בוקר טוב http://www.youtube.com/watch?v=D2R_ph_sRZU
J Jake Speed New member 16/1/13 #2 יום אחד, כשתנוח עלי הרוח, אני אכתוב פוסט ״חיי כעידו״ שיר תהילה לגאון חולה רוח. כמוני, אבל ממש ברמה.
ז זעם האל New member 16/1/13 #3 לא חסר לך משל עצמך דרך אגב אתה יודע ששמעתי אתמול ורדי? מלחין מעולה אני לא מאמין שלקח לי כול כך הרבה זמן להתוודע אליו
לא חסר לך משל עצמך דרך אגב אתה יודע ששמעתי אתמול ורדי? מלחין מעולה אני לא מאמין שלקח לי כול כך הרבה זמן להתוודע אליו
J Jake Speed New member 16/1/13 #8 אני לא ממעריציו הגדולים אני אוהב את ריגולטו, כי אבא שלי היה שומע אותה הרבה כשהייתי ילד ונתפס לי. רוצה רביעיית דיסקים עם הסימפוניות 1-9 של מוצארט?
אני לא ממעריציו הגדולים אני אוהב את ריגולטו, כי אבא שלי היה שומע אותה הרבה כשהייתי ילד ונתפס לי. רוצה רביעיית דיסקים עם הסימפוניות 1-9 של מוצארט?
ז זעם האל New member 16/1/13 #10 מה רבו מעשייך אובליון כסיל לא יבין אולי בכול זאת תספרי לנו מה את עושה בחיים? את יודעת טעימה ממוח גדול שלעולם לא נבין
מה רבו מעשייך אובליון כסיל לא יבין אולי בכול זאת תספרי לנו מה את עושה בחיים? את יודעת טעימה ממוח גדול שלעולם לא נבין
O obelina New member 18/1/13 #11 עושה מסאז'ים לדוגמנים צעירים ושריריים. חושב שגם אתה תזכה אי פעם לקבל מסאז' כזה ?