בוקר טוב שיהיה לכולם יום יפה.
J jessשל מיקה New member 4/11/02 #4 בוקר טוב סידי וכולם מה שלומכם ? אני בעבודה כן כן ... ומיקה בגן מככבת שיהיה יום שקט וטוב
@ @@ New member 4/11/02 #7 ג´סוסססס../images/Emo24.gif בוקר טוב נמלה עצלה (יש דבר כזה ) איך עבר עלייך יומך הראשון בעבודה??? שיהיה לך יום נפלא
ג´סוסססס../images/Emo24.gif בוקר טוב נמלה עצלה (יש דבר כזה ) איך עבר עלייך יומך הראשון בעבודה??? שיהיה לך יום נפלא
@ @@ New member 4/11/02 #9 נשארו קצת שאריות... אבל אני פחות או יותר בסיידר ומה שלומך את אין לך איזה סיפור עסיסי לספר לי
J jessשל מיקה New member 4/11/02 #14 בוקר טוב יקירה מה איתך מה קורה את עושה בלאגן <בבטן> כולם פה היו על קוצים אני אחלה דווקא אחלה לחזור לעבודה זה עושה ת´חיים יותר מענינים שיהיה יום טוב
בוקר טוב יקירה מה איתך מה קורה את עושה בלאגן <בבטן> כולם פה היו על קוצים אני אחלה דווקא אחלה לחזור לעבודה זה עושה ת´חיים יותר מענינים שיהיה יום טוב
M mariana New member 4/11/02 #15 בוקר טוב לך ג´ס מה שלומך? איזה יופי לחזור לעבודה נכון? ואיך מיקה מסתדרת בגן? לא עשתה בלאגן בימים הראשונים?
בוקר טוב לך ג´ס מה שלומך? איזה יופי לחזור לעבודה נכון? ואיך מיקה מסתדרת בגן? לא עשתה בלאגן בימים הראשונים?
@ @@ New member 4/11/02 #16 ג´סי... מצד אחד אנחנו שאנחנו עובדים קשה מידי וזקוקים לאיזה כמה מיליונים בשביל לשבת בטן גב בבית... מצד שני שאין עבודה אנחנו כמה מר גורלנו... שיהיה בעבודה ובהחלט זה הופתך ת´חיים למעניינים יותר.
ג´סי... מצד אחד אנחנו שאנחנו עובדים קשה מידי וזקוקים לאיזה כמה מיליונים בשביל לשבת בטן גב בבית... מצד שני שאין עבודה אנחנו כמה מר גורלנו... שיהיה בעבודה ובהחלט זה הופתך ת´חיים למעניינים יותר.
M mariana New member 4/11/02 #13 חחחחחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי וסליחה סידי שאני צוחקת על חשבונך אבל אני חייבת לחייך היום