איילתשתוהה
New member
בוקר טוב
רחליקה , עוקבת אחרי הפורום זמן מה ובכלל מתעניינת בטארוט בשנה האחרונה,
קצת חסרת אונים ולכן פונה להתייעצות הרקע משבר זוגיות שלי ובעלי שנגרם בגללי (סוג של התאהבות בצד ג') מצידי..שלא מומש כלום..
אבל יצר משבר פנימי עמוק עם עצמי ועורר שאלות קשות וניפץ אצלי תפיסת עולם אישית וזוגית .
היום אני כבר אחרי אבל אותותיו עדיין ניכרים אצלי ,
מנסה לשנות/לתקן ולהחזיר את האהבה שהייתה בי לבעלי להיות שוב עם הלב כולו בבית ובנישואין (אוהבת את בעלי מאוד) אבל המשבר העלה סדקים בזוגיות
ואצלי יצר שינויים ולא כל כך מצליחה בהתנהלות של הנישואין לבטא את עצמי ולמצוא את הדרך למה שהיה פעם ביננו לפני אובדן התמימות הרגשית שלי..
שאלתי
כיצד עלי להתנהל עם בעלי לטובת נישואנו?
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - עשר החרבות
הצד השני - כוהן גדול
מה עוזר - שמונה החרבות
מה מפריע - שלוש המטבעות
פוטנציאל הקשר - מלך המטבעות
ממה שאני מבינה
עשר חרבות שמייצגים אותי - עברתי שיעור קשה וכואב ועכשיו אני בהחלמה ממנו ומנסה להתחיל מחדש..
הצד השני -הכוהן הגדול לא כ"כ ברור לי
מה עוזר-הכבילות ההבנה שהמציאות שלי היא האמיתית והנכונה וההבנה שדווקא המחוייבות הפורמלית הזאת משאירה אותי לנסות ולתקן ולשנות ולהילחם על הנישואין ולא למהר לפרק
מה מפריע- הערכה הדדית לא מצליחה להבין את הקשר של הקלף
פוטנציאל הקשר גם כן אולי שמירה על המסגרת הקיימת..אבל אני צריכה שינויים רגשיים מבעלי ביננו שלא מתרחשים
אשמח לכל תובנה עזרה בניתוח הפריסה
תודה
רחליקה , עוקבת אחרי הפורום זמן מה ובכלל מתעניינת בטארוט בשנה האחרונה,
קצת חסרת אונים ולכן פונה להתייעצות הרקע משבר זוגיות שלי ובעלי שנגרם בגללי (סוג של התאהבות בצד ג') מצידי..שלא מומש כלום..
אבל יצר משבר פנימי עמוק עם עצמי ועורר שאלות קשות וניפץ אצלי תפיסת עולם אישית וזוגית .
היום אני כבר אחרי אבל אותותיו עדיין ניכרים אצלי ,
מנסה לשנות/לתקן ולהחזיר את האהבה שהייתה בי לבעלי להיות שוב עם הלב כולו בבית ובנישואין (אוהבת את בעלי מאוד) אבל המשבר העלה סדקים בזוגיות
ואצלי יצר שינויים ולא כל כך מצליחה בהתנהלות של הנישואין לבטא את עצמי ולמצוא את הדרך למה שהיה פעם ביננו לפני אובדן התמימות הרגשית שלי..
שאלתי
כיצד עלי להתנהל עם בעלי לטובת נישואנו?
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - עשר החרבות
הצד השני - כוהן גדול
מה עוזר - שמונה החרבות
מה מפריע - שלוש המטבעות
פוטנציאל הקשר - מלך המטבעות
ממה שאני מבינה
עשר חרבות שמייצגים אותי - עברתי שיעור קשה וכואב ועכשיו אני בהחלמה ממנו ומנסה להתחיל מחדש..
הצד השני -הכוהן הגדול לא כ"כ ברור לי
מה עוזר-הכבילות ההבנה שהמציאות שלי היא האמיתית והנכונה וההבנה שדווקא המחוייבות הפורמלית הזאת משאירה אותי לנסות ולתקן ולשנות ולהילחם על הנישואין ולא למהר לפרק
מה מפריע- הערכה הדדית לא מצליחה להבין את הקשר של הקלף
פוטנציאל הקשר גם כן אולי שמירה על המסגרת הקיימת..אבל אני צריכה שינויים רגשיים מבעלי ביננו שלא מתרחשים
אשמח לכל תובנה עזרה בניתוח הפריסה
תודה