בוקר טוב

בוקר טוב

מדליקה אור בחדר , אתם בטח עסוקים בבניה של הסוכה יום רביעי שוב ערב חג ושוב חג ושבת יחד השנה הזו חג נסמך לשבת וההכנות קצת לחוצות איך אתם מסתדרים עם ההתכנסות המשפחתית ? האם זה מעורר געגועים ? האם מעלה קושי בהתכנסות המשפחתית ? בואו נחלוק את המחשבות , מאחלת לכולם הנאה בהכנות לחג ,המתקרב עבור הילדים זה כייף קישוט הסוכה החופשה הגדולה והארוכה פסק זמן מבית הספר , וחופשהארוכה עד אחרי החגים

בוקר טוב ישראל

עדיין עם הצטננות ..חולה מעט, היום הבנתי שגם חברת התרופות בקלות רמתה אותי .בחודשים האחרונים אני חשה שאני לא בסדר ,רק היום נודע לי שהתרופה אלקטרוסין שאני מקבלת שונתה ..ועכשיו אני בדרכי לעשות בדיקות דם אני בטוחה שהבדקות יראו על חוסר איזון ..זאת אני חשה יום יום. מצרפת סרטון שעשה חברתי ..לדעתי חובה לצפות בו . יום נעים טלי

החלמה מהירה

יש התפתחות בכוון הרופאים קבלו במייל התיחסות לתרופה הזו מסתבר שיש הרבה אנשים שנוטלים את הכדור הקטנציק הזה וקופת חולים מתארגנת להכניס תרופה אחרת במקום כן גם אני צריכה לעשות בדיקות בגלל הקטע הזה ותודה לערוץ 2 ולאברי גלעד שבהעלה את זה לידיעה של כולנו

אלטרוקסין

הרכב התרופה שונה מסתברשכבר בינואר ,ציבור החולים לא יודע ,והתרופה בהרכבה החדש לא עונה על כל הצרכים אצל חלק מהחולים . הבוקר שמעתי בתוכנית הבוקר שישנה טביעה יצוגית בנושא אני מתכוונת להצטרף לטביעה

טלי אם תצטרפי, שימי לב שאת מצטרפת לתביעה

הייצוגית ולא ל"טביעה" כי זה עלול להיות קצת מסוכן.....
אגב, גם אני וגם סיון משתמשות באלטרוקסין, בקרוב נעשה בדיקה ונראה אם עברנו את השינוי בשלום או לא...

למעלה