בוקר טוב והנה שוב אני בדרך מנתב״ג לנתניה עם קבוצה חדשה
ל ליהי פעם שניה New member 27/10/13 #2 בוקר נהדר... מה יש להראות בנתניה? טיול פיגועים? היכן מלחמות הפשע הורגות אחת את השניה?
ר רוצה להתרגש מחדש New member 27/10/13 #3 בוקר אור אחרי סופ"ש פעיל במיוחד אולי שבוע רגוע? רגע, בעצם לא, שבוע עמוס... מחכה ליום שלישי בקוצר רוח.
בוקר אור אחרי סופ"ש פעיל במיוחד אולי שבוע רגוע? רגע, בעצם לא, שבוע עמוס... מחכה ליום שלישי בקוצר רוח.
ל ליהי פעם שניה New member 27/10/13 #4 יום שלישי? מה הולך לקרות ביום שלישי? נראה לי שאני הולכת מאוד לקנא....
ר רוצה להתרגש מחדש New member 27/10/13 #5 לא לא, אל דאגה מירוץ נייקי נייט ראן, מחכה לו כבר 10 חודשים ועובדת מאד קשה לקראתו... ביום רביעי בבוקר אני מתפרעת
לא לא, אל דאגה מירוץ נייקי נייט ראן, מחכה לו כבר 10 חודשים ועובדת מאד קשה לקראתו... ביום רביעי בבוקר אני מתפרעת
ד דניאל35אי New member 27/10/13 #6 בוקר שהתחיל מוקדם והיום העירו לי בגן שהגעתי מוקדם (יחסית) אמרתי שזה בגלל השעון ואני בספק אם זה יחזור מחר אז שלא יתלהבו בשבילי זה עשה רק טוב שהזיזו את השעון למרות שאני ישנתי פחות בוקר אור ויום נפלא
בוקר שהתחיל מוקדם והיום העירו לי בגן שהגעתי מוקדם (יחסית) אמרתי שזה בגלל השעון ואני בספק אם זה יחזור מחר אז שלא יתלהבו בשבילי זה עשה רק טוב שהזיזו את השעון למרות שאני ישנתי פחות בוקר אור ויום נפלא
פ פ נ ט i ם New member 27/10/13 #9 בוקר נפלא ! אני הגעתי הבוקר לגן שעה לפני הזמן ואז גם הגננת אמרה לי שאין לי בכלל ילד בגן וזה ביאס אותי יותר מאשר שהגעתי מוקדם יותר... שיהיה לנו שבוע מלא אירועים משמחים ופגישות מרגשות...
בוקר נפלא ! אני הגעתי הבוקר לגן שעה לפני הזמן ואז גם הגננת אמרה לי שאין לי בכלל ילד בגן וזה ביאס אותי יותר מאשר שהגעתי מוקדם יותר... שיהיה לנו שבוע מלא אירועים משמחים ופגישות מרגשות...