בוקר טוב

פאריס6

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לכולם אני חדשה בפורום ,אחרי תרומת ביצית שהניבה 3 החזרות, בפעם הראשונה בהחזרת טריים היתה בטא 460 שהתפתחה יפה ל970 ואחר כך התחילה לרדת ב2 ההחזרות שהיו ממוקפאים לא התפתח כלום , אני כל כך מיואשת מנסה להבין מה לא היה בסדר גיל התורמת היה 32 שזה לדעתי גיל גבוה ולא שאלו אותי בכלל אם אני מעוניינת בתורמת בגיל הזה אני ציפיתי לתורמת בתחילת שנות ה20, לא יודעת מה לעשות ,עכשיו צריך לארגן כסף לעוד סיבוב וזה תהליך יקר מאוד לא יודעת אם לעשות אצל אותו רופא או להחליף רופא, יש לכם המלצות על רופא שיש לו רזומה של הצלחות בתחום? אני חייבת שבפעם הבאה יהיה בינגו

מיה2013

New member
צר לי על הכשלונות

לצערי אף מסלול לא יכול להבטיח הצלחה.
בתרומת ביצית רב הנסתר מן הגלוי, יש נשים עם תורמות בנות 20 שלא הצליחו יש עם מעל 30 שהצליחו וההיפך.
לא בהכרח חוסר ההצלחה נובע מגיל התורמת.

אני בחרתי קרטריונים של התורמת, וידעתי מראש מה אני מקבלת.

כשאני לא הצלחתי פעם אחר פעם ללא סיבה רפואית נראית לעין הבנתי שכנראה לא אבין את הסיבה, צריך לנסות בסוף זה מצליח.
(תחושה קצת של רולטה)

צודקת - בטח את במסלול אסותא (שרק לאחר ההחזרה

הם נותנים מידע על התורמת) - גיל 32 לדעתי זה גדול - ואחרי גיל 30 הפוריות הולכת ונחלשת - זו דרך הטבע(גם שלנו לצערי), ואם אנחנו כבר מוציאות כל כך הרבה כסף שתהיה עד גיל 30 - הם יכולות להניב הרבה ביציות אבל גם נופלים הרבה עוברים בדרך.

לעומת תורמת בת 26 היו לי 6 ביציות ו-6 עוברים יפים, כך שהגיל כן קובע בדרך כלל (יש יוצאות מהכלל).

פאריס6

New member
נכון אני במסלול אסותא ראשון מרגישה קצת מרומה

על כל ענין הגיל , שילמתי כל כך הרבה כסף ולא שאלו אותי אם אני מסכימה לתורמת בגיל הזה

זה נכון. זאת הבעיתיות עם כל המסלולים

לכל מסלול יש את היתרונות והחסרונות שלו. בהדסה את יודעת פרטים על התורמת אבל צריכים לנסוע לצ'כיה באסותא את לא יודעת וההחזרה נעשית בארץ.

אני יודעת שיש גם הצלחות עם תורמת בת 32. שלי הייתה בת 28 כמעט 29.

זה נכון שאפשר להצליח עם אשה בת 32 - אבל אם

ניקח סטטסטיקה אזי עדיף לקחת לכיוון 26 (יש תמיד יוצאות מהכלל), ועם הוכחת פוריות של 2 ילדים לפחות.

באסותא ראשל"צ - מדברים רק עם הרופא - לא עם המטופלת - ורק לאחר ההחזרה נותנים נתונים - ואם לא מתאים לי? אין עם מי לדבר - לי זרקו 2 עוברים טריים - ואף לא דיווחו לי על כך ואף לא שאלו אותי - בהדסה מתקשרים ושואלים אם התורמת מתאימה, וסופרים אותך - זה ההבדל בין 2 המסלולים - לי באופן אישי זה חשוב מאד.

כל ביצית העלות שלה היא בסביבות 5000 ש"ח, וגם סיכוי להיקלט - זרקו כי חשבו שלא תשרוד את ההקפאה - היתה לי רירית של 8 יכלו לשאול אותי והייתי מעדיפה שיהיו אצלי ברחם, הייתי עושה מאמץ לבוא ולבצע החזרה - לפי הנתונים זה היה אפשרי.

נכון שהחסרון זה שטסים לצכיה - אבל זה עדיף וגם לקבל מידע לפני, ולא אחרי או חלקי.

למעלה