בוקר טוב, פשוט אחד. יום טוב שיהיה!
מ מלאכית34 New member 14/3/14 #7 בוקר טוב. מרוב התרגשות אצלי כבר כל הבית ער מתחילים להתארגן עם התחפושות, כמה אהבתי את זה בתור ילדה
ק קרן אור לי New member 14/3/14 #11 אני כל שנה מתחפשת - לא מוותר על החוייה הכיפית מי שלא מתחפש מפסיד קצת לחזור לילדות, להשתטות קצת לפעמים
אני כל שנה מתחפשת - לא מוותר על החוייה הכיפית מי שלא מתחפש מפסיד קצת לחזור לילדות, להשתטות קצת לפעמים
ק קרן אור לי New member 14/3/14 #16 לאאאאא למה שנה הבאה? שימי עלייך בגד של הודית , תציירי נקודה אדומה ותהיי להודית יפה
ס סמאדוש New member 14/3/14 #19 השנה פורים ''נפל'' לי בזמן קצת בעייתי. בשנה הבאה ''בירושלים הבנויה''...
ס סמאדוש New member 14/3/14 #15 בוקר טוב, אצ'ו. למה אתה מתחפש? הילדים אצלי התחפשו אתמול והיום נוסעים לסופ''ש אצל אבא. אני מקבלת ששששקקקקטטטט. יוצאת לארוחת ערב עם חברות.
בוקר טוב, אצ'ו. למה אתה מתחפש? הילדים אצלי התחפשו אתמול והיום נוסעים לסופ''ש אצל אבא. אני מקבלת ששששקקקקטטטט. יוצאת לארוחת ערב עם חברות.
ד ד ר ל י New member 14/3/14 #18 אני לא מוצאת ת'מטאטא שלי אני צריכה לנסוע לקנות טבליות למדיח כלים ואני לא מוצאת את המטאטא. סתם, אני רוצה להתחיל לנקות את הבית. מה עושים נראה לי שמישהו שרצה להתחפש למכשפה גנב לי אותו
אני לא מוצאת ת'מטאטא שלי אני צריכה לנסוע לקנות טבליות למדיח כלים ואני לא מוצאת את המטאטא. סתם, אני רוצה להתחיל לנקות את הבית. מה עושים נראה לי שמישהו שרצה להתחפש למכשפה גנב לי אותו
ה הגמד של שירזי New member 14/3/14 #29 בוקר טוב לכולכם פורים שמח ומבדח גם הגשם מוסיף ולא גורע גשמי ברכה זה נפלא