בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

מה נשמע? אתמול הייתי בחופש והיום אני שוב כאן. אז שיהיה לנו אחלה יום.

ניקולי

New member
בוקר טוב סידסוד

אתמול הייתי בחופש היום אני בחופש וגם מחר ועכשיו אני נכנסת למיטתי (ליד החלון של הים) והולכת לנוח כי קמתי עם כאבי ראש איומים.. שיהיה לכם בוקר טוב ולי לילה טוב

mariana

New member
בוקר טוב גם לך ניקולקול../images/Emo24.gif

איזה כייף לך ללכת לישון מול הים. אבל קריר לא?
בררררררר

mariana

New member
בוקר טוב../images/Emo2.gif

גם אני כאן על הבוקר. היה קשה לקום מהמיטה אבל הייתי חייבת. סידוש בוקר טוב גם לך יפה לוקח חופשים, אולי תשלח לי איזה חופשון קטן לפה

sidi

New member
תאמיני

לי שעבדתי קשה בשביל היום חופש המסכן הזה. נקולי, תרגישי טוב.

mariana

New member
אני מאמינה לך

אתה צריך לסחוט אותם, אתה באמת עובד יותר מדי קשה, חבל שהם לא כל כך מתחשבים בך רוצה שאני אלך להרביץ להם???

angel151

New member
../images/Emo14.gifסידוש בוקר נפלא לך מענתי

מה שלומך היום ? אז לקחת חופש סוף סוף.. עוד מישהוא כאן צריך חופש?? מאמינה שכולם היו רוצים להיום עכשיו ב- אויי אין אייקון כזה .. חופש על הים או מתחת לפוך החם במיטה. אני בלימודים כרגע בהפסקה .. פסיכומטרי .. לקראת השלב הבא.. לקחתי לי שתיה חמה ועכשיו אני רגועה. חוץ מזה פעם בשבועיים רואים אותך על המסך כאן איזה יופי. תהנה לך מהחופש נשמה טהורה ..

קנגורית

New member
בוקר טוב לך סידי וכוווולם!!!

מה שלום כולכם??? הכל בסדר יש משהו חדש ומסעיר לספר???

angel151

New member
../images/Emo4.gifקנגורית אין כמו האף האדום שלך

מתה על הביטוי הזה.. אין כמו האףהאדום.. בוקר טוב גם לך ידידה חמודה ומקסימה שעושה כל כך הרבה דברים נהדרים שפה ושם אני רואה את אשר את כותבת .. אני צריכה להתרגל לשמות האנשים כאן ,לפעמים אני מתבלבלת אז החלטתי לרשום בהתחלה כבר למי זה משתייך. דברים מסעירים.. מממ.. אולי .. אבל עדין הים שקט ..

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif

אצלי הבוקר עצוב
בגלל הודיה ז"ל, הזמנתי בשביל הבוס שלי זר פרחים להניח על הקבר, יש גשם בחוץ, זה אלוקים שבוכה על הודיה הקטנה שנרצחה. יהיה זכרה ברוך

מיקי 35

New member
אכן קצת עצוב...

כל כך נורא ומזעזע הסיפור הזה... גם אני מדליק להדלקת ה
הוירטואלי... זו פשוט נשמה שהלכה טרם זמנה בגלל שום סיבה... אין מה לעשות אנשים... החיים חייבים להימשך

angel151

New member
מיקי קצת../images/Emo186.gifלהגיד החיים חייבים

להמשך אולי... כי זה כל כך טרי ועכשיו..נכון חייבים להמשיך רק שכל יום ויום יותר אכזרי מקודמו ..עד לאן נגיע..?? עד לאן??

angel151

New member
../images/Emo182.gif@@ הודייה שלנו תמונתה קראה

לי את הלב לגזרים .. את יודעת הסתכלתי על האבא בעיניים בטלויזיה ופשוט האינטואיציה הפנימית אמרה לי שמשהוא מריח כאן מאוד מאוד לא טוב! לפני מבט העיניים לדעתי הכל שקרים הבל הבלים הוא פסיכופט .רצה לנקום באימא בכך שאם הוא לא רואה את הילדה אז שגם האימא תסבול ולא תראה אותה לעולם. וזה בגדר השערה בלבד!! אולי אני טועה !! אני הייתי חיה עם אחד כזה חברה יקרה כך שאני אני.. כן קשה להסביר מה ואיך אני כל כך בטוחה בעצמי.. עברה בי תחושה באותם רגעים שאני מקווה שגם אבא שלהם של הילדים שלי לא יגיע למצב כזה.. כי האנשים האלה הם הכי הכי מסוכנים כי הם חולים וזקוקים לעזרה נפשית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב מקווה אני כי כל זה טעות ! טוב זה עובר עכשיו לארכיון מעניין אם צדקתי לגבי האב אבל זה מה זה בעצם כבר משנה המתוקה הלכה לעולמה בצורה אכזרית ומי יודע מה עבר על הילדה באותן רגעים מי יודע מי יודע... יהיה זכרה ברוך ילדה מלאכית הודיה

mariana

New member
באמת עצוב

קראתי עכשיו עיתון וראיתי את התמונה שלה פשוט אין לי מילים. איך אפשר לרצוח דבר כזה??? כזאת מתוקה, היו נותנים לי אותה הייתי מגדלת אותה. אני מדליקה
לזכרה. דווקא לאנשים כאלה אלוהים שולח ילדים ולמי שצריך הוא לא שולח

תודה תודה על קבלת הפנים

אני רואה שאתם פה בשצף קצף כמו המבול של שלשום ואתמול בלילה אני אחלה מנסה למצוא ידים ורגלים בבית היום אני בעבודה אז יש לי אינטרנט בבית עדין לא מקווה שלסוף השבוע כבר יהיה לי מתגעגעת אנושות לכולם

angel151

New member
|כ../images/Emo24.gifאיזה כייף הכל חדש בבית חדש

תתחדשו עם הבית החדש ,שיהיה בוא רק חום אהבה שמחה ובריאות ולקטנטונת סומכת עליך שתעשי לה חדר מלא מלא בפרחים ,הרבה וורוד אולי,אני פשוט חולה על ילדות קטנות .. אבל גם על הבנים שלי ששומרים על אימא. בת היא גם חברה של אימא.. כך אני הייתי בכל אופן. אז יום נפלא .

קנגורית

New member
ג´סי איזה כיףלראות אותך!!!../images/Emo24.gif

מה שלומך איך הולך מה את עושה כשקר??? מה שלום מיקה המתוקה???
מתי חנוכת בית???
חולה עלייך קנגורית

למעלה