בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

תתעוררו כבר נו.... עד שאתם מגיעים אני צריך לעזוב. טוב שיהיה יום יפה לכולם. יש אנשים שמטפסים על הרים יש אנשים שצונחים מגבהים יש אנשים שרוכבים על סוסים ויש כאלה שגומאים רחקים אבל אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים אני אוהב להיות בבית עם אותה האהובה ואותם ההרגלים יש אנשים שצדים נמרים יש אנשים שדולים פנינים יש אנשים שבונים מגדלים ויש כאלה שצמים חודשים אבל אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים אני אוהב להיות בבית עם אותה האהובה ואותם ההרגלים יש אנשים שתמיד מחפשים יש אנשים שתמיד מגלים יש אנשים שהולכים בגדול לא מוותרים ורוצים את הכל אבל אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים אני אוהב להיות בבית עם אותה האהובה ואותם ההרגלים מה אתם אוהבים???

בוקר טוב

אני פה מוקדם היום ויש לי זמן ניר חולה בבית אז לקחתי את האוטו נכנסתי לחניה (שהיתה ריקה כי מי הפרייר שמגיע לעבודה כל כך מוקדם) וחניתי במקום נפלא ורק עכשיו כשאני יושבת במקום שלי במרומי קומה 5 (החניון בקומה 3- ) אני חושבת שחניתי במקום של מישהו מאוד חשוב... שויין הוא יסתדר יום אחד בלי החניה שלו מה אתה אומר?.

sidi

New member
ממממ

8:00 זה מוקדם??? חחחחח לגבי החניה של ההוא, מקסימום הוא יגיע לפורום בתור עוד מאוכזב חחחח

ניקולי

New member
בוקר טוב

איזה יופי ג´ס שיש לך היום את הרכב.. אבל מצד שני מה יש לניר?? הוא מרגיש לא טוב?? היה אצל רופא?? אם יש לו צינון שיקח את הכדור הזה ליום וללילה ואז חעבור לו תיק תק מלבד זאת אתמול שמתי כאן תמונה כלשהי ורציתי את חוות דעתכם מה אתם רואים בתמונה?? ואף אחד לא ענה לי.. חוץ מאנג´ל שפיתחה נושא שיחה שבכלל לא קשור לתמונה..
אבל לא נורא אני אשים אותה שוב....

בגלל הריצפה הארורה..

ישנו 4 לילות על הרצפה והפולני החמוד שלי רגיש לקור וזה השפיע עליו ככה שהוא איבד ת´קול (איזה שקט!!!) וצינון ורופא?.. מה זה??? השתגעת?

ניקולי

New member
נשמתי

תארתי לעצמי שזה צינון בגלל זה אמרתי שיש את הכדורים של היום והלילה את יכולה לקנות לו את זה בבית מרקחת זה עוזר תאמיני לי... לפני כחודש היו לי כאבי גרון והייתי מצוננת מאוד עד כדי כך שזה עיצבן אותי..לקחתי את הכדורים האלו וזה עזר אחרי שלושה ימים רפואה שלמה לניר

הוא דווקא לקח וזה עזר חלקית

הוא ימשיך ויקח אבל חשוב לנוח במקביל ולכן הוא בבית היום

@@

New member
בוקרית טובית

החלמה מהירה לניר
וג´סוס את בטוחה שלא יעשו לך בעיות עם
בגלל החניה
טוב..נו...גם אני עבריינית תנועה לא קטנה
ניקולי, אני שמחה שבראיון היה טוב, נקווה שתתקבלי
וסידוששש, רק בא וכבר נעלם. ואנג´ל החמודה גם לך שיהיה בוקר טוב ובקיצ...בוקר נפלא לכולנו

@@

New member
חחחהההה../images/Emo6.gif

חולההההה עלייךךךך
את מטפלת יפה בניר
תה וכאלה ...

ניקולי

New member
ריקי ../images/Emo25.gif

תודה נשמה הלוואי ואני אתקבל דרך אגב.. התחום הנתבקש בעבודה הזאת זה בדיוק מה שאני אוהבת ומה שאני יודעת לעשות.. הוא דוקא נתן לי הרגשה טובה

angel151

New member
../images/Emo24.gifועם מי בדיוק אני ידבר על

התמונה חמודה שימי לב לשעה? מי בכלל היה כאן . רק אני לבד עם הילד הזה מיוז.. תמיד הוא גם בלילה. הייתי לי לבדי בבית, קראתי חומר מעניין ,כתבתי מכתב .. ועוד.. זהוא ..

mariana

New member
ג´סוס../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לניר, מסכן. אל תדאגי בחיים לא יכלו שהאוטו שייך לך בגלל הסמיילי
או שכן?
יום טוב לכולם

בת ה י ם

New member
../images/Emo42.gifלא זורחת

ול אין קרחת ניר בבית חולה אין קול ואין עונה ניקולי את חושינו מפתחת והאהבה פורחת סי די שולח יופי של שירים והשאר (מי ששכחתי איתו הסליחה)בטח ישנים יום מ ק ס י ם לכולנו.

@@

New member
ובת הים...

אחל´ה בחורה
יפה לך על הבוקר לחבר שירים

למעלה