בוקר טוב.

דניאלה1311

Active member
מנהל
בוקר אור לאלו שנפלו מהמיטה או טרם הספיקו. יאללה קומו כבר. יום חדש, אין זמן. הנה הולכת להכין לעצמי כוס תה ומשהו לאכול.

../images/Emo24.gif../images/Emo185.gifשיווו...דניניוש...

אוכל ..על הבוקר... בוקר בא להתעמלות... שיהיה לך יום ירוק...

../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב ...אנשים...

התגעגעתי אליכם...בקרים לחדשות והודעתי מאתמול פרחה לה עם השמשות.. כל כך הרבה עשיתם כשלא הייתי- עימכם וטרם הספקתי לעקוב אחרי כל שארע איתכם פספסתי ימי הולדת - ואני נכלמת בפינה, פיספסתי ארוחות עם בלינצ´ס וגבינה, פיספסתי זריחות נפלאות בתמונה, פיספסתי חוויות על אהבה נושנה... בדיחות פיספסתי גם, ומהנפלאים בחיבוקים למי מבינכם שלכך היו זקוקים.. החיבוק שלי, נשאר יתום, וכך גם החיוך, ככה זה ..אהה...כשאתה ללא שיוך.. אך בחיי רעי, נשמותי התאומות, אין בי כל אשם לאלה המאורעות, המחשב בגד בי, בגד בי גם גבי.. ובגלל כל אלה - נשארתי בגפי.. וכל החיוכים וברכות של שלום, נותרו להם תלויים - נשאר לי החלום.. לחזור לכאן מהר מהר, למרות התיקולים, ולהלך איתכם כאן שוב, בין כל השבילים, ואם חשבתם שאתן לכם אותי לשכוח... תשכחו מזה, כל עוד הרוח באפי - ובאצבעותי הכוח... ובנתיים - לכולם חיבוק גדול וחם.. שלא אחסר אתכם אחי - אף פעם....לעולם.

דניאלה1311

Active member
מנהל
ברבורונות בוקר נפלא והשמש חזרה לחיי איזה יופי יש שמש ווי והכל חזר ואני לא צריכה לאמץ את עיני. יופי!!! שיהיה רק שמחות בבוקר. וגם אחר כך כמובן וטוב שחזרת ברבורונות.

טומי*

New member
בוקר אור ../images/Emo70.gif גם ממני...../images/Emo42.gif

גמאני נפלתי מהמיטה יום שקט לכולנו!

טשטושה

New member
../images/Emo42.gifבוקר נפלא וקסומסום../images/Emo42.gif

לא נפלתי, בחיי שקמתי לבדי לבדי מבלי ליפול מגובה המיטה לגוב חיי הבוקר..... בוקר קסום ומופלללללללללא, טש

טוסקה

New member
בוקר טוב לכוווווווווווווולם../images/Emo140.gif

יום חמישי - איזה כיייייייייייייייייייף

פפוש4

New member
אחלה יום לכולם

.............שהשמחה והששון(לא הואטובוס) ...............תשרור במעון

ארתמיס

New member
יה באמת אהוד? איך גילית את זה

איש? וזה עושה לך טוב שכבר יום חמישי? כיף לך אם כן חחחחחח

1א ה ו ד

New member
למי לא ?

אני חושב שלכולם יום חמישי עושה כיף, לא כך? מי שלא חושב כך שיאמר !!

../images/Emo5.gifלי לא.....

יום חמישי ....זה יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ועד שמגיע יום שישי ... צריך לחכות המוןןןןןןן מישהו זוכר מה עשה אלוהים ביום חמישי?

למעלה