כולי דגדוגים והתרגשות....
הגיע תורי להיות הראש הגדול טם טם טם! נאום, מצניעותי הרבה, לא הכינותי מראש, אז אל תבנו על אלתור מוצלח, מה שיבוא, יבוא.. אז נעשה - סליחה, בקשה ותודה, מן הראוי. סליחה להוריי, שלא ישנים בלילה בגללי לכלבה שלי, שיש לה קשרים בשיער ואני לא מסרקת אותה מעצלנות ומחוסר זמן לטאז, שהפך להיות טיפה יותר חירש בגללי ביום שישי לאפי, שלא הבאתי לה קופסאת סיגריות לכל מי שהודעתי אי פעם פגעה בו בצורה זו או אחרת, או גרמה לו לטראומה נפשית עמוקה.. בקשה אפי - בואי כבר לפורום בשר אושר - אנחנו חייבות לנסוע לאילת דנץ - שלא תעיז לקרוא לי שוב "בשר פילה" (כשידוע טוב מאוד שאני אנטריקוט עם עצם...) ולעולם - תמשיך לחייך אליי כמו שעשית בזמן האחרון, ודאג לי בצבא.. אני לא רוצה טראומות.. ולכל מי שמתעסק פה בחולית חיסול זו או אחרת - יש פה מישהו שדורש חיסול ארוך ומענה.. תודה דבר ראשון, לטאז - שכל פעם שאני מדוכאת בגלל אדם אחד שסרח יותר מידי, הוא מחזיר לי את החיוך לפנים, וגורם לי להיות מאושרת כל פעם מחדש, ושבגללו החיים הרבה הרבה יותר טובים.. לאפי, שנתנה לי להיות הראש הגדול ולכל מי שאי פעם עזר לי בפתרון בעיה ועודד אותי ברגעי המשבר... זהו נדמה לי. אההה רציתי להביא שיר יומי, שלדעתי כולכם צריכים לשמוע, או שהוא מתאר את מצב רוחי באותו רגע נתון... אז השיר היומי להיום הינו - Red Hot Chiili Peppers - The Zephyr Song, שיר רגוע ומדהים, בהתאם לרד הוט. אני מקווה שאמלא את התפקיד כראוי, כמובן שבגאווה, וזהו, שיהיה לכולנו יום באמת נפלא, ואני מקווה שאם תינתן לי ההזדמנות, אוכל להיכנס כמו שצריך בבוס שלי..