בוקר טוב,,,!!!

yafit75

New member
בוקר טוב,,,!!!

בואנה,, איזה חרוצים,,, קמים מוקדם,,,, הקפה כבר מוכן,,,, מתחילים לשרשר,,,, מה קרה??????? תנו לאנשים לפתוח את העיניים כמו שצריך,,, על הבוקר מחשבים,,, ובלגאנים,,,, בכל אופן,,,, אני גמורה,,, מתה מעייפות,,,, ורק עכשיו נכנסתי לעבודה,,,, הרגו אותי ההימורים האלה,,,,, הוציאו לי את הנשמה,,,, אבללללללל שווה,,,, אתמול,,, כל הלילה,,, ישבו אצלי בבית איזה 10 חברה,,,גברים ונשים,,, שלוש שולחנות,,,, שולחן רמי אבנים - לנשים,,, שולחן רמי קלפים - לגברים הבינוניים,,, ושולחן פוקר - לגברים הקליבריים,,, מה אכפת לי,,, ישבתי ושיחקתי,, ועל כל שעה,,, שכולם יושבים אצלי,,, אני מרוויחה 25 שקלים,,, מכל אחד,,, וואלה,,, שיחקתי רמי אבנים,,, כל ירידה 10 שקלים, וג´וקר 5 שקלים,, וואלה,, כל הלילה,,, היה לי על הפנים,,, עד שלקראת הבוקר,, התחיל להסתדר,,,התחלתי לקחת להם את הכסף,,,,ופתאום, אחרי שאני קצת מרוויחה,,, יאללה מחליטים לקום,,,,, טוב,,, אני יצאתי בכסף שלי,,, אבל בעלי,,, שיחייה (תגידו אמן) - אמן, הרוויח 450 שקלים,,,, וככה מתבזבזים לי הלילות,,,, במקום להיכנס למיטה,,, אחרי מקלחת,, ליד בעלי,,,, בכל אופן,,, אני שפוכה מעייפות,,, אם אני נעלמת פתאום,, תדעו ששוב נרדמתי על המקלדת,,, אז שיהיה לכם בוקר טוב,,,

yafit75

New member
קבלו תיקון,,,25 ש"ח מכולם לשעה.

חחחחחחחחחח,,,, מרגישים שאני עייפה,, אה,,, ועוד לא התחיל היום!

Blue Wind Sea

New member
תגידי......

הקזינו שלך פתוח בסופ"ש??? אולי אפשר לארגן הסעות בחינם מהמרכז ל"קזינו יפית". את וסער תפתחו מחדש את החנות ללבני נשים בלובי..... ז´יטונים עלי.....

yafit75

New member
נעצמות לי העיניים!! מה עושים?

אני עומדת ליפול,,, אני לא יודעת איך אני אנהג בחזרה הביתה,,,, קזינו יפיתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח יגנוב,,,

yafit75

New member
והעיקר, שאין אצלי אף אחד,,,,,בבית!

כולם הלכו לקאנטרי,,, ואם אני אגיע הביתה בשלום,,, מקלחת ונחיתה,,,, אני יודעת,, אולי אני אחלום על סערררר,,, עובד בקזינו יפית: אני: סעררררררררררר בוא רגע,, תפרוט להם כסףףףףףף בשולחן מס´ 3 סער: מהההה עכשיו? שיגעת אותי,, כל רגע,,, בוא רגע,,! טוב,, טוב,, תעזבי את האוזן,,,למה עם בעיטות,,,,, !!!!

sahr12

New member
אתמול בלילה...רעייתי שתחייה..

הורידה לי מרפק פראי לצלעות ב200 לפנות בקר...שאלתי אותה למה?????????מה עשיתי?????? היא:הפה שלך זז מתוך שינה כאילו אתה "לועס" משהו...חחחחחחח אני:כולה לקחתי ביס מהסופגנייה של יפיתוש..... סתם חלום...לא אמיתי...חחחחחחחחחחחחחחחחח את בסדר את, בחיי.

yafit75

New member
U סער,, זה היית אתה,, איזה מסכן,,,

כי אני זוכרת שמעכתי משהו עם הרגל,,,, משהו קטן כזה,,, ואני זוכרת ששמעתי אותך צועק,,, מה,,,? אל תגיד לי,,, שיוווו,,, דרכתי לך בטעות על הקטןןןן???? חחחחחחחחח מה עשית?????????. חבשת אותו???????????? אוי ואבוי,,, בחייאת סער,, יש מה לחבוש בכלל,,,,? או שמהתחבושת,,מרוב שעטפת אותו הרבה,,, עשית אותו גדול,,, חחחחחחחחחחחחח מה אתה מבסוט,,,, כולה גדול זמני,,,,!!!

Blue Wind Sea

New member
תשארי בעבודה.....

תנסי לפתוח שלוחה של הקזינו שלך משרד עם כל המאבטחים........ ככה בטוח שלעבודה מחר תתיצבי בזמן. חחחחחחחחחחחחחחחחחח וככה תוכלי לבדוק להם זמנים עם לחצני המצוקה, 30 שניות זוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז...........

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יקרוע,,,

לבדוק רק את הזמנים עם לחצי המצוקה,,, בוא אני אגלה לך סוד,,, אם אני לוחצת על לחצן המצוקה,, אני רוצה לבדוק משהו אחר,,, אני רוצה לבדוק,, כמה הם שריריים,,, וחתיכיםםםםם

yafit75

New member
הולכת לחפש מיטה ריקה,,,!

ברחתי לישון!!! להתראות מחר,,

למעלה