בוקר טוב

בוקר טוב

חזרתי מצעדת הבוקר , שכיום הרבה יותר נעים ,כבר לא מזיעים כמו בעבר, וקריר... מאחלת לכולנו יום נעים .

את צריכה לכתוב "שחר טוב"....../images/Emo3.gif

אני גירדתי את עצמי מהמיטה (בקושי), ממש כמה דקות לפני השעה בה כתבת את ההודעה.... (או שהלכת לישון ממש מוקדם אתמול
)

מיק41

New member
מה אני אגיד???? ../images/Emo2.gif

קמתי בשש וחצי.... כן אין ברירה... צריך להעיר את הילדים.... ו....... ולא הלכתי לישון מוקדם אתמול.....

מתי55

New member
בוקר טוב בוקר נפלא

לאחר מאמצים הצלחתי להכנס כי המחשב שלי בגסיסה ומחכה למחשב חדש שחתני יביא לי כשיוכל כי שעות עבודתו אינן הגיונית ומחר הם טסים לרודוס אז מחכה ומחכה למי למי למי התחלתי כבר את השנה בהתנדבות בביס בכתה א ואני בכיתה של ילדים מקסימים וילדי קשב וריכוזהשנה רק 5 ילדים,כך שהעבודה תיהיה יותר קלה עכשיו חזרתי מחדר הכושר והרגשתי מעולה יום טוב

בוקר טוב

זה כייף ללוות ילדים שמתחילים ללמוד לקרוא ולכתוב את עושה דברים חשובים מאד , ועוזרת לדור העתיד

מתי55

New member
אחהצ נעימים

לאחר שאדם יוצאת לגמלאות לדעתי צריך הוא לעשות לעצמן,מה שהינו אוהב ומה שרצה לעשות והזמן לא איפשר זאת יום טוב חברים

כל הכבוד אשה יקרה

את עושה משהו מאד חשוב ,מקיימת את המשפט ואהבת לרעך כמוך אולי זו הדוגמה שהפנסיונרים יוכלו לעזור לנוער ולילדים בבית הספר יודעת שהמון אנשי קבע לשעבר מנודבים לטובת הנוער לקראת גיוס יותר ויותר רואה סבתות שפרשו לפנסיה לוקחות על עצמן לגדל נכדים ונכדות

למעלה