בוקר טוב

בוקר טוב

לכול הפורום ושבת שלום.

אתי 104

New member
צהרים טובים

הריחות כבר עוברים דרך המסך, קשה לשכב ולנוח בסופ"ש עם ריחות של בישולים כאלה.:

היום אני במנוחה מוחלטת, מעט חדר כושר בבוקר בשביל המצפון, ומנוחה מוחלטת.

אני ממש אוהבת את המזג האוויר לא רק ולא חם ממש קלסי.

אז בנתיים שבת שלום לכולם שבת שלווה ונעימה ככל שאפשר

גם אני היום במנוחה מוחלטת

תקשיבי,
חזרתי עכשיו מהניו-פארם כי הייתי צריכה לקנות לי איזה סירופ נגד שיעול שהוא על בסיס צמחי ונקרא דסימיקס של הדס, עולה 40 ש"ח ומומלץ בכל פה במיוחד עכשיו לקראת החורף. הוא לא מרדים והוא ממש מקל על שיעול יבש וטורדני. בקיצור, הסתובבתי קצת בחנות וכל החנות מוצפת בשלטים של מבצעים, הנחות, ובכלל הזדמנות פז להיפרד מהמזומנים שלך ולרוקן את כרטיס האשראי. אני רואה על אחד המדפים את תחליב הרחצה של דאב כשעליהם שלט ענק <2 ב-32ש"ח> קיבלתי חום. למה? כי רק לא מזמן קניתי אותם ב-10 ש"ח כ"א. כלומר, הקפיצו את המחיר ב-100% כדי שאפשר יהיה אחר כך לעשות הנחה של 40%. אם זאת לא רמאות אז אני כבר לא יודעת מה זאת רמאות. מה זאת החוצפה הזאת? איך אפשר להעלות מחיר תוך חודש במאה אחוז? קיבלתי חוברת מלאה מהניו-פארם על המבצעים שלהם וכשאני כבר הולכת לשם, אני מגלה שהכל עבודה בעיניים. שום הנחות ושום נעליים אלא פשוט גניבה לאור יום.

מוקה22

New member
בוקר שישי עגמומי

אני,,,, עדיין לא בקו הבריאות,
עוד אחד מתחלואי החורף, כאב גרון, חולשה כללית ושיעול שלא נפסק, ובנוסף כאבי שניים,טוב שחידשתי אתמול את מלאי התרופות,,,,

טוב, היום אשלח את הבן לקנות אוכל מוכן, 3-4 סוגי בשרים, ואת התוספות שהם יכינו לבד, (לפי ההוראות שאתן להם),,,,,,

מחכה לגשם שוטף, שישטוף את האויר, ויטהר את האווירה

עוד לא התפנתי לשאלון של דובשי

יחפנות, אני מביאה את המקור של השיר ששמת
אלביס פרסלי / מחשבות חשדניות
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU[/URL]

שתהיה שבת

נעימה/שלווה/רגועה

לכולנו

עברנו והיה קשה

השנה שנה מיוחדת כי הוריה אינם. הם נפטרו שניהם השנה בגילאי 90+. כבר בשנה שעברה אביה לא יכול היה לקרוא קדיש על אשתי ולכן בכורתי קראה. השנה הבת הצעירה קראה ואני זוכר אותה בהלוויה כילדה מחבקת ואוחזת בי.
הגדולה בארה"ב ושלחה זר... השנה היא עוברת את אשתי בגיל...
ואני הפוך לגמרי וכואב וטוב שהג'ינג'ית עמדה על ידי.
כשאני כותב את השורות האלה אני בבית עם הנכדה הקטנטונת, היא ישנה חזק ויש לי קצת שקט מבורך...

מוקה ובני, אני שולחת לכם חיבוק חם

גשם
מאיר בנאי
מילים ולחן: מאיר בנאי
קיים ביצוע נוסף לשיר זה

אקורדים

כביש אספלט, מול חומה
קבצנים בפינה
אני צועק בכל העיר
שיסתכלו עלי, רק עלי.

משתתף בקרבות
נצחונות, מפלות
אני צועק בכל העיר
שיסתכלו עלי, רק עלי.

גשם, רד כבר גשם
כי צריך לשטוף הכל
לא רוצה לראות הכל כשבא
הגשם
רד כבר גשם
כי העיר כבר עייפה
היא פוחדת מעצמה
רוצה לנשום.

זכרונות, אפלה
שוב שואל, אין תשובה
אני צועק בכל העיר
שיסתכלו עלי, רק עלי

גשם, רד כבר גשם...

