בוקר טוב

shpitz5

New member
בוקר טוב

זהו שאין לי ממש זוגיות אבל החלטתי להגיע דווקא לכאן.
זה ניגמר לפני המון זמן 9 חודש אבל הקשר לא נותק ניפגשים ותמיד יש סקס ומלא.
אני הראשונה שלו והוא שלי, ברור לי שאין שום מחויבות אבל עכשיו נשברתי לגורמים, לא הצלחתי להשתחרר ממנו לגמרי
ועדיין לא שכבתי עם אף אחד למרות שהוא בטוח שכן כי ככה כולם חושבים וגם הוא.
אבל השיא הגיע לי לפרצוף עכשיו.. בערב הייתי עסוקה כשהוא צילצל ואמרתי לו שינסה מאוחר יותר... יצאתי עם חברים מהלימודים.
אבל בשתיים אני מקבלת הודעה ממנו שהוא לא יכול לדבר רק להתכתב כי הוא לא בבית ישן אצל ידידה ועניתי לו שזה לא לחוץ שנדבר זה יכול לחכות למחר... שיהנה ושאני לא רוצה להפריע וענה ,אבל היא כבר ישנה אז כתבתי לו שהוא זה שנירדם ראשון בד"כ..ואיכשהו זה גלש לזה שברור שהוא זיין אותה כרגע! והוא בלי להתבלבל ישן לידה ומדבר איתי שאלתי איך היה בכללי היום הוא אומר לי סביר ענה לי איך היה הזיון ,באמת שאני תמימה אבל חשבתי שהוא צוחק.
אני מכירה אותו אחרת לא חשבתי שהוא חסר טאקט עד כדי לספר לי כאלו דברים אני יודעת שזה קורה אבל לספר לי אונליין?!
סיפר עד כמה היא היתה גרועה והוא בכלל לא גמר אמרתי שזה לא מעניין אותי ואני לא מקנאה אז הוא אמר אין לך במה את לא רואה אותה.
סקס שלי ושלו זה מינימום חצי שעה כי הוא לא גומר מהר ולי זה טוב.. ויש גם פעמים של 50 דקות... אבל עצם זה שהוא סיפר לי עשה לי רע לא ברור.
ואז הוא כותב הייתי מגלה לך משהו אבל את בקריזה תרגעי, אנחנו לא זוג ואני רוצה לחוות עוד דברים וזה מובן לי אבל שלא יספר לי
כי למרות שאנחנו לא יחד זה עדייו כואב וכנראה שגם לו הוא אמר שאם הוא היה יכול היה היה רוצה שאף אחד לא יגע בי.. כן הסוד לא ממש הפתיע
"זו הבחורה השלישית מאז שנפרדנו את מכירה אותי ויודעת שאני לא מזיין כל יום(" אני משערת שלא חסר לו כי אחרי הכל הוא ניראה טוב אבל הוא חושב שזב קצת ריקני..) ואז הגיע החלק השני.." ואולי אני יטפח לך על האגו אבל לא היה יותר טוב ממך הרגלת אותי לסטנדרטים אחרים ואני מתאכזב כל הזמן"...
אמרתי לו שמבחינתי סקס איתו ניגמר קשר אפלוטוני ואם לא בא לו אז לא צריך... אבל הוא כ"כ בטוח בעצמו שאין מצב להיפגש ולא יהיה סקס ולא אחד אלה כמה..
אחרי שניכנסתי בו הוא אמר טוב ניראה לך שאני אתחנן? אבל חבל יש לנו סקס אדיר בחירה שלך.
אמר לי תגיד יפה לילה טוב עד מחר תרגעי כמו שאני מכיר אותך.. אין לילה טוב כשאתה ישן איתה רק ביי.
ואז "איזה דפוקה חשבתי שהבנת תסתכלי על זה הפוך אני לידה במיטה ומדבר איתך" כנראה ניסיון לא מוצלח שאני יחזור בי.
תיזהרי אני מסוכן יכול לאנוס אותך אני יודעת שרק שממש ממש בא לו הוא מדבר ככה גם כשהיינו חברים , אחסוך מכם כל מני תאורים.
אחרי שהוא הבין או שלא ... הוא כתב את יודעת יהיה נחמד לנסות קשר אפלוטוני מעניין איך זה יהיה.. הוא כ"כ בטוח שזה לא יצליח אבל זה גורם לי בדיוק להראות לו שכן למרות שבא לי להיות איתו כדי להשתחרר.
באמת שבא לי להכאיב לו חזרה אני יודעת שזה ילדותי .. אבל מאוד קשה לנו להשתחרר אחד מהשניה כי עברנו יחד כל מני דברים אחד מהם זה חזרה בשאלה וכן ,הייתי רוצה אותו חזרה למרות שלא חסרים בנים אני לומדת לתואר שאין בו בכלל בנות ואני מוקפת רק בנים אבל עדיין אף אחד לא הצליח לעשות לי את זה
תודה לכל מי שקרא
לא לראשי

