בוקר טוב!!!

apachi1

New member
בוקר טוב!!!

רציתי לשאול אם מישהו יוכל לעזור לי לצרף כתוביות לסרט DIVX, ואחר כך להפוך אותו ל VCD?

apachi1

New member
תגובה

קראתי את המאמר שמישהו פירסם בפורום הזה. הבעיה שכאשר אני טוען את הסרט ה DIVX בתוכנה VIRTUAL DUB הסרט לא נטען לי. ניסיתי לטעון סרט מסוג אחר MPEG, הוא טען לי. יש לך מושג מה הולך פה?

webmasterN

New member
סרט Divx לא נטען לך ???

מוזר, אולי הוא כן נטען ואתה חושב שהוא לא נטען? נסה לעשות Play תראה אם משהו זז.

apachi1

New member
תגובה

אני עושה OPEN VIDEO FILE לאחר מכן הוא רושם לי הודעת VIRTUALDUB ERROR

webmasterN

New member
??? איזה שגיאה בדיוק (תעתיק לפה)

אם הסרט מתנגן לך בנגן מדיה אז אין סיבה שהוא לא ייטען, במקרה זה נסה להוריד שוב את וירטואל דב או את NanDub אם כבר.

apachi1

New member
תגובה

זה רושם לי: could not locate decompressor for format div3 ורשום לי עוד כמה שורות בסוגריים מספיק? או שאני צריך לכתוב עוד?

webmasterN

New member
הוא אומר ש ..

השגיאה אומרת שהתוכנה לא מוצאת מקודד Divx 3 במחשבך, אתה יכול בכלל לנגן את הקובץ שלך במחשב? בכל אופן תוריד מהפורום הזה תחת קישורים - מקודדים, את המקודד Divx 3.11 ונסה שוב .

apachi1

New member
תודה....

התקנתי את DIVX 5 משהו כזה ניסיתי להפעיל את זה וגיליתי שעברתי את הבעייה הראשונה מתוך כל הפרוייקט הזה שאני רוצה לעשות. רציתי בינתיים להודות לך.... תודה רבה!!!

apachi1

New member
לכבוד WEBMASTER

ראיתי שבעצם אתה כתבת את המדריך,ולכן מן הסתם אתה מבין אותו הכי טוב. התעוררה אצלי עוד בעיה.... בשלב השני בתוכנה AVISUBTITLE ,כאשר אני לוחץ על ה SAVE AVI לקראת סוף התהליך.... הוא נתקע לי כזה.... זאת אומרת החלון שאמור להיפתח לי עושה לי רושם נפתח בשולי המסך ולכן דבר זה תוקע לי את התהליך... מה עושים???? אחר כך המחשב מודיע לי שהתוכנה AVISUBTITLE אינה חוקית והיא תיאלץ להיסגר. מחכה לעזרה... apachi1

למעלה