בוקר טוב

בוקר טוב

מה שלומכם אנשים יפים? אצלי בסדר, כן כן יש אבל המישרד שלי מוצף מים בעעעעעעעעע. אוהבת אותכם שיהיה המשך יום מקסים והמון המון גשששששםםםםםם

ניקולי

New member
בוקר טוב גם לך

נוצה אינדיאנית את רואה את השירוש של הבוקר טוב?? יופי עכשיו יש לי הצעה .. הקשיבי נא יקרתי.. כשנכנסים בבוקר ואומרים בוקר טוב רצוי מין המצוי שנגיד אחג אחרי השני זה יותר נחמד לא??? בכל אופן שיהיה לך בוקר מקסים

angel151

New member
ניקולי גם לך בוקר הכי נפלא וחדש לך

מלא חום ואהבה וקפה טוב.. היה קצת קשה לקום כי יש שמיכה חמה כזו.. ונעים בפנים במיטה.. שתית משהוא ? מישהוא שמע על הילדה המסכנה אתמול שנערות הכריחו אותה לשתות שתן??? אתם קולטים את זה... ולבסוף נאמר מקצינת נוער שהיתה כאן תסבוכת של נערות שפשוט ניצלו נערה חלשה יותר... מה דעתכם עלכך? כי לדעתי זה אי שפיות זה .. אין אין מילים .. זה מה זה עיצ´בן אותי זה פשוט .. המילים נתקעו לי מעצ´בים.. מה דעתכם ??איך זה קורה שאנשים מגיעים למצבים שי אי שפיות עד כדי כך..

angel151

New member
נוצה חמודה הגיע זמן לנקות המשרד

בעזרת הצפת מים @@@@@@ גם לך יום נהדר מלא שמחת חיים ואהבה

ניקולי

New member
אנג´ל מה את...

עושה כאן לפני שתי הודעות כתבת שאת הולכת לא???? מה שלומך הבוקר?? רציתי רק לציין שאתמול היתה לנו שיחה מאוד נחמדה ויש לך ילד מתוק.. תני לו בשמי
ו
אל תשכחי ניקול*

angel151

New member
ניקולי כתבת באותו זמן שלי..את בדיוק

יודעת מתי לכתוב בזמן הנכון !! כן אני כבר יוצאת , פשוט לא יכולה לעזוב אתכם בלי לאמר בוקר נהדר לכל החברים כי אני חייבת לככב באמצע הדף!!

מיקי 35

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

מה שלומכם חבריי ? אני עדיין עם גוף כואב, אך עם יותר אנרגיות מאתמול... אוהב את כולם שיהיה בוקר מקסים

למעלה