בוקר טוב

michal18

New member
בוקר טוב

נכון, לא בוקר עכשיו אבל עדיין הפורום מנמנם. אז החלטתי לחזור ולעשות לכם WAKE UP CALL. בנות, לא חסרים נושאים לדיון עליהם! כמה נושאים שאני רוצה להאיר\להעיר או לשאול לגביהם: 1. מה לכל הרוחות רוצות מאיתנו חברות האיפור? כל חברה מנפיקה LOOK חורף שונה לגמרי. בהתחלה חשבתי שהמראה האתני יילך אבל אז באו לנקום עם הגשם הסגול ואז כל שאר החברות גם הוסיפו רעיונות שפשוט משאירים כל עלמה שנפשה חשקה באיפור אופנתי בבלבול עצום. זה ברור שכל חברה עושה כראת עיניה אבל זה פשוט נורא סותר ומבלבל. האם אתן קולטות מגמות שנסתרו מעיני? 2. מה שאני כן יודעת שעכשיו באופנה (וזה כבר מעולם האופנה ומCOSMOPOLITANׂ ) זה שהאייליינר חזר בגדול. המראה הקלאסי של ה50´ . זה נחמד ומאוד עמיד יחסית לעיפרון אז אני כמובן ממליצה. 3. כל מבינת עניין באיפור בטח שמעה על הSTAIN שהוא מין נוזל ללחיים שמעניק להן ROSY GLOW. כמובן שבארצנו הנהדרת אין כזה בנמצא, אז עד שאני אהייה בחו"ל אני רקחתי STAIN משלי שמתפקד נהדר: עירבבתי אבקת צללית ורודה איכותית באבקה עם התחליב לתינוק לתינוק של גונסון וגונסון (הורוד, אתן יודעות...). יצא יופי - זה מעניק מראה נורא FRESH. בכל אופן נחמד לחזור לפה ואני מקווה שהערתי אתכן!

לוק חורף

נכון, לנקום באמת מפציצים אותנו בסגול, וזה נורא יפה, שאר החברות לא מתמקדים כ"כ בצבע מסויים. האיי ליינר כבר המון זמן מוכר פה, אבל הוא קצת בעייתי לאנשים שהידיים שלהם ´רוטטות´!! אישית אני לוקחת את הרעיון לSTAIN שלך- נשמע ממש טוב, אבל זה בעיקר לבוקר, ולקיץ יותר אבל אפשר צללית בצבע טיפה חום (לא כהה מידי) או אפילו סומק רגיל ולערבב ככה שזה ינצנץ!! הדיונים פה לא משהו.. רב הפורומים אם אתה לא נמצא יומיים כבר עברו מלא דפים, ופה שבועיים זה אותו הדף, אנשים!! כתבו יותר!! יום טוב, ותודה על ההשכמה!!!! אוהבת המון- מרים

מור 16

New member
בקשר ל - stain

דווקא ראיתי משהו של רבלון, אם זה מה שאני חושבת שאתן מדברות עליו... שמים את זה על העצמות לחיים וזה אמור להבליט ולעשות אותן מבריקות כאלה...

לאלה שהידיים שלהן ´רוטטות´...

הן יכולות במקום לשים איליינר אז פשוט פס של צללית שחורה מעל העין עם מברשת דקה. או אפילו לעשות לעשות פס מעל העין עם עפרון שחור, אבל מפני שזה לא עמיד כמו איליינר אז בשביל לשים את האיליינר כמו שצריך אז פשוט להשתדל שלא לזוז יותר מידיי ולהשכיב את המברשת על גביי העין בעדינות ולאט ובלי למצמץ יותר מידיי.

תודה על הערנות של הפורום ../images/Emo13.gif

אהבתי את המתקון הנחמד של הSTAIN שהמצאת לעצמך
אחלה רעיון. בקשר לאיילינר הוא אכן חזר לאופנה בצורה כלשהי אבל לי זה לא כל כך משנה כי אצלי האיילינר תמיד היה in. והקטע עם כל החברות הטובות, הפחות טובות והמצויינות זה קטע לגמרי מבלבל! כל הסוגים וכל הצבעים... כל פעם לפני שאני יוצאת או סתם מתאפרת אני מבזבזת חצי שעה רק על להחליט איזה איפור לשים, כי בא לי על הכל! וזה בלתי אפשרי... אני בטוחה שהרבה בנות כמוני נתקלות במצבים כאלה.

למעלה