בוקר טוב
ד דידית New member 6/8/02 #2 בוקר מצוין. השמש זורחת הציפורים מצייצות הפרחים פורחים וחם לי!!!!!!!! <דידית מורידה ל14 מעלות>
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 6/8/02 #3 או.קיי....זה כבר מתחיל להיות מוגזם סתם...זה מפתיע אבל זה חיובי מאוד. שמתם לב כמה חדשים יש כאן בימים האחרונים??? ברוך בואך, דתל"ש.
או.קיי....זה כבר מתחיל להיות מוגזם סתם...זה מפתיע אבל זה חיובי מאוד. שמתם לב כמה חדשים יש כאן בימים האחרונים??? ברוך בואך, דתל"ש.
ל לידול New member 6/8/02 #5 אהלן ברוך הבא, קבל קפה ופיצה נשמח אם תספר על עצמך, מי אתה, מאיזה רקע וכו´
ד דתלש בסתר New member 6/8/02 #6 קצת קשה לי,אני עדין בארון ארון כמטאפורה כמובן. כלומר ארון של סטרייטים. זתאמרת נורמלי לחלוטין אבל בארון. והאמת זה די קשה לגזור על עצמך נזירות כזאת לאורך זמן.
קצת קשה לי,אני עדין בארון ארון כמטאפורה כמובן. כלומר ארון של סטרייטים. זתאמרת נורמלי לחלוטין אבל בארון. והאמת זה די קשה לגזור על עצמך נזירות כזאת לאורך זמן.
מ מחפשת דרך New member 6/8/02 #7 שלום שלום!../images/Emo140.gif מותר לכתוב יותר מ-2 מילים כאן בפורום, אתה יודע... <מיכלי מסבירה פניה לתייר>
שלום שלום!../images/Emo140.gif מותר לכתוב יותר מ-2 מילים כאן בפורום, אתה יודע... <מיכלי מסבירה פניה לתייר>