בוקר טוב
הי לכולם כפי שהינכם רואים אני חדשה
כבר חודש שלם שאני נכנסת לקרוא הודעות בפורומים,וברצוני לאמר שזה הפורום שהכי נמשכתי אליו.. לקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לכתוב על הבעיה שיש לי. אני מקווה שתוכלו "להקשיב" וליעץ לי מה לעשות. לעת עתה ולצורך העינין שמי הו r , אני נשואה שלוש שנים ומאוד מאוד אוהבת את הבעל שלי,אין לנו ילדים דבר שהייתי רוצה מאוד הוא כל חיי אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מחיי. בחיים עברתי אהבות רבות ומכשולים בין היתר אכזבות גדולות מאוד את בעלי הכרתי בעבודה שלו הוא עובד במד"א העבודה הזאת היא עבודה במשמרות בין היתר גם לילות שזה דבר שמאוד מקשה על הזוגיות שלנו. ועכשיו אספר לכם מדוע אני כאן לפני שבוע בערך, תוך כדי משמרת לילה הוא התקשר אלי ושאל אותי אם שלחתי לו הודעה לסלקום שלו..אמרתי שלא, הוא אמר לי שקיבל הודעה באנגלית והוא לא יודע ממי?? ביקשתי ממנו לבדוק את תוכן ההודעה ואז הוא אמר לי שאם זאת לא אני זה לא מענין אותו. הלילה עבר והגיע הבוקר, הוא הגיע הביתה ונכנס להתקלח באותו לילה הם טיפלו בנפגעי תאונת דרכים והיה חייב להתקלח..אני (אולי בטיפשותי) לקחתי את הפלאפון שלו ובדקתי ממי ההודעה ומה היה כתוב בה, היה כתוב בה כך: אם אתה לא ישן תתקשר אליי ואם כן אז כבר נדבר מחר. קיבלתי שוק זה נחת עליי כמו רעם ביום בהיר, באותו רגע התקשרתי מהפלאפון שלי (מס´ חסי) והקשבתי לעברו השני של הקו מצידו השני ענתה לי בחורה (שכנראה קמה מתוך שינה) לא דיברתי ליבי נדם, לא יכולתי להוציא מילה, ואז כשהוא יצא מהמקלחת שאלתי אותו עם רעד בכל גופי..מי שלחה לך אתמול בלילה הודעה?? הוא אמר שהוא לא יודע, נתתי לו את הטלפון וביקשתי ממנו להתקשר אליה..הוא טען שהו לא יודע על מה אני מדברת ובכל זאת התקשר.. היא ענתה לו תוך שינה הוא שאל את שמה והיא ענתה לו הוא שאל מי זאת ולמה היא שלחה לו הודעה לפלאפון היא לעומת זאת טענה שהיא בכלל לא יודעת עם מי היא מדברת ושהיא שלחה אתמול בלילה הודעה לחברה שלה..מסתבר (אולי) שזאת היתה טעות. כשהוא סיים את השיחה הלכתי לחדרי טמנתי את ראשי על הכר ובכיתי הוא ניגש אליי ושאל מה פשר המעשה?? לא היו לי מילים.. אני כ"כ מפחדת להתאכזב שוב אני כ"כ אוהבת אותו תעזרו לי מה אני יכולה לעשות?? איך אוכל לעצור את הפחד הזה?? איך אפשר לדעת האם זה נכון?? הוא נשבע לי שלעולם לא יבגוד בי האם להאמין לו?? תודה על ההקשבה r
הי לכולם כפי שהינכם רואים אני חדשה