וייתכן שגם בבית ספר החינוך המיוחד יתאים לילד יותר. אבל אז כבר מפסיקים לפחד מסטיגמות
D dina199 New member 28/8/13 #53 וייתכן שגם בבית ספר החינוך המיוחד יתאים לילד יותר. אבל אז כבר מפסיקים לפחד מסטיגמות
א אמא של 3 מקסימים New member 28/8/13 #54 את מזכירה לי.... שאמרו לי שלבני הגדול יהיו "סטיגמות" כי יכתבו באבחון א"ס, אז אולי עדיף שלא יכתבו. אז אמרתי שיש לו כרגע "סטיגמה" בעיני המורים של מופרע, ובעיני הילדים של אידיוט, אז אני מעדיפה שתהיה לו "סטיגמה" של א"ס.
את מזכירה לי.... שאמרו לי שלבני הגדול יהיו "סטיגמות" כי יכתבו באבחון א"ס, אז אולי עדיף שלא יכתבו. אז אמרתי שיש לו כרגע "סטיגמה" בעיני המורים של מופרע, ובעיני הילדים של אידיוט, אז אני מעדיפה שתהיה לו "סטיגמה" של א"ס.
י ים כחול שלי4 New member 29/8/13 #58 תודה מותק יש לנו ועדת השמה ביום ראשון ויש אחריה אנחנו נוסעים לגן תקשורת בתל השומר. אני מקווה שזו ההחלטה הטובה ביותר. ושבעזרת ה' שנה ה באה הוא יהיה בגן רגיל.
תודה מותק יש לנו ועדת השמה ביום ראשון ויש אחריה אנחנו נוסעים לגן תקשורת בתל השומר. אני מקווה שזו ההחלטה הטובה ביותר. ושבעזרת ה' שנה ה באה הוא יהיה בגן רגיל.