בוקר טוב לא לשכוח ללבוש את החיוך על הפנים לפני שיוצאים מהבית. שימו מוזיקה ברקע
אופק דגנית New member 29/10/12 #1 בוקר טוב לא לשכוח ללבוש את החיוך על הפנים לפני שיוצאים מהבית. שימו מוזיקה ברקע
א אילנהחלפ1111 New member 29/10/12 #4 אני לא בעד תחפושות שלובשים אותם..... אבל כן בעד לדעת לפרגן לעצמנו על המעשים שלנו כשאני פותחת את היום ואן לי סיבה ממשית לחייך אני מעלה זיכרונות של המעשים הטובים האחרונים שעשיתי והחיוך עולה לי, ככה אני ממלא את עצמי ואוהבת אותי על מי שאני.....ואני יפה לעצמי
אני לא בעד תחפושות שלובשים אותם..... אבל כן בעד לדעת לפרגן לעצמנו על המעשים שלנו כשאני פותחת את היום ואן לי סיבה ממשית לחייך אני מעלה זיכרונות של המעשים הטובים האחרונים שעשיתי והחיוך עולה לי, ככה אני ממלא את עצמי ואוהבת אותי על מי שאני.....ואני יפה לעצמי
י יערית New member 29/10/12 #5 ערב טוב אף פעם לא חשבתי שלהכנס מאחור ייכאב כ"כ ואף על פי כן אומרים לי נוע תנועי לצערי בכאב... החיוך מלווה בלחץ אטומי מהעבודה וכאבי גב נוראיים ואני מחכה כבר ל-1 לחודש לפחות להרגיש שהחודש עבר שבוע פרודוקטיבי שיהיה וכמובן ללא כאבים!
ערב טוב אף פעם לא חשבתי שלהכנס מאחור ייכאב כ"כ ואף על פי כן אומרים לי נוע תנועי לצערי בכאב... החיוך מלווה בלחץ אטומי מהעבודה וכאבי גב נוראיים ואני מחכה כבר ל-1 לחודש לפחות להרגיש שהחודש עבר שבוע פרודוקטיבי שיהיה וכמובן ללא כאבים!