בוקר טוב מה שלומכם? אצלי הכל טוב היתה שבת רגועה יחסית. שיהיה אחלה יום, הבטיחו היום גשם, איזה כיף.
S sidi New member 15/12/02 #1 בוקר טוב מה שלומכם? אצלי הכל טוב היתה שבת רגועה יחסית. שיהיה אחלה יום, הבטיחו היום גשם, איזה כיף.
A angel151 New member 15/12/02 #4 ../images/Emo26.gifניקולי שמאלה היה לי מסר אז תודה,גם לך בוקר נפלא כולל והרבה על השבוע הזה שיהיה רק שקט ועוד פעם שקט
../images/Emo26.gifניקולי שמאלה היה לי מסר אז תודה,גם לך בוקר נפלא כולל והרבה על השבוע הזה שיהיה רק שקט ועוד פעם שקט
A angel151 New member 15/12/02 #5 ../images/Emo124.gifסידוש שם הודעה ועוד 48 שעות תמסר כאן תשובה מימך.. שתהיה לי בריא
ב בת ה י ם New member 15/12/02 #6 ../images/Emo5.gif קפאתי למוות......... איזה קוררררררר איפה ה שבת עמוסה עברה על כוחותינו ג´ססס - מברוק ניקולי - אורחים מכובדים היו לך ולשאר העולם בוקר טוב
../images/Emo5.gif קפאתי למוות......... איזה קוררררררר איפה ה שבת עמוסה עברה על כוחותינו ג´ססס - מברוק ניקולי - אורחים מכובדים היו לך ולשאר העולם בוקר טוב
ב בת ה י ם New member 15/12/02 #8 גם לך ענת ../images/Emo140.gif ולשאר העולם חחחחחח איפו הגששששששששם הגשם?