כמעט צהריים אנשים - איפה כולם????
איזו נפקדות גורפת נרשמת כאן
אני בעד שפרופסורים יהיו נשיאי המדינה.
אין לי הרבה מה להגיד על הנושא הזה. אני לא אוהבת פוליטיקאים שהופכים להיות נשיאי המדינה. למעט שמעון פרס אשר היה משכמו ומעלה בתפקיד הזה. לא אוהבת את הקומבינות והאינטריגות שסביב המינוי לנשיא מדינת ישראל. אז שיהיה פרופ' שכטמן. למה לא בעצם?
ועכשיו, מילה אחת:
סירנו דה ברז'רק
הצגה מעולה עם שחקן פנומן שחייבים לראות.
בכלל, זה כיף מדי פעם בפעם לצאת לאיזו הצגה טובה, לשבת באמצע האולם, לכבות את הפלאפון או יותר נכון את הסמרטפונים
כי אני בטוחה שאני הייתי האדם היחיד באולם עם פלאפון נוקיה ולא עם אייפון. לראות איך האנשים נפרדים בעצב רב מהסמרטפון שלהם,
מלטפים אותו באהבה ומכניסים אותו בתוגה לתוך התיק או הכיס. אחר כך מגיעה ההפסקה, האיש יצא עם מחצית מהצופים לכיוון השירותים.
אני נשארתי על מקומי וצפיתי באנשים סביבי. לאט לאט, אחד אחד הוציאו האנשים את הסמרטפונים מכיסם, וכמו מסוממים, החלו ללטף אותם ולטופף עליהם קלילות...
הייתי בשוק. בחיים שלי לא ראיתי עשרות אנשים כשכולם שפופי ראש לעבר מכשיר קטן בכף ידם. הגדיל לעשות, אחד הגברים שישב לפניי אשר המשיך ללטף ולשחק עם האייפון שלו
בעוד בת זוגו מדברת אתו במרץ רב עם תנועות ידיים רחבות והוא בשלו, עיניו נעוצות במה שיש לו בכף ידו.
הסתכלתי מאחוריי, מלפניי ומצדדיי, כולם ללא יוצא מן הכלל, ניצלו את ההפסקה כדי להעיף עוד מבט חטוף במאהב/ת שלהם אשר בלעדיו אין להם חיים.
אם אתם שואלים אותי,
זאת המכה האחת עשרה האמתית.
יום טוב אנשים
http://www.youtube.com/watch?v=AO073fekFfA