בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

אני מהבוקר עסוקה בסידור חדר העבודה שעם השנים התמלא בכל מיני, שתמיד חבל לזרוק כי אולי אצטרך..... מכירים את ה"חבל לזרוק" הזה? אז עכשיו אני מצליחה חלק לזרוק, חלק להעביר הלאה וחלק לשמור - כנראה אותו חלק שעוד כמה שנים אזרוק
בכל אופן מצליחה לפנות קצת מקום וזה עושה לי טוב על הלב. סטודנטית ב' ישנה לה, סטודנטית א' כבר ביום חמישי ירדה דרומה וג'וניור הלך לישון אצל חבר. בן הזוג קפץ להוריו ואני בשקט שלי

מכירה

את המאבק האינסופי עם חפצים שצריך לטפל בהם. והכי גרוע שפעם אחר פעם אתה ניגש אליהם, מתחיל לטפל ונשבר... בהצלחה עם השקט....

מעצימה

New member
שבת שקטה...

בוקר מקסים לכולן....אך איזה מזג האוויר...מדהים ומרגש האוויר הקריר שנכנס מהחלונות...ניקיון,תקופה חדשה ורעננה... כףףףףףףףףףףף... סיימנו עם הארוחות,התארחויות ואירוחים...הצלחתי להכניס רעננות למקרר שהיה עמוס לעייפה...אתמול אירחנו זוג חברים... לארוחת ערב....וכמעט הכל נגמר...... אבל כעת הבית מלא בעוגות שקיבלתי והכנתי......ספורט...חייבת לחזור לספורט.... החיילת בבסיס...עצבנית רוב הזמן...אין לה סבלנות לחכות לעבור מוצב ותפקיד...התהפכה הילדה...מפייטרית רצינית שנלחמה להיות בתפקידים בקרבי....עשתה הכל כדי להגיע לשם....נמצאת במצב שחייבת שינוי..מרגישה שחייבת שינוי ,חייבת משהו אחר..רוצה להיות מדגית...אבל זה יכול לקחת חודשיים...מדברת איתה מעודדת אותה מחזקת... והיא מאוד חכמה,אסרטיבית,עונה לי שהכל נכון והיא מבינה שצריך סבלנות....אבל כך היא פורקת אנרגיות שליליות... אני איתה, סבלנית,מעודדת מחבקת,נותנת לה במה למצוקה... היא בדרום הרחוק...הגדולה בצפון עם החבר...יורד שם גשם כרגע.... ואנחנו כאן בבית.... חושבים איך מתחילים שבוע עבודה חדש מחר....

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם

גם אני עשיתי קצת סדר בארון של החייל, איך אני רוצה לראות את הפרצוף שלו כשיפתח בפעם הראשונה את הארון ויראה כזה סדר.... שאפתי גם לסדר ארונות של המתבגרים אבל עוד לא הגעתי לזה. גם אני חושבת על איך יהיה לחזור מחר לשבוע שגרתי, הנחמה היא שבסופו יגיע החייל הביתה שתהיה שבת טובה

מגלית

New member
רק קפצתי להגיד שבוע טוב ../images/Emo140.gif

4 ימים מלאים של עשייה ולא היה לי זמן אפילו להיכנס ולהגיד הייייייי איך שהזמן עובר מהר כשנהנים... הזמנו והוזמנו קראנו והקראנו קנינו והחלפנו
נסענו וחזרנו ישנו ואכלנו ושוב ישנו ואכלנו ושוב ישנו ואכלנו....עד ששש
נסתמנו ו...שוב אכלנו ולכן היום הלכתי לבדוק אפשרות להירשם למכון ספורט
הקיצר - החג שהכי אהוב עלי מסתיים לו... אבל לפניי שבוע מעניין אז לא נורא....נלך על זה.... שיהיה לכולכן שבוע טוב ושנה שכולה דברים טובים

למעלה