בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

נו ג´ס, איך עבר הלילה על המיטה? חחחחחח היה אקשן????
בוקר טוב לכולכם. וביום חורפי זה אני מקדיש לכם את השיר. כבר יבשו עינינו מדמעות ופינו כבר נותר אילם בלי קול מה עוד נבקש אמור מה עוד כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כאבנו אלף צלקות עמוק בפנים הסתרנו אנחה כבר יבשו עינינו מלבכות אמור שכבר עמדנו במבחן. את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כיסינו תל ועוד אחד טמנו את ליבנו בין ברושים עוד מעט תפרוץ האנחה קבל זאת כתפילה מאוד אישית. את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים.

ניקולי

New member
סידי...

אתה מוכן להפסיק לדרוך על יבלות של ג´ס???? זה לא יפה ככה להתעלל בה ועוד לדבר על אקשן על מיטה בלי מזרון (חחחחחחחחחחחחח)
ותגיד לי מה קרה לך עם השירים האלו??? מה אמרו לך שאתה כותב מעט אז התחלת לכתוב שירים ולמלות את הדף??? חי חי חי חי חי
אז מה שלומך הבוקר סידוש , אה???? שיהיה לך בוקר מקסים למרות הקור שחודר לעצמות
בוקר טוב

בוקר טוב עולם ../images/Emo24.gif

סידי איזה רעיון נפלא לפתוח כל בוקר בשיר הרבה יותר טוב מסתם קפה ישר כח זה גורם לחייך בגדול

קנגורית

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב סידי ולכולם...

אניממרגישה יותר טוב עם ההחלטה שלי למרות שיש איזשהו חסך כי כנראה התרגלתי לדבר איתו בטלפון כמעט כל יום אז יותר אין חבר ילדות נגמר... אני אמצא לי ידיד אחר כנראה במקום אחר...
אבל אין כמו חבר ילדות...
קנגורית

angel151

New member
בוקר טוב חברתי היקרה ../images/Emo20.gif

נכון חסרים השיחות , יש איזה ריקנות אבל היפיקי מעצמך דברים טובים שאולי לא ראית אותם, בטוח בטוח את תמצאי ועוד תמצאי עשרות חברים עד כדי קח שלא יהיה לך זמן לעצמך. יש ויש יותר מחבר ילדות מתוקה זה שיעריך אותך ,יאהב אותך בכל ליבו זה שאת תהיה החשובה לו תשיהיא הפרח היחיד שלו את תרגישי חבר אמיתי. וחוץ מזה אולי אני יהיה חברת המחשב הפנטיום 3 הראשונה שלך ושלך הכי?? אשמח לתת לך הפון שלי.. במסרים מה רק חבר ילדות יש?? זה יעבור לך הזמן פשוט קשה עכשיו אבל את תעברי אותו

תראה תשמע (או הגיגי הלילה..)

והמיטה המושלמת כל כך מושלמת שרק שמתי ת´ראש כבר ישנתי.. אבל לא נורא אחרי 4 לילות על הריצפה בחדר של מיקה (הריצפה של מצויינה אם אתה מבין אותי....
) אז יש לי זמן לבדוק את המיטה גם היום מחר וכל הזמן הבא אפילו מיקה ישנה יותר טוב היום כשההורים שלה לא לידה ממש מחדל!!! יאללה סלמתק שתתחיל לישון לילות שלימים ואני אהיה מרוצה .

בת ה י ם

New member
../images/Emo1.gif כי בא לי לבדוק גם את המזרן

של ג´ס.... חחחחחח גגגרגררגרגרגררר אמאמאמאאאאמאממממממ אוספת את חלקי גופי ובאה לנוח כאן ....אממממא ג´ינס, אמא זה לא נח, אמממממא תעשי לי צמות
(מאיפה אני יודעת לעשות שביל ישר????....אמא כפפות.... אמאאאא אמאאאאא אמאאאא אין אמא ת´ראות חחחחחחחחחחחח 8:10 נכנסתי לאוטו רדיו שירים וניסיון התאוששות ב ו ק ר ט ו ב

@@

New member
בוקר ../images/Emo24.gif טוב

בת הימוש את קורעת אותי מצחוק
אני חולה עלייך
סידי, אני רוצה שתמצא לי ת´שיר
(לא יודעת מי שר אותו
) אבל זה מתחיל ככה: בואי תני לי יד ונלך, אל תשאלי אותי, רק אל תשאלי אותי על אושר".... מכיר
לא משנה, פשוט תאתר לי ת´שיר
. ולכל שאר האנשושים היפים שלי שיהיה לך בוקר קסום
ומחוייך
ו....קיבלתי מלא
מאחותי, היה שווה לקחת ואלסוף אותה מהשדה

angel151

New member
@@ איזה כייףשיש אחות כזו../images/Emo77.gif

אז מה רק בגלל המתנות?? כן.. איזה כייף... לקבל מתנות.. אז גם אחות וגם מתנות כייף.. פשוט כיף. חברה מתוקה תהיה עכשיו בשבילה לדעתי כי לא רואים כל יום את אחותך מגיעה מה-
ענת

