בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר נפלא עם שמש צהובה וברקע ציוץ ציפורים בחצר הבית המשותף אכן בוקר נפלא לקום ליום חדש ואני בחלומי נסעתי למקומות אקזותיים והיה שם ים כחול ומדהים ממלא את האופק בכחול שלו והייתי מוקפת בילדים קטנים שנתנו לי יד וירדנו יחד לחוף המדהים שליד המלון תגידו לי עם חלומות כאילו שווה לקום ?

ערב טוב ../images/Emo20.gif

יום חופש קצת מבאס יש לי היום: התחיל בהיתקעות מיותרת בבנק שיכלה להסתיים מאוד מהר, המשיכה ברכישת משקפיים ממש יפים
, והסתיימה בשן שצריכה לעבור טיפולים בעלות מאוד גבוהה

יום חופשי אבל ....

עושה רושם שהטיפול שיניים זה לא ממש חופשה מקווה שטיפול השיניים יסתיים בקרוב חושבת שזה משהו שאף אחד לא אוהב זה קטע הכי פחות נסבל ע"י האנשים ולא משנה מה הגיל

../images/Emo24.gif

נסי להסתכל על הצד החיובי - זו רק שן אחת ואחרי הטיפול יכאב לך פחות. אני מכירה אנשים שלא טיפלו בשן מתי שצריך, וביותר משן אחת, ומצאו את עצמם משקיעים בשיקום הפה סכום שאפשר לקנות בו רכב.

אני מאלה שתיארת...

רק סיימתי לפני שלושה חודשים סדרת טיפולים של שנה,לכן זה גם כואב מידי כלכלית וגם מבאס. מדובר בשן מטיפולים מלפני 10 שנים ולכן אפילו אחריות אין לי על זה והפלטניום עדיין לא נכנס לתוקף אז צריכה לשלם מחר מלא וזה מבאס.

ממש מבינה אותך

אני במצב דומה, רק שאצלי זה הגב ולא השיניים. דוחה ודוחה את הטיפול בכאבי הגב כי זה כרוך גם כן בהוצאה כספית גדולה וכל פעם אני אומרת שהיום אני אקבע תור וזה לא קורה. תרגישי טוב!

למעלה