בוקר טוב

אני מכריזה על יום- היום אין לי כוח לנקות.

(ואם אמא שלי בטעות קוראת כאן- לא סתם את שומרת על הילדים, אני אנקה יותר מאוחר...)

אתמול הגיעו כל הבדים שהזמנתי מדים לי.
שהצטרפו לבדים שהזמנתי בשבוע שעבר מבדים דים,
ועכשיו יש לי מלא בדים ממש יפים.
בלילה קניתי גזרה ממש קלה ויפה, (הצלחתי לעשות סוף סוף את מה שניסיתי כבר כמה זמן- ומצאתי גזרה של שמלה עם חצאית פעמון, כך גם יש לי גזרה לחצאית פעמון, וגם לא הייתי צריכה לשלם רק עליה, אלא יש לי גם גזרה לשמלה וגם אפשר להשתמש רק בגזרה של החצאית)

ועכשיו מדגדג לי ללכת לתפור שמלה לקטנה, ומכנסיים לקטן במקום לנקות.

השאלה היא מה בדיוק לתפור, להתחיל את השמלה החגיגית אני לא אתחיל, לפני שסיימתי את המטלות שלי להיום.
אני צריכה לעשות משהו קליל.

יש לי בד קרפ ורוד שממש מלהיב אותי, ואני רוצה לעשות ממנו שמלה קלילה ליציאה לגן השעשועים.
אני חושבת על הגזרה של השמלה של המיקס אנד מאץ מהגליון הראשון של גזרה עולמית.

וחוץ מזה קניתי בד דריל עם קצת לייקרה, בשביל מכנסיים לקטן ולגדול. אני מתה לדעת איך זה יצא, ואם זה באמת יהיה נעים בקיץ.

שש שבע

New member
כל ימי ילדותי שנאתי את הימים שלפני פסח ואת

ההיסטריה שמלווה אליהם,
שנאתי את ניקיון הבית מפורים, את הצעקות ש"לא לאכול בחדרים" וכו' וכו',
ושנאתי את הרעב המציק הזה לפני פסח כי לא קונים הרבה חמץ, או שמחסלים חמץ,
ואת הרעב המציק בפסח, כאילו יש לי בור בבטן, וכלום לא מזין,

אז בענין הראשון, אצלי שקט, יומיים שלושה לפני פסח כל הבית מתגייס ועושים ניקיון משותף,

ככה זה שנים על שנים, ככה כולם בענין ואין רק אחד שמנקה וכולם מקטרים,
וככה הבית נשאר שפוי עד כמעט הרגע האחרון,\

לכי תתפרי לעצמך שמלה, ואם אני הייתי אמא שלך הייתי שומרת על הילדים הייתי ומפרגנת לך מכל הלב.

המטרה שלי הפוכה

לסיים הכל לפני שהילדים יחזרו,
כדי שאת הימים שישארו נבלה ביחד בכיף בלי נקיונות. (האוכל לא מטריד אותי, כי יש לי מספיק אמצעים לבשל בחוץ, והם מאוד נהנים מהעניין...)

אבל כאמור בנתיים עוד אין לי חשק להתחיל לסיים. (נשאר לי מעט)

בנתיים הספקתי להעתיק את הגזרה של השמלה של מקס אנד מאץ, ולהדפיס את ההוראות של המכונה שלי. נראה לי שהגיע הזמן שאחרי שלושה חודשים של שימוש במכונה אני באשכרה אדע איך מפעילים אותה. (אני רוצה לעשות וילונות ומפות, וכדאי שאני אלמד איך משתמשים ברגל מכפלת)

מדי פעם תבדקי גם בדים אצלי

חנות אינטרנטית "דרך הבד" במרמלדה מרקט, יש לי מחירים נוחים ומבחר כותנות בסיסיות

למעלה