הוא מאד מקצועי ונעים. ד"ר סוריאנו אמר עליו שהוא רופא מצויין ואני בידיים טובות, כך שהחלטתי ללכת עליו. הניתוח עבר בקלי קלות, למרות שעשו אצלי עבודה לא פשוטה. כמובן שאת התוצאות צריך לשפוט בטווח היותר ארוך, אבל ההתרשמות שלי ממנו מצויינת. שלחתי אליו גם את אחותי, לא בעניין אנדו', אלא לבדיקה גניקולוגית בקליניקה הפרטית שלו, וגם היא התרשמה ממנו לטובה.
אני כבר שלוש שנים מתכננת לעבור לצפון (רמת הגולן), וכל פעם זה נדחה מסיבה זו או אחרת... מה שכן, סבב יישובים כבר עשינו, כל שנותר הוא להתארגן על כסף, עבודה, ו.. זהו. אני ממש ממש מקנאה בך, והפעם זה סופי: עוד שנה להיות במרכז, ואח"כ- קדימה, להצפין! שיהיה לכם מעבר קל, וסורי שלא יכולה לעזור לך לגבי ד"ר קאופמן..
בוקר טוב, אני הייתי בהתייעצות אצל דר' קאופמן - כדי לקבל חוות דעת נוספת על החוות דעת של דר' סוריאנו. הוא מאוד נחמד ומקצועי אבל אין על סוריאנו!! (הנסיון של סוריאונו ולאנושיות שלו אין תחליף...ובנוסף אני לא יכולה להתקרב לבית חולים כרמל... הם עשו איתי יותר מידי טעויות .. אני באה לבקר חברה שילדה שם ומהסיוטים מתחילה לבכות...) אני גרה בקריות ומגיעה לסוריאנו פעם ברבעון. לא יכולה לוותר עליו.!!! אם את רוצה יותר פרטים על קאופמן או על הצפון אז בכיף יום טוב מעיין
בבית חולים כרמל הובחנתי כחולת אנדו'. באותה תקופה לא הייתה שם מרפאת אנדו'.. (הגעתי מלא פעמים למיון מכאבים לפני ואחרי גילוי המחלה) אבל גם לאחר פתיחת מרפאת אנדו הייחס / גישה שלהם לא השתנה לטובה וזה במילים עדינות (כל הצוות כולל רופאים, אחיות ומי שעושה אולטראסאונד, הייתי יוצאת מהאולטראסונד בבכי כל פעם מחדש) היום אחרי שעברתי ניתוח בתל השומר והגעתי לניתוח דרך מיון נשים אני יכולה להגיד לך שיש דרך אחרת להתייחס ולטפל ברגעים של כאבים חזקים ולא לשלוח הבייתה עם אקמול שמבחינתי זה כמו כוסות רווח למת.. חשוב לי לציין שאנני יודעת אך דר' קאופמן היה מטפל בי עם הייתי מגיעה עם כאבים. השיחה שהייתה לי איתו הייתה מאוד נחמדה ובהשפעת לוקרין והוא נשמע מאוד מקצועי. אני לא יודעת עם קראת כאן את הרקע שלי אבל אם את מתעניינת אשמח לספר לך בטלפון..
אני יכולה להמליץ לך על ד'ר קאופמן מבית חולים כרמל אני מטופלת שלו כבר מעל שנה ובספטמבר האחרון עברתי אצלו את הניתוח, אני ארבעה חודשים אחרי. אני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומהצוות של בית חולים, דר קאופמן יצר ממש מרכז שמטפל במחלה, כך שכל הרופאים שנמצאים במרכז מבינים בכל הקשור למחלה והשלחות שלה, והרבה רופאים של בית החולים מודעים למחלה. אני מאוד אוהבת להבין לפרטי פרטים איך המחלה עובדת, ומה כל השלבים שעברתי בניתוח, קיבלתי הסבר מפורט וברור עם הצגת תמונות.הוא עונה על כל השאלות ואפילו ישב עם בעלי וההורים שלי כדי שיבינו גם הם מה עובר עלי. אני ממליצה עליו בחום וכדי לך לקבוע פגישת הכרות איתו. לא מזמן הוא גם השתתף בתוכני "העיקר הבריאות" של רדיו קול רגע וענה על שאלות, כך שתוכלי להיתרשם הרבה בהצלחה במעבר לצפון