בוקר טוב

איפה אלוהים? - עוד בדיחה

ילדים בכתה נשאלו ע"י המורה "איפה אלוהים?" ילד אחד אמר: "בשמים", אחר אמר "בכל מקום" וילד שלישי ענה: "הוא נמצא בשירתים". שומו שמיים והאזיני ארץ, חילול הקודש. המורה בלעה את רוקה ונסתה להמשיך בקור רוח. "הכיצד?" אבא שלי היה בשירותים (בימים שבכל בית היה רק חדר שירותים אחד, (זוכרים את הימים האלה?) ואמי גם היא רצתה להיכנס, אך זה לקח הרבה זמן. היא צעקה: "אלוהים, אולי תצא משם?!"

magy

New member
גם

אני יצאתי מזה עם בחילה קלה. מה את אומרת, שאמחק את זה?????????

טומי*

New member
גם לי יש בדיחה...../images/Emo12.gif

גרוזיני מגיע לבר ומזמין בירה. הברמן נותן לו כוס בירה עם תחתית עץ. כעבור עשר דקות מחזיר לו הגרוזיני את הכוס בלי התחתית ומזמין עוד כוס. הברמן תוהה לאן נעלמה התחתית אבל לא שואל שאלות ונותן לו כוס חדשה עם תחתית עץ חדשה. ושוב מחזיר לו הגרוזיני את הכוס בלי התחתית..... ככה העניין נמשך כמה פעמים, כל פעם גרוזיני מקבל כוס עם תחתית וגרוזיני מחזיר בלי. לבסוף נמאס לברמן והוא מביא לו כוס חדשה בלי התחתית. הגרוזיני מסתכל עליו ושואל ...." מה קרה ביג´ו אין יותר קרקרים...???".

nutmeg

New member
הבדיחה הזו תמיד מצחיקה אותי:

שתי פולניות חברות נפגשות ברחוב. אומרת פאניה: "שלום זושקה, איפה היית?" "במכון יופי" עונה זושקה פאניה מחכה רגע ואז שואלת: "והיה סגור?"...

:-זושיסקה...

קמה בבוקר, בעלה עדיין מקורבל במיטה, נכנסת לאמבטיה ומסתכלת בראי.. אחחחחח...זושק, היא אומרת.... זה מגיע לך.

israel7

New member
על אותו משקל,,,

+אחד חוזר ממילואים 60 יום,,חרמן לאאלה ניכנס למיטה ב2:00 בלילה עושה את המעשה,, וניכנס למקלחת,,,ורואה את אשתו מתקלחת אההה,, הוא אומר מה את עושה פה?מתקלחת היא אומרת, ומי זאת במיטה??הוא שואל,,אמא שלי היא אומרת,, אז למה היא לא אמרה כלום הוא שואל בתמיהה,, לא יודעת בוא נישאל אותה,, אמא למה לא אמרת שזו את ? שואלת האשה,, אומרת האמא שש שנים אני לא מדברת איתו ולמה שאדבר איתו דווקא עכשיו??

redredole

New member
ואם התחלנו עם פולניות.....

מי יודע היכן זה יגמר. שתי חברות פולניות נפגשות בערב לכוס קפה. אניצ´קה אומרת האחת, בעל שלי מאחר היום לבוא הביתה, אולי הוא אצל מאהבת שלו??. הו, דושה, אומרת השניה, למה את חושבת שלילי? תחשבי חיובי: אולי הוא נדרס???

nutmeg

New member
פולניה אחת מתאלמנת...

באה אליה חברתה ואומרת: "אוי, בז´ז´ינה, מצטערת שמעתי בעלך נפטר..." "לא, לא הבנת!" כך בז´זינה "אני נפטרתי - הוא מת"

israel7

New member
nutmeg תקשיבי,,

היתה לי פעם חברה פולניה,,, יום אחד היא שואלת "תגיד יש בי משהו טוב" ואני אומר "כן אבל תיכף אני מוציא אותו"

israel7

New member
אנחנו עדיין בשפות לא???

אז איך אומרים בתולה בהונגרית?? א י ש ט ר ם ש ם ל ה ,,,,,והכל במילעיל,,,,

B T1

New member
איך אומרים

בסוהילית בתולה? לא מום בה או טרם באו בה. לא בתולה:באו בה. זונה:באו בה באבו אבוא באו בה.

B T1

New member
ישראל7

גם אני דובר את אותה השפה המצחיקה. גם אני מצאצאי אטילה מלך ההונים.

magy

New member
UUUUUUUU

זו היתה בדיחה............כלבבי........ אני נפטרתי...............למותתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

redredole

New member
על הבעל והמאהב

שתי חברות נפגשות ואחת שואלת ת´שניה - נו איך חיי המין שלך עונה לה - ככה ככה - למה? יש לך גם בעל גם מאהב - כן, אבל כל אחד סומך על השני.

למעלה