@@

New member
אנג´ל בוקר טוב ../images/Emo140.gif

יש לי עוד 5 אחיות, ואני מברכת את אמא שלי שהביאה לעולם את כל האחיות המקסימות האלה, כל אחות היא
בפני עצמה. אני ממש לא אוהבת אותה רק בגלל המתנות, אלא בגלל שהיא אחל´ה של אחות. וחוץ מזה אני רגילה שהיא טסה
לחו"ל (כל אחד והמזל שלו
)

angel151

New member
../images/Emo65.gifיווו איזה כייף אתם משפחה שלמה

לי אין את זה את תחושת המשפחה בכלל .. מתוקה אני בטוחה שלא רק בגלל המתנות זה סתם בצחוק..אבל אחותך חושבת ואוהבת אותך אבל מי יודע אולי יום בהיר אחד אוכל להתאחד עם משפחתי בהולנד לרמות שזה רחוק מהמציאות והאופק. המשפחה שלי אלה חברותיי , אתם כאן הפורום, 2 ילדי שמקווה שהם עדין אוהבים אותי כאימא ויראו יום אחד שאני זקוקה להם והם לי. כי אין לנו אףאחד חוץ מ3 תתנו

@@

New member
אנג´ל...

את צודקת, זה קצת קשה להיות בלי משפחה (אני דבוקה למשפחה שלי כמו דבק 3 שניות)... אי אפשר לדעת, אולי באמת ביום בהיר אחד את תתאחדי עם משפחך מחדש , אבל יש לך 2 מלאכים בבית וזה הכי חשוב. אל תחשבי מחשבות שליליות, איזו מן מחשבה יש לך??? האם הם עדין אוהבים אותך????? בוודאי שכן, את הרי אמא שלהם, את הרי האשה שהביאה אותם לעולם הזה, אני בטוחה שהם אוהבים אותך אהבה גדולה ועזה ושהם חושבים עלייך המון, כל אדם בעולם ולא משנה מהו גילו זקוק לאמא. כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא

angel151

New member
אז נה אם הבאתי אותם לעולם אז..

זה אומר שהם אוהבים אותי?? בלב שלהם אוהבים אותי רק שקשה להם לבטות את עצמם בגלל אבא שלהם שרק זורע שינאה והרס. חוץ מלעשות הכל ולהראות ולתת להם להרגיש שאני כל עולמם ואוהבת אותם לא אוכל לעשות יותר. הם עולמי ואני עולמם. מקווה שהם יתעשתו מתישהוא. דברים שרואים משם לא רואים מכאן. יהיה טוב.

angel151

New member
../images/Emo139.gifסוף סוףיש מיטה .. גם בריצפה

יש חיים טובים.. כדאי באמת לבדוק ביצועי המיטה סומכת עליך אחרי חודש את יודעת צריך להפוך אחרת יהו משקעים.. יאללה שרק טוב יצא מהמיטה הזו המיטה ללא מזרן זה כמו רכב ללא גלגלים נשיקה למיקה, ל-כלבלבי חיבוקי ולבעלך אהבתך הרבה.

מיקי 35

New member
בוקר נפלא לכוווווללללםםם ../images/Emo24.gif

מה שלומכם יקיריי ? אני שבתי לעצמי... ושוב אני עליז ושמח כהרגלי... ימי הדיכדוך חלפו, והחיים שוב נראים יפים יותר מתמיד... אז בקיצור... שיהיה יום מדהים לכולם !!

@@

New member
יופי של טופי ../images/Emo187.gif

מיקמוק, הכל לטובה, העיקר זה החיוך
שחזר... והאופטימיות
שחזרה שוב לחייך. וכן... החיים באמת יפים
אפילו ש... יש כמה דברים שקצת מציקים. יום של קסמים

ניקולי

New member
איזה יופי

לראות שירוש כזה נחמד של בוקר טוב החל מסידי וכלה בריקוש.. חברים נפלאים כרגע חזרתי מראיון עבודה מה אני אומר לכם המצב חרבנה אז ככה ההצעה היא: משעה 09.00 עד 16.00 נחמד לא?? אבל המשכורת היא 3000 ש"ח ברוטו ו... אני אמורה להחליף שוב פקידה שיוצאת לחופשת לידה. אז קודם כל שיהיה לאותה אחת מזל"ט ובשעה טובה שנית אני לא מתכוונת שוב לעבוד עבודה זמנית וכמובן שאני לא עושה מעצמי צחוק מה זה 3000 ש"ח תגידו לי המדינה שלנו התחרפנה??? במקביל קיבלתי עוד טלפון לגבי הצעת עבודה מאותה חב´ כ"א העינין הוא שהיא מסרה לי מס´
של אותו סוכן אבל.. ושוב האבל הזה הוא לא עונה.. איך אני אמורה להתחיל לעבוד שאין רציניים במדינה הקטנה שלנו איךךךךךךך? טוב זהו לעת עתה שיהיה לכם המשך יום נפלא שלכם ניקול*

Crossface

New member
../images/Emo13.gif

מיקי, אני שמח שאתה שוב על הרגליים (והראש כבר בעננים?) ניקולי, המון בהצלחה, אני מקווה שתמצאי משהו שתאבי אני בנתיים מתכנן לי סופ"ש נחמד עם החברים, יום חמישי אנחנו נביא הDVD את שר הטבעות ונראה את זה ואלר כך נלך לראות את הסרט השני של שר הטבעות בקולנוע נישן אצל חבר שלי ויום שישי על הבוקר אנחנו יוצאים לטיול במצפה רמון, סתם בשביל הכייף חבורת מפגרים, כל הקיץ לא עשינו כלום, הגיע החורף אנחנו מתחילים.

Locke

New member
באמת חבורה של מפגרים

מי יוצא לטיול בחורף??? מה אח"כ? לטוס לחו"ל (ניו יורק למשל)? לא מספיק קר פה?

למעלה