אני צועק בכל העיר
שיסתכלו עלי, רק עלי
http://www.youtube.com/watch?v=WvzitKFHh-w&feature=player_embedded

קשקשה 9

New member
שבת טובה כולם

במקום שיר , משהו לחשוב עליו
של מריאן וויליאמסון שמיוחס בטעות לנלסון מנדלה כי הוא ציטט את זה באחד מנאומיו:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us; it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

צהריים נפלאים קשקשונת

איך את עם היצירות שלך?
עדיין לא נענית לאתגר שלי אלייך, להעלות כאן איזה ציור שנשטוף את העיניים

יש באפשרותך לתרגם את הקטע לטובת כל אלה שהאנגלית לא שגורה בפיהם?

קשקשה 9

New member
אז ככה בגדול

כי זה נושא רחב שאפשר לדבר עליו שעות.
לא הכישלון או אי המיוחדות שבנו מפחידים אותנו אלא ההצלחה והאור הנמצאים הכל אחד מאיתנו.
בעיני זה משפט ענק שמכיל כלכך הרבה...
ובתרגום מגוגל שהוא לא הכי מוצלח:
"הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זהו האור שלנו, לא החושך שלנו שמפחיד אותנו ביותר. אנחנו שואלים את עצמנו, מי אני להיות מבריק, יפהפה, מוכשר, נפלא? למעשה, מי אתה שלא יהיה? אתה ילד של אלוהים. הקטן משחק לא משרת את העולם. אין שום דבר הנאור על התכווצות כך שאנשים אחרים לא ירגישו חסרי ביטחון סביבך. כולנו נועדו לזרוח, כמו שילדים עושים. אנחנו נולדנו כדי להפוך את מניפסט התהילה של אלוהים, כי הוא בתוכנו. זה לא רק בחלק מאיתנו, זה בכולם.וכמו שאנחנו נתנו להאיר משלנו, אנחנו לא במודע לתת לאנשים אחרים רשות לעשות את אותו הדבר. כפי שאנו משתחררים מהפחד שלנו, הנוכחות שלנו משחררת אחרים באופן אוטומטי ".
להעלות ציור זה עדיין חושפני מדי כרגע...נראה אולי בהמשך.
ועכשיו אני הולכת להיזרק ולא לגעת במכחול עד..................טוב בלי הבטחות שלא אוכל לעמוד בהן .

תודה

אכן הכרתי את הקטע הזה והוא באמת קטע נפלא, וכמה חבל שאנחנו לא יכולים לחוקק אותו על לוח ליבנו כדי שנזכור אותו כל הזמן בזמן שאנחנו חרדים כל כך מפני עצמנו...

קשקשה 9

New member
בעודי מקלידה

חשבתי לעצמי שאין מצב שאת לא מכירה .
כמו שאמרת כדאי מדי פעם לקרוא ולרענן את מה שאנחנו כבר יודעים אבל שוכחים ליישם .
שבת של שחרור ומנוחה ממחשבות

שבת שלום לכולם

הקופיפה הקטנה כבר שלושה ימים עם חום שלא יורד, אני ואשתי היקרה תכננו לחגוג יום נישואים
במסעדה רומנטית אבל מסתבר של לילדה שלנו היו תכניות אחרות. בסוף נסתפק בחביתה וסלט. מקווה
שיהיה בסדר, אני במחסור חמור של שעות שינה.
שתהיה לכולם שבת נעימה ושקטה ואולי גשומה (אמן).
[URL='http://www.youtube.com/watch?v=KBLHkHCH1Kc']www.youtube.com/watch?v=KBLHkHCH1Kc[/URL]

אגב, מישהו מבין בעיצוב אתרים ב- google sites ?

שבת שלום שאר העולם

מסכנונת הקטנטונת... תעשו לה קומפרסים (מטפחת לחה על המצח) עם מים פושרים וקצת חומץ. זה תמיד מוריד את החום הגבוה. מניסיון.

אז קודם כל מזל טוב ליום הנישואים

ולפעמים גם סלט וחביתה הם טעימים ביותר לאור נרות, פרחים ואהבה.

מחזיקה לכם אצבעות ושתהיה בריאה הקטנה

תודה

אנחנו מנסים כל שיטה ומיישמים כל המלצה שאנחנו מקבלים. פשוט צריך להסביר לקטנה שכשחולים צריך
לנוח ולא להשתולל.

תודה

למעלה