בוקר טוב אשמח להכוונה היכן מוכרים נעלי סקוני בזול, גרה באזור מודיעין תודה ויום טוב
B bananacream New member 11/1/13 #1 בוקר טוב אשמח להכוונה היכן מוכרים נעלי סקוני בזול, גרה באזור מודיעין תודה ויום טוב
S susieada New member 11/1/13 #2 בוקר טוב bananacream וברוכה הבאה תכף עוד נשים יעלו ויענו לך, אך בינתיים כייף שאת כאן. מזמינה אותך להמשיך לשתף. ושוב ברוכה הבאה! סוזי
בוקר טוב bananacream וברוכה הבאה תכף עוד נשים יעלו ויענו לך, אך בינתיים כייף שאת כאן. מזמינה אותך להמשיך לשתף. ושוב ברוכה הבאה! סוזי
א אמא לאינדיאנים New member 11/1/13 #3 ברוכה הבאה לגבי מודיעין אני לא יודעת אבל אני הזמנתי נעלים מהאתר המצורף - תענוג של שירות, מחירים מעולים, גם אם את רוצה נעל שלא מופיעה כרגע באתר כתבי להם והם ינסו למצוא לך - כך קרה לי.
ברוכה הבאה לגבי מודיעין אני לא יודעת אבל אני הזמנתי נעלים מהאתר המצורף - תענוג של שירות, מחירים מעולים, גם אם את רוצה נעל שלא מופיעה כרגע באתר כתבי להם והם ינסו למצוא לך - כך קרה לי.
S SarahPa New member 11/1/13 #6 בשוהם בחנות המפעל לרצי מודיעין יש הנחה יפה שם. אם את ממודיעין את מוזמנת להצטרף לקבוצה - לא מצריך שום התחייבות. לכתוב בפורום ומנהלי הפורום ידריכו אותך כיצד לקבל את ההנחה
בשוהם בחנות המפעל לרצי מודיעין יש הנחה יפה שם. אם את ממודיעין את מוזמנת להצטרף לקבוצה - לא מצריך שום התחייבות. לכתוב בפורום ומנהלי הפורום ידריכו אותך כיצד לקבל את ההנחה