בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

כולם ישנים? אני קצת התאוששתי מהצינון הזה. אתמול בחדשות - המחיר הקשה של דריכות החיילים. כואב הלב על החיים שאבדו, ועל החייל שירה

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום

סמדר, יופי שאת מתאוששת. מה שלום התינוק? יש קצת סיפורים? הסיפור עם החייל שירה ברב, אכן מאוד קשה, וכל כך עצוב, ומראה עד כמה קשה המציאות בא החיילים צריכים לתפקד. שוב לא הצלחתי לישון לילה רצוף, מתבגר א יצא ובגלל שחשב שגם מתבגר ב יצא, הוא צלצל אליו לנייד באמצע הלילה, מתבגר ב לא התעורר מזה אבל אני כן... לא נורא, נשלים בשנ"צ שתהיה שבת טובה

שבת שלום

סמדר שמחה שאת מתאוששת זהו הבית שקט וריק ירוק יצא לפגוש חברים אני עם השקט הסביבתי ועם המוסיקה שלי

פיטנגו4

New member
שבוע טוב לכולן

אני יודעת שקצת נעלמתי, לא שמישהו שאל למה...
אבל באמת הפורום עוזר כשצריך, מי כמוני יודע כמה עזרתם לי. וגם כיף להיות בו כשיש אנרגיה לעזור לאחרים. לשתף ולהשתתף. בזמן האחרון נכנסנו לשגרה, התרגלנו. כנראה להכל מתרגלים. כך שאין לי מה לשתף בשוב הריאוטל החוזר של הגיע-טלפן-דאגתי--קורס-מכים-בית-חברה-נסע... שגרה. ומכל מיני סיבות, שאני לא רוצה לפרט כאן, האנרגיות שלי מופנות לאפיקים אחרים, ש"שותים" אותי. לא נשאר לי לתרום כאן. מצטערת. אני לפעמים מציצה כאן ושמחה בשמחות ודואגת לחולים, פשוט אין לי אנרגיה לכתוב. אל תכעסו. OK?

פולי44

New member
פיטנגו

מה פתאום שנכעס? יש תקופות כאלה, כל אחד עובר אותם, מקווה שהאנרגיות הטובות יחזרו אלייך מהר ותחזרי לשתף אותנו ולהשתתף בכל מה שקורה, גם אם זה רק שגרה

מגלית

New member
פיטנגו, בדיוק בשביל זה אנחנו פה

תחזרי מתי שיתחשק ותשתפי כשיבוא לך. אנחנו כאן - בכל מקרה. אם את רוצה אנרגיות.... גם בשביל זה אנחנו פה....

למעלה