בוקר טוב :))

מיטללל

New member
בוקר טוב :))

קודם כל אני מנסה להבין למה כזה רדום פה בימים האחרונים.. שנת החורף עוד לא החלה!
ובאשר לסקר.. עד עכשיו בכל הסקרים {היו כבר 2!} השתתפו מעל לשבעים אנשים. עכשיו בדקתי והשתתפו רק 40 אנשים! תשנו את זה ומהר! שאלת היום.. לכל אחד מאתנו יש פנטזיות.. ספרו לנו את הפנטזיות שלכם שקשורות בשוקולד. הפנטזיות שכבר ממשתם ואת הפנטזיות {שבתקווה} תממשו. במידה ותהיה הענות אני אספר גם את הפנטזיה שלי... כדאי לכם! שמרו על עצמכם ושיהיה לכם יום מתוק ומקסים
<כולי תקווה שהיום טאז ימצאו זמן בסדר יומו העמוס {עמוס באמת} ויכתוב את פינתו. אני מזכירה למעוניינים לכתוב פינה, דברו איתנו>

דן צ

New member
מיטל , החלטתי להכין את העוגה

אבל איפה המתכון שלה? ואל תצפי ממני לסרוק .

דן צ

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל הכנתי את העוגה השנייה כי לא היה לי סודה לשתייה וגם בגלל החלב , אישתי לא רצתה עוגה עם חלב.........

מיטללל

New member
אתה לא יודע מה זה שקר לבן?

אוף אחרי שמתי את הקישור וכל זה . כפיצוי אני רוצה שתספר לנו על פנזטייה שוקולדית שלך. אגב.. לא אכזבה שלי. הפסד שלך :)

מיטללל

New member
נו כן

אם תפגשי אותי, אני אכין עוגת שוקולד, אספר לך שעבדתי עליה חצי יום, את תטעמי אותה והיא תהיה איכסה פיכסה.. תקחי חתיכה.. מה תעשי? תשקרי "שקר לבן". אגב ראוי לציין כי דנ כן הכין את העוגה. ולא שיקר שום שקר. הוא אפילו סיפר ל שהעוגה נטרפה ומהר והיום הוא מתכוון להכין עוד אחת..

פנטזיות

לבקר ולו ליום אחד בבית של המכשפה של הנזל וגרטל. אחרי שהם הרגו אותה זה כבר לא בעיה

אז קיבלת

הנזל וגרטל (ולמי שלא מבין: עמי ותמי) היו בבית מלא שוקולד. מה פה לא ברור?

למעלה