בוקר טוב

Dor K

New member
בוקר טוב

(איזה בוקר, אפילו הציפורים לא פקחו את עינהם). אני חוזר לצבא, מקווה שנתראה עוד שבוע. תשמרו על עצמכם ושיהיה לכם אחלה שבוע.

../images/Emo42.gif סביר לכולם, להלן עדכונצ´יק:

דורק´ה חזר למילואים, ואילו אנו נשארנו לשמור על המולדת בעורף. השבת עברה ולקחה עימה את שפיות דעתנו. לא נותר לנו אלא לחכות לה שתשוב, טומנת בחובה שינה עמוקה עד לצהריים. הסקר שלנו עדיין פעיל, לכל אלה שרק קוראים ולא טרחו עדיין לקחת חלק אקטיבי- לפחות תצביעו בסקר !!! היום מתרחש יומולדת ל freedom rider, מי שטרם ברכהו, ישנו שרשור ספציפי למטרה הזאת בדיוק. וכמוהן, עם הגיע יום ראשון, אנו נפרדים מהראש הגדול הקודם, הלא היא צימעס, שלמרות קשיי נזילות וזמן, הצליחה בכל זאת לכהן בצורה מכובדת ומסורה. על כך תודנו, ואיחולי בריאות לכל מי שצריך. והראשה החדשה שלנו היא בחורה חביבה ומלאת שמחת חיים, חברת פורום ותיקה, שמשום מה (..) בזמן האחרון התחילה כותבת יותר, עונה ברצינות, משתתפת פעילה ונמרצת, באמת שאין לי מושג למה....אולי זה בגלל שהיא מאוהבת ודביקה?!... אם כן, קבלו את ראשכם החדשה, שאוטוטו מתגייסת לצבא ההגנה לישראל
leeloo
לפני שתקבלוה בתופים ובמצילתיים, אבקש מטאז לא להגזים עם התשבוחות. כן? ולכם מותר, אז ברכות ללילו, שתעשה עבודה נפלאה ורצינית, אני משוכנעת !!! (אה, ואם אשכחך ירושלים, מישהו כבר ידאג להזכיר לי. )

דן צ

New member
ליאת ! י´חתיכת בשר פילה שכמותך

המון מזל טוב לקבלת התואר, תשמעי עיצה ממני תנהגי ביד קשה בשאר החברים , רק כך תוכלי למלא את תפקידך נאמנה ועל הצד הטוב ביותר.

אושר מ

New member
מזל טופ!!!

אז הנה יצא לך להיות ראשה גדולה לפני גיוסך!! מזל טופ ובהצלחה בתפקידך..

leeloo

New member
כולי דגדוגים והתרגשות....

הגיע תורי להיות הראש הגדול טם טם טם! נאום, מצניעותי הרבה, לא הכינותי מראש, אז אל תבנו על אלתור מוצלח, מה שיבוא, יבוא.. אז נעשה - סליחה, בקשה ותודה, מן הראוי. סליחה להוריי, שלא ישנים בלילה בגללי לכלבה שלי, שיש לה קשרים בשיער ואני לא מסרקת אותה מעצלנות ומחוסר זמן לטאז, שהפך להיות טיפה יותר חירש בגללי ביום שישי לאפי, שלא הבאתי לה קופסאת סיגריות לכל מי שהודעתי אי פעם פגעה בו בצורה זו או אחרת, או גרמה לו לטראומה נפשית עמוקה.. בקשה אפי - בואי כבר לפורום בשר אושר - אנחנו חייבות לנסוע לאילת דנץ - שלא תעיז לקרוא לי שוב "בשר פילה" (כשידוע טוב מאוד שאני אנטריקוט עם עצם...) ולעולם - תמשיך לחייך אליי כמו שעשית בזמן האחרון, ודאג לי בצבא.. אני לא רוצה טראומות.. ולכל מי שמתעסק פה בחולית חיסול זו או אחרת - יש פה מישהו שדורש חיסול ארוך ומענה.. תודה דבר ראשון, לטאז - שכל פעם שאני מדוכאת בגלל אדם אחד שסרח יותר מידי, הוא מחזיר לי את החיוך לפנים, וגורם לי להיות מאושרת כל פעם מחדש, ושבגללו החיים הרבה הרבה יותר טובים.. לאפי, שנתנה לי להיות הראש הגדול ולכל מי שאי פעם עזר לי בפתרון בעיה ועודד אותי ברגעי המשבר... זהו נדמה לי. אההה רציתי להביא שיר יומי, שלדעתי כולכם צריכים לשמוע, או שהוא מתאר את מצב רוחי באותו רגע נתון... אז השיר היומי להיום הינו - Red Hot Chiili Peppers - The Zephyr Song, שיר רגוע ומדהים, בהתאם לרד הוט. אני מקווה שאמלא את התפקיד כראוי, כמובן שבגאווה, וזהו, שיהיה לכולנו יום באמת נפלא, ואני מקווה שאם תינתן לי ההזדמנות, אוכל להיכנס כמו שצריך בבוס שלי..

../images/Emo42.gif מזל טוב ../images/Emo42.gif

שלל ברכות והילולים לכבוד הכתרך לראש גדול, מי יתן ותתני מענה לכל הפונים אלינו.

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב ליאתי! ../images/Emo13.gif

סחטיקה על הניאום.. הנני בטוחה שתמלאי את תפקיד כראוי.
מיטל

n k

New member
מזל טוף |תוף|../images/Emo65.gif|סטייק|../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

taz512

New member
בלי תשבוחות??????

אפי, אסור לי לברך???? אסור לי לומר מזל טוב? מה בעצם אסור לי לומר? אני יכולך לומר לליאתוש שהיא הכי מדהימה בעולם? או שזה לא בסדר... או שאני יכול לומר לה מזל טוב על זה שהיא ראש גדול ושאני גאה בה על זה שהיא משלימה אותי? או שגם זה לא בסדר... אז מה עם זה שמאז שאני מכיר אותה החיים שלי יותר יפים? זה בסדר נכון? אני יודע אני יודע, אני יכול לומר לה שאני חולה עליה, ושאין כמוה בעולם ושהיא הבחורה הכי תותחית ביקום. זה בסדר???? בקיצור אפי, רק שתגידי לי מה בסדרא ומה לא, אני יוכל לדעת מה לומר ומה לא, כי לא נתת לי הגדרה מדויקת. עד שאני אקבל הגדרה מדויקת אני לא יכול לומר לליאתוש שלי שאני חולה עליה, ומתגעגע עליה? (למרות שנפגשנו אתמול) טוב אפי, אני מחכה לתשובה! טאז, השד המחכה

taz512

New member
ואם לא בא לי???????

מה תעשי לי???? הא.. הא... הא... טאז, השד ומשאלת המוות

taz512

New member
לא מפחד ולא מפחד....

למישהו יש כרטיסים לקפריסין???? טאז, השד האמיץ

למעלה