בוקר טוב

• פותח הנושא best8
  • פורסם בתאריך

best8

New member
בוקר טוב

היי אני פעם ראשונה כותבת בכלל או מדברת על נושא הנישואין שלי ואני לא מאמינה שאני הגעתי למצב כזה.
אז ככה, אני ובעלי נשואים שלוש שנים, יש לנו שני ילדים ועוד אחד בדרך. אני מרגישה שאני מאוד עצבנית בהריון הזה, ממש יוצאת מהכלים ואני כועסת על בעלי שהוא מרגיז אותי ולא מבין שאני בהריון. אתן לכם דוגמא שקרתה אתמול ולפני כן קצת רקע:
אני עובדת משרה מלאה (9 שעות ביום) מגיעה הביתה בסביבות חמש מקלחת את הילדים, מכינה ארוחת ערב ואז אחרי שהכל נקי ומצוחצח בערך בשעה שש וחצי בעלי היקר מגיע מהעבודה, הוא עובד המון שעות. הוא כל הזמן דואג להגיד שהוא עובד קשה אז שלא אתלונן, זה מרתיח אותי, כי אני עובדת ואחר כך עם הילדים בבית שזה יותר קשה מלעבוד עד הערב לדעתי! בשישי האחרון הוא היה צריך ללכת לעבודה ולפני שהלך הוא אמר "אוי מסכנים הילדים, הם משתעממים, צריך להעסיק אותם"
אתמול הוא היה צריך להשאר עוד קצת בעבודה ולכן הגיע ברבע לשמונה, אני כבר הספקתי לשים את הילדים במיטה, הקטנה קצת יללה במיטה אז דאגתי כל הזמן לבוא ולהרגיע אותה עד שבאמת בסוף היא התחילה להרדם.
עכשיו מגיע הקטע המעצבן!!!! ומעניין אותי מה אתם חושבים - אמרתי לבעלי שיכנס בשקט כי הם כבר במיטות, (אני כבר הייתי גמורה), הוא לא שם על בקשתי וישר הלך והרים את שתייהם על אחת המיטות וחיבק אותם. מאותו רגע נכנסתי להסטריה של כריזה והתחלתי לצעוק בבית אני כועסת על עצמי שהילדים היו צריכים לשמוע את כל זה. לא יודעת מה לעשות ומצד שני אני כל כך הייתי עצבנית. מה עושים? איך מתמודדים עם עצבים כאלה בלי לאבד את האשתונות?
מיואשת

קודם כל שיהיה במזל טוב

לגבי ההתנהגות של בעלך הייתי ממליץ שתערכו שיחה רגועה בו תסבירי לו איך את רואה את הדברים, תבקשי יותר שיתוף מצידו במטלות הבית ובטח כעת כשאת גם בהריון...

בגדול הוא מצטייר כדמות חיובית ואפילו בקטע שהוא רצה לראות את הילדים כשחזר מהעבודה יש משהו יפה, לא שמצדיק להעיר אותם בגלל זה.

תחושת בטן שלי היא שמדובר במשהו שתצליחו להתגבר עליו בנקל.

בהצלחה

best8

New member
אני מאוד עצבנית

בהריון הזה במיוחד, אני לא יודעת מה קורה לי.. בעלי מעצבן אותי ברמה כזו שבא לי ממש לשבור משהו כדי להרגע. הוא ממש מעצבן!!! אנסה לדבר איתו היום, מקווה לטוב

אהה

תביני, זה לא שהוא מיוחד
ככה אנחנו בנויים, כל הבעלים מעצבנים, זה קטע כזה של אלוהים שמראש יצר אותנו עם חסרונות מובנים

כשאנחנו ממש משתדלים אז אנחנו מצליחים להיות מעצבנים ברמה ניסבלת

כמו ילדים אנחנו בוחנים כל הזמן גבולות
צעקת עליו אתמול, הוא הבין איפה הגבול !

לדעתי כבר היום אפילו בלי שיחה תקבלי בעל מפרגן

אבל אל תתלהבי יותר מידי זה זמני :)

למעלה