בוקר טוב :) פקק מטורף בכביש.. אז אני כותבת :) שבוע נהדר לכולם
א אחד פשוט1 New member 22/2/15 #2 בוקר אור מקווה שייתחמם היום נמאס הקור והגשם,   איפה הפקק,? שאזהר לי,,,,,,,,,,  
ד דניאל35אי New member 22/2/15 #7 אני עדיין ישנה בזמן שאת בפקקים עכשיו אפשר לומר בוקר אור אחרי הקפה הראשון    
ד דניאל35אי New member 22/2/15 #15 איכס דבש הציעו לי לאכול כפית דבש שלוש פעמים ביום אומרים שזה טוב לצינון ואני שונאת דבש אבל שונאת יותר להיות מצוננת   אז היום החיים דבש מתאים לי  
איכס דבש הציעו לי לאכול כפית דבש שלוש פעמים ביום אומרים שזה טוב לצינון ואני שונאת דבש אבל שונאת יותר להיות מצוננת   אז היום החיים דבש מתאים לי  
ה הברווז המכוער New member 22/2/15 #10 אחלה בוקר ושבוע טוב לכולנו ... היום קמתי ככה... למה ככה ?!... לא יודע, כי ככה. ועכשיו אני ככה ככה .... אחלה בוקר לכולם ...
אחלה בוקר ושבוע טוב לכולנו ... היום קמתי ככה... למה ככה ?!... לא יודע, כי ככה. ועכשיו אני ככה ככה .... אחלה בוקר לכולם ...
B bartzvi New member 22/2/15 #12 את לא מבינה כמה טוב היה הבוקר ... 5 דק אחרי שפקחתי עיניים ...בום !!! טלפון מאראלה ...
נ נסיכת הכוכב New member 22/2/15 #19 בר צבי שובב אתה בטוח שזה לא היתה אריאלה השכנה שרצתה כוס חלב או כוס סוכר חושבת שזה היה רק חלום , אולי לא ישנת מספיק הלילה ?
בר צבי שובב אתה בטוח שזה לא היתה אריאלה השכנה שרצתה כוס חלב או כוס סוכר חושבת שזה היה רק חלום , אולי לא ישנת מספיק הלילה ?
נ נסיכת הכוכב New member 22/2/15 #23 הוא הראה לך עניבה מכסה טפח וחושף טפחיים יש דברים שהוא לא יראה פה אפילו גם אם אריאלה תתקשר אליו