בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

אני בדרכי לחזרות לקראת יום העצמאות. המון דגלים ברחובות ואווירה של חג

פולי44

New member
בוקר של שבת

כבר ארבעה ימים שזה רק אני והמתבגרים בבית והיום אני מרגישה את החסר בחוזקה. מחר נשלים את הפאזל, כשהבעל והחיילצ'יק יחזרו הביתה, ויהיה בית מלא. אני כבר לא יכולה לחכות. גם לי יש היום חזרות לקראת יום הזיכרון. סמדר, פרטי ונמקי, איפה ומתי את מופיעה (אם בא לך) . שתהיה שבת טובה

יום הולדת כפול ושמח היום ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ל-ע' הצעיר של שויו
ולוניל שלי
ע' , "ילד קינוח" מקסים ומתוק מאחלת לך שעל שפתותיך תשרה תמיד בת צחוק המשך להסב אושר ונחת להורים (וגם לאחים ולסבים) שעד שתגדל כבר לא ייצטרכו שתהיה גנרל וכשימלאו לך ח"י אביבים הצבא כבר בהחלט יפשוט מדים... תמשוך עוד קצת את שנות הילדות אין על פרק הזמן הזה – הדרדקות זמן קצר ומרוכז של תום ושל טוהר ובשל שני אלה , ילדים הם תמיד יפי תואר. אין לשם מה למהר ולגדול כי מלהיות גדול אי אפשר לחדול... אז יום הולדת שמח לך , "ילד קינוח" שבליבך תהיה תמיד שמחה והמון מצב רוח !!!
ולך נ' שלי , אהובה , בת עשרים ושלוש אאחל שתמיד תצליחי להגשים את מה שעולה לך בראש שתמיד תהיי מאושרת , הדברים מסתדרים בסוף , כך או אחרת... שחייך יהיו קלים שהמשא הכבד יתעופף כמו עלים נידפים... יום הולדת שמח לך , יקירה (אגב , את יודעת שבגילך כבר הייתי הרה
)

שויו

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif מזל טוב לנ', אדמונית גוניור

ע' שלנו חוגג עוד יומיים אבל זה בסדר לברך היום כי בעוד יומיים אי אפשר לחגוג...... אדמוניתה , תודה על כל הברכות.החרוזים שלך נפלאים. איזו הפתעה עשית לי פה!!!!! עלי לא שורה כרגע רוח החריזה אז רק אאחל ל- נ' את שעל ליבי : המון הצלחה בהמשך השירות ובכלל, שהתפקיד האחראי שאת ממלאה יאפשר גם "חגיגות"פה ושם, (חוויות הוא כבר מספק לך בשפע) בריאות, בריאות , אושר , נחת וסיפוק מכל מעשי ידיך ושתחזרו במהרה לבסיס האם

שויו

New member
../images/Emo240.gif התחבורה הציבורית הגיעה לגולן ../images/Emo240.gif

במיוחד לחיילינו המשרתים ו/או ישרתו שם, סופסוף יהיה אפשר לצאת הביתה וגם לחזור יותר בקלות... אמנם רוב הזמן יש הסעות מאורגנות אך כשלא, היציאה הזאת הופכת לארוכה- ארוכה. וכמובן, בשעה טובה לכל תושבי הגולן שהתלות שלהם ברכבים פרטיים תקטן... לא מצליחה לעשות כרגע קישור אז הנה כתובת ההודעה: http://news.walla.co.il/?w=/1/1821371&m=1&mid=114252

פולי44

New member
אני לא יודעת אם זה קשור לחייל שלי

אבל באמת אם זה מקצר את הנסיעה הארוכה זה מעולה!

שויו

New member
../images/Emo240.gif התחבורה הציבורית הגיעה לגולן ../images/Emo240.gif

במיוחד לחיילינו המשרתים ו/או ישרתו שם, סופסוף יהיה אפשר לצאת הביתה וגם לחזור יותר בקלות... אמנם רוב הזמן יש הסעות מאורגנות אך כשלא, היציאה הזאת הופכת לארוכה- ארוכה. וכמובן, בשעה טובה לכל תושבי הגולן שהתלות שלהם ברכבים פרטיים תקטן...

אםפי7

New member
מזל טוב פי שתיים לוניל של אדמונית

ולע' של שויו, הרבה ברכות עד בלי די. הרבה שמחה.

noati

New member
יומהולדת שמח לוניל שלך אדמוניתה....

מאחלת לה ולך עוד הרבה שנים של אהבה ביחד
ב|רח| וכל מה שהיא מאחלת לעצמה. (הבת שלי ביקשה לא לדבר איתה בנושא שבשורה האחרונה לפני גיל 30
) מקסים כתבת לצעיר של שויו..אבל נברך אותו בעוד יומיים למרות הקושי :) נשארתי ללא רכב, בעל וילדים היום...אז בעוד כמה דקות אצא לי על אופניים לבית קפה קרוב (לא בא לי להיות לבד בבית) עם ספרי לימוד ולפטופ ואהנה
המלש"ב שלי עדיין לא בטוח מהו רוצה....מה שהוא בטוח שזה יהיה קרבי. אבל יש עוד דרך ארוכה... אני לא ממש מצליחה להכנס ולקרוא הכל אז רק חיבוק חזק למתגייסת, כי המצב הזה מוכר לי מידי וכידוע אנחנו לא הצלחנו לפתור את הבעיה לשביעות רצונה האמיתי או רצוננו. ולכולן...מקסימות כאן, המשחק שכאן למטה כייפי... שבת נעימה וטובה לכולן

תודה , נעה ... שמחה שעם הפיכתך אמא למלש"ב

חזרת למחוזותינו
ועם החתימה החדשה שלך היית צריכה לעודד את השורה האחרונה שלי , לא
אל דאגה , הכל נאמר בקריצה : אני הייתי הראשונה לנעול אותה בחדר ולזרוק את המפתח אם היו לה אי אלו כוונות להתמסד בגילה... עוד חזון למועד ועל אף פולניותי - אין לחץ

פולי44

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifמזל טוב, מזל טוב ../images/Emo65.gif

לוניל המתוקה שחוגגת היום, שיתגשמו כל משאלותיה, חרזתם פה מספיק חרוזים היום, אז אני לא אוסיף, אבל מאחלת המון מזל טוב מכל ה
ולע' של שויו, מזל טוב מוקדם, ואאחל שוב ביומולדת שלו
ולכן אמהות של החוגגים

ים וגל

New member
מזל טוב לכל החוגגים../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif

גם לוניל ולאדמונית הרבה נחת אושר שמחה ורק טוב שיהיה וגם לע של שוויו -מזל טוב שמחה אושר וכל טוב

המון../images/Emo49.gif לחוגגים את היום המיוחד../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לוניל של אדמונית
ול-ע של שוויו
המון ברכות ורק הצלחה בכל

למעלה