ח ח ח אתה יודע שיש לי אותה באדום קטן ומתכתי בבית?
ס סpap New member 16/3/13 #26 רק לי ה- ח ח ח של וויש עושה לי אסוציאציה של חיוך עם רווחים בין השיניים?
J Jake Speed New member 16/3/13 #27 משהו קטן על רווחים בין השיניים פגשת מישהי שיש לה רווח בין שתי השיניים העליונות הקדמיות? היא מוצצת טוב. אין לי הסבר מדעי לזה, אבל זה עובד. תמיד.
משהו קטן על רווחים בין השיניים פגשת מישהי שיש לה רווח בין שתי השיניים העליונות הקדמיות? היא מוצצת טוב. אין לי הסבר מדעי לזה, אבל זה עובד. תמיד.
ס סpap New member 16/3/13 #28 ההסבר המדעי לכך הוא שהזין שלך כל כך קטן שהוא נכנס ברווח של בין השיניים הקדמיות שלה
J Jake Speed New member 16/3/13 #29 במקלחות אני תמה עד איזה גיל נשווה ונרחם על אשתו של ברנע קצוץ הקנה אריאל הורוביץ, סיגל נחמיאס
J Jake Speed New member 16/3/13 #10 אני בורח ממחלות מין כמו מאש ובמילים "מחלות מין" אני מתכוון "מזונות"
W wish2 New member 16/3/13 #11 חושב שבא לי על ילד קטן ג'ייק? או שגם אתה חושב שאני במסע חיפוש זיונים בפורום רק כדי לקבל תשומת לב?
J Jake Speed New member 16/3/13 #13 אני לא חושב שאת צריכה את תשומת הלב בטח לא בצורה הזו. ולגבי ילד קטן, לא היית רוצה למצוא קודם מישהו לגדל ילד יחד איתו?
אני לא חושב שאת צריכה את תשומת הלב בטח לא בצורה הזו. ולגבי ילד קטן, לא היית רוצה למצוא קודם מישהו לגדל ילד יחד איתו?
W wish2 New member 16/3/13 #16 לבחור אבא ראוי זה חשוב אבל גבר ראוי זה לא פחות חושב. מה אני אעשה ג'ייק?... עם כל הפרקטיות העצמאית והכוחנית שלי. בסוף אני הולכת לישון עם תיבת נגינה שרקדנית מסתובבת בתוכה ושולחת נשיקה לאביר דמיוני.
לבחור אבא ראוי זה חשוב אבל גבר ראוי זה לא פחות חושב. מה אני אעשה ג'ייק?... עם כל הפרקטיות העצמאית והכוחנית שלי. בסוף אני הולכת לישון עם תיבת נגינה שרקדנית מסתובבת בתוכה ושולחת נשיקה לאביר דמיוני.
J Jake Speed New member 16/3/13 #19 כתבתי לך פעם על "לסגור אופציות" מול להשאיר אופציות פתוחות. ביום שתחליטי לסגור אופציה, זה היום שהרקדנית תנגן לך בפעם האחרונה, ואת מקומה יתפוס האביר האמיתי שאומר "לילה טוב, אהובתי"
כתבתי לך פעם על "לסגור אופציות" מול להשאיר אופציות פתוחות. ביום שתחליטי לסגור אופציה, זה היום שהרקדנית תנגן לך בפעם האחרונה, ואת מקומה יתפוס האביר האמיתי שאומר "לילה טוב, אהובתי"
W wish2 New member 16/3/13 #35 אתה סוגר אופציות ג'ייק? תחשוב טוב לפני שאתה עונה לי. גם אתה אחרי זוגיות ארוכה. היום כשאתה חופשי. אתה מוכן לסגור אופציות? מוכן להשתייך שוב לאחת?
אתה סוגר אופציות ג'ייק? תחשוב טוב לפני שאתה עונה לי. גם אתה אחרי זוגיות ארוכה. היום כשאתה חופשי. אתה מוכן לסגור אופציות? מוכן להשתייך שוב לאחת?
J Jake Speed New member 16/3/13 #45 לא היום לא מחר. אולי גם לא בעוד שנה. אבל ביום אחד, וויש, ביום אחד אפור גשום וסגרירי את עוד תחכי לי הכל עוד אפשרי
לא היום לא מחר. אולי גם לא בעוד שנה. אבל ביום אחד, וויש, ביום אחד אפור גשום וסגרירי את עוד תחכי לי הכל עוד אפשרי
W wish2 New member 16/3/13 #52 אז מצאת את השיר... יוו משינה זה כזה נוסטלגיה בשבילי. ואחת הטובות. לא מאלה שמעלות לך גוש כואב או בחילה. משינה פשוט עושים לי טוב. ג'ייק. I DO!
אז מצאת את השיר... יוו משינה זה כזה נוסטלגיה בשבילי. ואחת הטובות. לא מאלה שמעלות לך גוש כואב או בחילה. משינה פשוט עושים לי טוב. ג'ייק. I DO!
מ מני 328 New member 16/3/13 #25 אני אבל רק שתדעי שאם יש אפשרות לקיים יחסי מין מוגנים אז עדיף. תיבת המסרים שלי פתוחה.
J Jake Speed New member 16/3/13 #30 אתה אף פעם לא מקיים יחסי מין מוגנים עם וויש אלא אם אתה בתוך שריון
J Jake Speed New member 16/3/13 #47 בשביל וויש? מינימום קאוולר ותשמור טוב על העיניים, יש לה מן מזלג כזה ש... עזוב, צא איתה לדייט, תחזור, תספר חוויות
בשביל וויש? מינימום קאוולר ותשמור טוב על העיניים, יש לה מן מזלג כזה ש... עזוב, צא איתה לדייט, תחזור, תספר חוויות