בוקר טוב

מילי7777

New member
בוקר טוב

היי בנות, אני פותחת איתכם את בוקר שישי
אז אנחנו קצת מתקדמים. יש לנו שתיי פגישות בקרוב. אחת במנור עם אורית והשניה בהדסה עין כרם עם פרופ׳ רבל. מדובר בפגישות ייעוץ ראשוני רק כדי להבין מה כל מסלול מציע.
הנטייה שלי היא לתורמת צ׳כית בגלל הרצון שהתינוק/ת יהיו דומים לנו בצבעים ויראו יותר ישראלים אך בכל אופן אני הולכת לשמוע גם במנור היות והרופא שלי עד היום ( ברקוביץ) עובד איתם ולכן הפנה אותי אליהם.

יש משהו שכדאי לי להעלות בפגישות האלה?
אשמח לטיפים מבנות שהיו במנור ובהדסה
האם ההתחייבות במסלולים היא לביציות או לעוברים? ואם מדובר בעוברים האם יש התחייבות לרמה מסוימת של עוברים ( אני יודעת שיש דירוג לאיכות העוברים)
יש משהו שחשוב להביא לפגישות? ( מהדסה קיבלתי רשימת בדיקות שרצוי להביא)

הרבה תודה!

ההתחייבות היא לעוברים באיכות טובה הייתי מעלה את השאלה על המראה אם כי בסופו של עניין הרי אנחנו לא רואות את התורמת כך שבלונדינית עם עיניים כחולות לא אומרת הרבה.....כי יש הרבה נשים כאלו וכל אחת נראית אחרת...
אצלי התרומה כפולה, התורם עם שיער חום בהיר, התורמת לפי מה שנאמר לי בלונדינית והילדה נולדה עם שיער חום כהה-שחור.....ועדיין השיער כהה בגיל 7 שבועות. והיא מתוקה שבא לי למות מרוב אהבה אליה.

מילי7777

New member
איזה כיף לך! מזל טוב!

זה גיל שבא לנשנש אותם כל היום.. תהני מהברונטית היפה שלך :)

תודה.... ההתחייבות היא גם למספר ביציות אך יש גם מינימום עוברים באיכות טובה.
יכולה להגיד שהתהליך אצלי לא היה פשוט, בנוסף קיבלתי תורמת עם התאמה מאוד חלקית למה שקיבלתי, ובסופו של עניין זה הופך להיות לדי שולי כשנוצר עובר, את מרגישה את התנועות ומתאהבת בו.....

ההתחייבות במסלול הדסה היא ל 6 ביציות

ולפחות 2 עוברים באיכות טובה. בהדסה את מקבלת אפשרות בחירה בין מספר תורמות. במנור למיטב ידיעתי אומרים לך מה הנתונים של התורמת לאחר ההחזרה. האם הנושא הזה חשוב לך?

למעלה