בוקר טוב הייתי רוצה לזהות ציור שיש לי בבית או לפחות את שם הצייר שלא הצלחתי לזהות אשמח לעזרה תודה רבה
M mortis New member 19/5/12 #1 בוקר טוב הייתי רוצה לזהות ציור שיש לי בבית או לפחות את שם הצייר שלא הצלחתי לזהות אשמח לעזרה תודה רבה
M mortis New member 21/5/12 #4 אוקי מסתבר שמדובר בהעתק של Charles Blondin מישהו יודע איפה אפשר לתמחר ציורים שלו? יש מידע עליו או משהו אחר?
אוקי מסתבר שמדובר בהעתק של Charles Blondin מישהו יודע איפה אפשר לתמחר ציורים שלו? יש מידע עליו או משהו אחר?
I infatuation New member 21/5/12 #6 מי אמר לך את השם הזה? בעיקרון חיפוש בגוגל מוצא אדם שהיה "הולך על חבל" במקצועו בתחילת המאה ה19.. לא נראה לי שהוא גם זה שצייר.
מי אמר לך את השם הזה? בעיקרון חיפוש בגוגל מוצא אדם שהיה "הולך על חבל" במקצועו בתחילת המאה ה19.. לא נראה לי שהוא גם זה שצייר.
M mortis New member 21/5/12 #7 את השם פירשו בשבילי בפורום בלשנות חחחח גם אני ראיתי את האדם שהלך על החבל וגם אני לא הבנתי מה הקשר בלינק אפשר לראות תמונות ( אחת מהם תצלום של התמונה שברשותי) של צייר שעונה לשם הזה
את השם פירשו בשבילי בפורום בלשנות חחחח גם אני ראיתי את האדם שהלך על החבל וגם אני לא הבנתי מה הקשר בלינק אפשר לראות תמונות ( אחת מהם תצלום של התמונה שברשותי) של צייר שעונה לשם הזה
M mortis New member 22/5/12 #9 חחח גם את ביזבזת זמן בלקרוא על הבחור שהולך על חבל במחשבה שאולי הוא היה גם אומן בנוסף ואז הבנת שאת מבזבזת את הזמן בלקרוא על הולך על חבל?? חחחח
חחח גם את ביזבזת זמן בלקרוא על הבחור שהולך על חבל במחשבה שאולי הוא היה גם אומן בנוסף ואז הבנת שאת מבזבזת את הזמן בלקרוא על הולך על חבל?? חחחח
I infatuation New member 22/5/12 #10 ברור! טוב לא ממש קראתי, עשיתי CTRL+F וחיפשתי מילים שקשורות באמנות וציור. ומהר מאוד הבנתי שזה לא הוא. מה גם שהסגנון ציור לא ממש תואם את התקופה
ברור! טוב לא ממש קראתי, עשיתי CTRL+F וחיפשתי מילים שקשורות באמנות וציור. ומהר מאוד הבנתי שזה לא הוא. מה גם שהסגנון ציור לא ממש תואם את התקופה
M mortis New member 22/5/12 #11 שקרנית קראת הכל נכון???? ואחרי זה הלכת לחפש קטעים ביוטוב נכון???? עכשיו את מעריצה של הבחור שהולך על חבל!!!!! אל תכחישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שקרנית קראת הכל נכון???? ואחרי זה הלכת לחפש קטעים ביוטוב נכון???? עכשיו את מעריצה של הבחור שהולך על חבל!!!!! אל תכחישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!