בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

נראה סגרירי בחוץ. אוהבת את השקט הזה של הבוקר. מחר חוזרים לשיגרה.

עפרה ד

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

סמדר, איך עבר הלילה? ולא הספקתי אתמול, אז כמובן המון ברכות. לא זוכרת שכתבת, מה שמו? אצלנו, התווסף עוד שבוע ל21 ה"שגרתי" משהו עם פק"ל מים מחלקתי, שהביא בעקבותיו שבת
לשאלה אם מבואס ענה: קצת, אבל שבת אח"כ מוכרחים להוציא אותי אפילו שהמחלקה נשארת, כי אי אפשר יותר מ28 , אז בעצם רק דחו לי את היציאה. כבר כתבתי כאן פעם, שהדבר הטוב ביותר שצה"ל עשה לילד שלי (לשניהם, למען האמת) זה שינוי נקודת המבט. אז התוכניות להיום טיפה השתנו, נערוך קניות לחבילה נוספת, נכין גם בראוניז לשים בפנים, שאפשר יהיה לשלוח ביום ראשון על הבוקר ויגיע לפני שבת. בפעילות שמתוכננת להם השבוע קיבל תפקיד שהוא אוהב, כמעט הכל

עפרה , איזה כיף לקרוא על הצמיחה האישית

ועל החוזק הנפשי של הילדים ... שהאופטימיות תמשיך לדרוך במחוזותיכם...

אםפי7

New member
עופרה גם אני מרגישה שהצבא עזר לצמיחה האישית

של השריונר שלי.

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום

גם אני מתענגת על הבוקר השקט עם כוס הקפה. מה שכן, אתמול השארתי את ערמת הכלים לחכות לי לבוקר אז אני דוחה את זה עד שיתעוררו פה כדי לא להרעיש. עופרה, קבלי
. גם אצלנו התפלאתי איך החייל מקבל את העונש שלו בקוליות יחסית, הפרספקטיבה השתנתה. שתהיה שבת טובה

מעצימה

New member
בוקר טוב..ושבת מקסימה...

נחתנו אתמול מיוון,גמענו מאות קילומטרים בהרים בנופים עוצרי נשימה,הגדולה בילתה את יומהולדתה בכריתים עם החבר ואנחנו בדרום יוון,החיילת הייתה בבסיס כל התקופה כך שמבחינה זו הייתי רגועה...(לשם שינוי)...ניסיתי להתעדכן בדרכים .. בארועי הפורום אך לצערי לא היה אינטרנט זמין רוב הזמן..אז חייבת להשלים חומר.. אבל בשבוע הזה היה ארוע מרגש...עם המון חילוקי דעות,אך מרגש בטוח שהיה..ובחלקו משמח מאוד..לראות ולשמוע את גלעד בבית. החיילת שלי..מכיוונה שמחה על החזרתו... מקווה שיהיה רק טוב,שלוחה כאן ברכה לכולכן. שנחווה ארועים משמחים,שהשיגרה תהיה רגועה...ושהחיילים שלנו כולנו יהיו בטוחים,ילכו ויחזרו בשלום....והרי כל השאר קטן עלינו ..לא???

פולי44

New member
החייל שלי בדרך הביתה

יש לו מחר הפניה בצריפין והוא יוצא עכשיו מהבסיס עם רכב שמביא אותו. אנחנו הולכים לאסוף אותו מהדרך. רק שלא יאבד את ההפניה הזאת...

פולי44

New member
קצת פירוט

הוא היה אמור ללכת להפניה הזו בכל מקרה מחר, ואם לא היה מקבל ריתוק היה נוסע לשם ואח"כ לבסיס בחזרה. כנראה שזה דחוף, יש איזה תפקיד חדש שהוא אמור לעשות באימון ולצורך התפקיד הזה הוא אמור לעבור בדיקת ראיה. זה דחוף כי יש גם קורס שהוא צריך לצאת אליו. הורים של חייל אחר באו היום לבקר ותוך כדי הביקור הוא גם כן קיבל הודעה על כך שהוא צריך ללכת להפניה מחר אז החליטו שהחייל שלי יסע איתו וירד בדרך. אם לא היה נוסע איתו היה צריך לצאת היום בערב באוטובוסים ומגיע מאוד מאוחר. מה שכן, קצת הייתי מודאגת מזה שיורידו אותו בצומת ויצטרך לחכות לנו אבל הם חיכו לו עד שהגענו וזה מאוד שימח אותי מה זה משנה, העיקר שהוא בבית גם אם זה לכמה שעות. הוא עייף מאוד אבל כבר הודיע לי שהוא הולך לקרוע את העיר ולבלות עד השעות הקטנות

פולי44

New member
תודה מתגייסת ../images/Emo24.gif

הוא היה בסרט, חזר, לקח את כרטיס האשראי שלי והלך לקנות בגדים

אחה"צ מקסימים ,

לא מזמן שבנו מהים... משבת לשבת אנחנו מאריכים את השהות. כל כך נעים שאין חשק להתקפל ... וניל התקשרה להודיע שזוג חברים בדרכם אליה עם אוכל והם ייצאו ליער הקרוב ...אני שמחה שבאים להנעים לה את הזמן וגם את החיך... ממחר שגרה , כמו שרשמה סמדר . חוזרים לחיות מסופ"ש לסופ"ש...

נגמרו החגים הארוכים...

המבלבלים והמקסימים, ואני צריכה לנוח... לכן פוצחת מחר בחופשה בת 4 ימים בירושלים. עדיין לא הגעתי לקרוא אתכן ביומים האחרונים. אעשה זאת מאוחר יותר. המכיניסטית חוזרת הערב לצפון, ו-2 החיילים מחר בבוקר... השוטר התחיל את החג האחרון בחופשונת בת 24 שעות, וסיים בחופשה ארוכה של יותר מ-4 ימים, וניצל כל דקה. אני הייתי בית חרושת לאוכל... ובדרך גנבתי אין סוף טעימות... לא ברור אם אוכל לצאת מהדלת מחר. שתהיה לכולכם חזרה נעימה לשיגרה. מתגייסת

אםפי7

New member
אחרי החגים באים ימי החול

סוף סוף נגמרו החגים , השנה הם היו מאוד עמוסים ב"ה בשמחות, אבל עמוסים. השריונר נסע למסיבה של משתחררי נוב 08, אחד הקצינים בחור שאהוב שם על כולם אסף אותו מתחתית ההר עד לבסיס למסיבה, הפתעה הם לא יודעים שמגיע כי ב"עצם" הוא בקורס בצד השני של המדינה. בן הזקונים יחזור ביום שלישי לארץ אחרי ששהה חודש אצל אחיו מעבר לים. היולדת שבעלה ינחת בעלות השחר בנתב"ג ויתחיל בטיפוס אל ההר שלנו מתכוננת לחזור לאי שלה בתוך שבוע עד עשרה ימים. ואני מתחילה מחר את השגרה שזה אומר להתחיל את השבוע במרכז הארץ ולהמשיך אותו 3 ימים רצופים בעיר צפונית מרחק שעה וחצי מההר. בקיצור חוזרת לנסיעות הארוכות. מתנחמת שמהסמסטר השני ינואר כבר לא אהיה על שבוע במרכז הארץ, מחליפה מהמרכז לרמת הגולן.
זהו שיתחילו ימי החול והשגרה ושהיא תהיה טובה ומבורכת.

למעלה