במצבך המאוהב

עדיף לצנן את הקשר לחלוטין ולהסתפק בSMS לקוני לחגים וימי הולדת.
זה לא הזמן להיות ידידים ובטח שלט יזיזים.

chenby

New member
בוקר טוב

תראי, אתם לא ביחד כבר 9 חודשים, במקום לעשות כמו שמומלץ לעשות בזמן פרידה שזה להתנתק לגמרי, המשכתם להיות ביחד בלי הגדרות - ועכשיו העולם\היקום מראה לך שלהיות איתו בקשר זה ממש לא טוב בשבילך.
למה? להלן כמה סיבות:
1) את לא מתגברת עליו כי את ממשיכה להישאר בקשר
2) את לא פנויה ופתוחה להכרות חדשה
3) הוא מצידו כן "מתקדם" וזה סתם פוגע בך
4) הקשר הלא מוגדר שלכם מביא אותו ואולי אותך להתנהג אחד לשניה לא בצורה של זוג אלא כמו ידידים עם תוספות מה שנקרא ועכשיו את מגלה שוואלה, זה פוגע ולא מתאים.
אז במקום למצוא דרכים להכאיב לו, תעשי משהו למען עצמך וזה תנתקי איתו את הקשר עכשיו, כי זה מה שהיית אמורה לעשות לפני 9 חודשים.
ולנתק הכוונה - לא טלפונים, לא הודעות, למחוק מהפייסבוק כדי לא לראות את החברות החדשות שהוא מצרף ופשוט לקחת אחריות על זה שאתם לא ביחד, ופשוט לא להיות ביחד.
כואב, אבל אין ברירה. למענך והשקט הנפשי שלך יותר מכל דבר אחר.
כי כל עוד את ממשיכה להיות איתו בקשר, את זו שמכאיבה לעצמך לא הוא. גבר יעשה כל מה שיתאפשר לו נשמה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מכיוון אחר

אני דווקא לא חושב שאת צריכה לחתוך את הקשר הזה.
אני יכול לשער שבעולמך שהתהפך בצורה כל כך דרמטית בגלל היציאה בשאלה, זהו לוקסוס שאת לא יכולה להרשות לעצמך. זה האדם הכי קרוב אליך, משען חשוב ביותר - גם כשהוא פוצע.

אני באמת לא חושב שזה הפתרון, לפחות על סמך המעט שכתבת כאן.

מה שכן: מערכת היחסים הזאת דורשת הסדרה. היא לא חייבת להתאים לשום תקן חיצוני, אבל בין שניכם צריכה להיות הבנה מה הכללים החדשים. אני לא אכנס לשאלה האם זו זוגיות או לא. יש הרבה סוגים של זוגיות, לא כולם בלעדיים. אין נוסחאות. אני לא חושב שאם ירדתם מהמסלול של זוגיות סטנדרטית, אז אוטומטית צריך נתק.

אבל מה שבטוח, עם הגדרת כללים או בלי הגדרת כללים: כשאת בסיטואציה שאת מרגישה נפגעת, עליך ורק עליך האחריות לחתוך את הסיטואציה. לדוגמה: אם הוא מתקשר אליך מהמיטה של מישהי אחרת, וזה לא מתאים לך, אל תשאלי שאלות מסוג "איך היה", ואם צריך, את יכולה גם לנתק את השיחה. זאת האחריות שלך.

