בוקר טוב

אני שמחה בשבילך

והחדשות מהשטח הן
שהפסטה יצאה מעולה באופן יוצא מן הכלל,
כי ברגע האחרון הוספתי לה גם שאריות של ברוקולי עם גזר
ערבבתי הכל היטב, והקטנים ביקשו מנה תוספת

עכשיו הם מקנחים עם עוגיות ובייגלה. מה לעשות? היום לא ממש תפקדתי במטבח

קטניפ

New member
תודה. אני עדיין מנסה לעכל את החדשות

את לא יודעת שאוכל לא מתוכנן תמיד יוצא הכי טעים?

האמת היא שבענייני אוכל

אני מאוד שמרנית. רק בתקופה האחרונה התחלתי להעז וזאת בהשראת הבן הצעיר שלי דקל, אשר בכל הקשור לבישול, הוא אין לו אלוהים. הוא מערבב את כל מה שבא ליד לתוך סיר אחד ותמיד יוצא לו נפלא. החלטתי ללמוד ממנו קצת איך לצאת מהקופסא בכל הקשור לאוכל. פשוט לא לפחד. מעולם לא חשבתי שפסטה עם ברוקולי יכולה להיות דבר כל כך טעים

קטניפ

New member
אני אוהבת לאפות ולהכין קינוחים

דווקא בשל הדייקנות הרבה. בישול תמיד היה אצלי בעדיפות נמוכה, אבל לאחרונה גיליתי את החדווה שבבישול ומאחר שהחנון אוכל הכל ותמיד מבקש עוד אז גם יש לי תמריץ חיובי להמשיך.

איזה כיף זה שיש לך בבית מישהו שאוכל הכל אה?:-

גם לי התמזל מזלי והאיש שאיתי, מהיום שהכרתי אותו, אוכל הכל. פשוט הכל. לא בוחל בשום מאכל. אין לו בעיה עם ירקות או בשר או דגים או פירות ולא משנה מה בישלתי לו או מה רקחתי לו, הוא פשוט אכל. ואני רוצה להגיד לך שזאת מתנה מאוד גדולה לאישה. אני רואה למשל אצל הבת שלי, אשר בעלה לא אוכל ירקות משום סוג שהוא, עד כמה קשה לה איתו עם האוכל. הוא מכין לעצמו כל יום אורז ושניצלים. זה מה שהוא אוכל כמעט כל יום. בערב הוא אוכל פיצה או חומוס. גם אצלי בשבת הוא אוכל רק עוף עם תפוחי אדמה ואורז ושעועית ירוקה שזה הירק היחיד בעצם שהוא אוכל.
לכן, את יכולה לברך על מזלך הטוב, כי עם השנים זה מאוד קשה להתנהל עם מישהו שלא אוכל כל דבר.

קטניפ

New member
אני הרבה יותר בעייתית ממנו באוכל

ויש דברים שאני לא מוכנה לגעת בהם.
הוא באמת מאוד מאוד נח והוא גם תמיד אסיר תודה כשאני מבשלת ולא רואה זאת כמובן מאליו.
יש מאכלים שאני מכינה לו ולא נוגעת בעצמי, כמו קנלוני ברוקולי.

Aronsona

New member
שלום לך. תרגישי טוב. אני כבר בסדר

לא, לא רק לך היו בעיות עם תפוז, נראה שהשרת שם נפל.

Hawkeye7

New member
אז ככה

לא שאני מודע לפרטי הפרטים, אבל אם הבנתי נכון מדובר על "ניסיון" של חצי שנה לבניית אמון בין הצדדים.
מדובר בהסכם מסגרת שבו על כל הצדדים מוטלים מספר תנאים וכל זאת תוך כדי המשך מו"מ לחתימת הסכם סופי תוך 6 חודשים.

אני לא חושב שיש מה להסיק כרגע כי בתכלס ההסכם האמיתי ייחתם (או שלא) עוד כ- 6 חודשים.

צהריים טובים דובשי

את יודעת, מה שאני קוראת עכשיו מפחיד אותי יותר מהאיום האיראני. באמת. בדיוק היום שמעתי דיון בבוקר על הנושא האיראני ועל הבעיות של ישראל בנושא הפנסיות לדוגמא. כאילו מאוד נוח לכל ממשל ולכל ממשלה להסיט את תשומת לב הציבור לאיומים חיצוניים כדי שהאזרחים לא יתפנו חס וחלילה לבדוק את האיומים מבפנים. אני לא יודעת עד כמה אזרחי ישראל בטוחים בעתיד של הנכדים שלהם. אני לא בטוחה בכלל. אני מוטרדת מהמצב הפנימי שלנו הרבה יותר מאשר האיום האיראני.

purehoney

New member
גם אני מצאתי ומוצאת את עצמי סותמת הרבה

בעיקר מול אנשים...קרה לי כבר כמה פעמים של התפרצויות ושבאו לי קרוב בפנים ככה...אחד הדברים שאני זוכרת זה שישבתי פעם 1 על ספסל ציבורי(ציבורי כן?)פתאום בא איזה מישהו הסתכל עליי וצעק לי לעוף משם כי זה שלו...
אז לפני שמדברים על עתיד תראי איך ההווה נראה ומתדרדר...אני לא בטוחה כבר שיש הרבה מה לעשות אבל כי על מילה..במקרה הטוב יוצאים מזה עם משהו יחסית קל כזה..
ועל ילדים או נכדים...מי שיש לו עוד נר קטן של תקווה יכול להמשיך להחזיק בזה שלא יהפכו להיות כמו אלה מהכתבה הזאת ואולי אולי(אולי)זה ישתנה מתישהו...=/

ערב טוב רגע רק רגע

ואיך זה שהתעלמת מהדוגמן היפה שזכה באליפות העולם בשחמט? הבאתי במיוחד בשבילך כתבה ואפילו עם תמונה

יש מצב שהיית עם ההודי?

רגע רק רגע

Active member
כל הכבוד

אך עם כל הכבוד לתמונה היפה של הדוגמן הצעיר, אותי יותר עניינה הפוזיציה שהייתה על הלוח.
ועוד נקודה קטנה כמעט באותו הנושא -
אם קרלסן לא היה מסתכסך עם FIDE (איגוד השחמט העולמי) בשנה שעברה, יש מצב שגלפנד "שלנו" לא היה מגיע לדו קרב על אליפות העולם, אלא קרלסן היה מגיע ואולי גם שובר את השיא של קספארוב.

ערב טוב לכולם

ובעקבות הפרשיה האחרונה, החלו סוף סוף לדבר על הורים וילדים וכל מה שביניהם, על חינוך, על שעות עבודה, איפה ההורים נמצאים כשהילדים מבלים ועוד כהנה וכהנה מאמרים על הנושא, כאילו והיינו צריכים איזו פרשיה מגעילה ומעוררת בושה כדי להאיר לכולנו כמה נורות אזהרה

והנה היום נתקלתי במאמר של חנוך דאום ואני מודה שאני פשוט מתה על הבחור הזה:
http://article.yedioth.co.il/default.aspx?articleid=7726

והנה סרטון מרגש בנדון
http://www.holesinthenet.co.il/holesinthenet-media-story-5895

למעלה