוב על הבוקר? ומה נהיה עם הפרסומות האלה לאחרונה פה לעזעזל?!
And if you go, if you go, Leave me down here on my own, Then I´ll wait for you, yeah.​

tofit

New member
אני כאן

בינתיים. אני עוברת לגור שם, אם אני סוףסוף אמצא דירה נורמלית, בסביבות סוף ינואר. מה שלומך?? אני מחפשת לנו איזה שיר טוב...

turrican

New member
בוקר טובבבב - יום טוב ../images/Emo13.gif

אהלן טורה וטופית
בוקר טוב גם לשאר חברי הפורום היקרים.. pimpf , שמש27 , אלדין , אלפא , ארטי , זוהר , אילן , Zivper טל-יה , סידצ´יפ וכול השאר כמובן. הנה השיר שלי על הבוקר.. להקת Fleetwood Mac בשיר Everywhere (יש מישהו שלא מכיר?? תתביישו!) השיר הופיע באלבום המאד מצליח שלהם Tango in the night ב-1987 שעליו התבסס האוסף שנה לאחר מכן.
Everywhere Can you hear me calling Out your name You know that I´m falling And I don´t know what to say I´ll speak a little louder I´ll even shout You know that I´m pround And I can´t get the words out Oh I... I want to be with you everywhere Oh I... I want to be with you everywhere (Wanna be with you everywhere) Something´s happening Happening to me My friends say I´m acting peculiarly C´mon baby We better make a start You better make it soon Before you break my heart Oh I... I want to be with you everywhere Oh I... I want to be with you everywhere (Wanna be with you everywhere) Can you hear me calling Out your name You know that I´m falling And I don´t know what to say Come along baby We better make a start You better make it soon Before you break my heart Oh I... I want to be with you everywhere Oh I... I want to be with you everywhere Oh I... I want to be with you everywhere Oh I... I want to be with you everywhere (Wanna be with you everywhere)​

tofit

New member
יש לי שיר מעולה

אבל אין לי את המילים.... stripped של דפש מוד כמובן אחלה שיר, אני בטוחה שתסכימו איתי

ט ו ר ה

New member
Let me see you Stripped .....

down to the bone....
אחלה שיר בחרת!!!
Come with me Into the trees We´ll lay on the grass And let the hours pass Take my hand Come back to the land Let´s get away Just for one day Let me see you Stripped down to the bone Let me see you Stripped down to the bone Metropolis Has nothing on this You´re breathing in fumes I taste when we kiss Take my hand Come back to the land Where everything´s ours For a few hours Let me see you Stripped down to the bone Let me see you Stripped down to the bone Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me Let me see you Stripped down to the bone Let me hear you speaking Just for me Let me see you Stripped down to the bone Let me hear you crying Just for me​

turrican

New member
אני מקדיש את השיר לכל הילדים

היום מבצע ענק למען הילדים - יום התרמה מיוחד עבורם שנקרא "יום טוב". רציתי להקדיש להם את השיר הבא. הקליקו על הלינק - ופתחו רמקולים (תנו לזה כמה זמן לטעון בבקשה..) שיהיה להם רק טוב.

טל-יה

New member
בוקר טוףףףףףףףף ../images/Emo183.gif

מה שלומכם הבוקר, ואני הצטרפתי למועדון החברים של השמונים של אלכס
מה זה נותן החברות במועדון?
? כניסה לערוץ 10 ? כמה ישלמו לי על שבחרתי להיות חברה במועדון השמונים?
יאלללה יום טוב לכם...

turrican

New member
בקרוב תדעי..

היי טליה
יש לי כמה רעיונות בראש.. כל חבר במועדון יקבל פעם בחודש עידכון לאימייל עם חדשות מסעירות מה-80 , וכמובן יש בונוס שאני לא אגלה עכשיו.

tofit

New member
רגע אחד

חשבתי שאת הפרס הזה מקבל מי שהכי מתמיד כאן בפורום...

turrican

New member
את מקבלת פרס מיוחד..

לאכול צפרדעים ללא רגליים בצורפת..סתאאאם. אולי טיול מסביב לעולם יתאים לך? במחשבה שניה - כל הדיסקים שלו דוראן דוראן כולל הסינגלים בחתימה אישית של סיימון השמן

טל-יה

New member
יש לך טעות טופית

אני יש לי מקום ריאלי בעשיריה... אז מה......?? גם אני הייתי מלצרית פעם..... !! מי אמר שיש צדק?
ומה שלומך את?

טל-יה

New member
ואולי שאלפא חזר סוף סוף

ואולי ממכם תבוא הישועה
הפכתי את כל העולם ואבא שלו. ואת משרד הביטחון אני מחפשת ב
רות את הנעימה של התכנית של אלכס אנסקי בתכנית שלו בבוקר מה לא עשיתי
כמה שיריונים הפרחתי באוויר כמה בעלי תפקידים ימוקמו בגל"ץ ועוד תחנות רדיו. סתתתתתאם זה כמו שאלפא הולך לקנות את בית החלומות שלו. אולי אולי תעזרו? בכל זאת יום טוב היום לא?

טל-יה

New member
כן כן כן

לא ג´ימס בונד אבל 7.07 נכון.... שמשודרת בגלץ ומה זה השאלה זאת את? ראית לי
שם ? או
שם? יש מצב? אלללללללללללללללפאאאאאאא
............. כאילו דא?

למעלה