בקטע הזוגי, כמו שאמרתי, עד שישתנו הנסיבות, בצעו תאום ציפיות והגדרת כללים לקשר המאוד עמקו וחשוב שביניכם. חלק מתאום ציפיות שלפעמים מבטיחים משהו ולא יכולים לעמוד בו. תאום ציפיות והגדרת גבולות היא לא תהליך חד פעמי, אלא תהליך מתמשך של דיאלוג.

יציאה לעולם ה"חופשי" היא אקט מאוד קשה ואמיץ. אני אישית, מהפוזיציה שלי, חושב שהוא אקט מצוין שיכול להציל הרבה אנשים (אם כי אני לא חושב שהוא מתאים לכולם. יש כאלה שטוב להם איפה שהם). העניין הוא שהצעד הזה גם כן לא נגמר בארוע אחד, או בשנה אחת. הוא נמשך כל החיים, ויחד עם החופש שהכנסת לחייך, הכנסת גם את אי הוודאות. עם אי הוודאות הזה תצטרכי לחיות, ובתוכה למצוא ודאות יחסית. זה אמור בחיים בכלל, וגם ספציפית לקשר עם הבחור הזה.

אני מאחל לך המון הצלחה ואושר.

shpitz5

New member
תודה

על התגובה וכן עשינו את זה היום.
החלטנו לא לשתף בדברים כאלה שגורמים לי להרגיש לא טוב,ומסתבר שגם לו אבל אני מעריכה שזה פחות ממני. ואתה צודק האחריות היא שלי, כנראה שלי גם יש חלק בזה.
בקשר לזה שהוא התקשר מהמיטה הוא חושב שזה טוב ומחמיא שהוא חושב עלי גם כשהוא עם מישהי אחרת. עצוב לי בשביל הבחורה הסברתי לו את זה אבל הוא חושב שזה לא פוגע בבחורה שמבינה שיותר מסטו'צ לא יהיה.
במיטה אצלי זה לא קורה אין טלפונים SMS לא אני ולא הוא.
האי וודאות רק הולך וגדל מיום ליום אבל אני לגמרי מאושרת שאני עושה מה שטוב לי עם כל הקושי שבזה ומהסה להתרכז בעיקר שבחיים שלי כרגע -בלימודים.
המזל שלי שבשונה מהרבה משפחות אותי מקבלים בדיוק איך שאני שזה מאוד עוזר להתמודד ולדעת שאני לא לגמרי לבד, אבל הקשר איתו הוא שונה מהקשר עם ההורים והאחים.
לילה טוב.

seeyou

New member
כמה תובנות

עדיין אף אחד לא הצליח לעשות לי את זה
זה בגלל החומות שבנית לעצמך מגיל צעיר

-"סקס שלי ושלו זה מינימום חצי שעה כי הוא לא גומר מהר"
לפי מה שהבנתי יש לו בעיה בתיפקוד המיני

"אז כתבתי לו שהוא זה שנירדם ראשון בד"כ"
זה דבר טבעי שגבר לאחר סיפוק מיני ירדם -לרוב בסיפורים הגבר ממשיך לענג את האישה לאחר המעשה
(ייתכן שזה יקרה אם תחליפי לו את הסוללות)

.

יוסי

shpitz5

New member
כמה תשובות

בעיה? הלוואי וכל הבנים היו מחזיקים יותר מ7-10 דקות.
אני נהנת מאוד כשזה ארוך וגם מצליחה לגמור כמעט תמיד.לא לדאוג הוא לא הולך לישון לפני הסיבוב השני:)

seeyou

New member
זה נכון מה שכתבת
לכן צפוי לך קושי אמיתי

בעתיד

כאשר מתרגלים ל"ארוך" במיוחד יהיה לך קשה לחיות עם מה שקיים ב"שוק"

אל חשש שלא תקבלי אורזמות מאחרים

אלפרד קינסי (נחשב למייסד ענף הסקסולוגיה במדעי האדם ) טען שיכולתן של נשים לחוות אורגזמה באוננות גבוהה יותר מאשר במגע מיני עם גברים.

יוסי

למעלה