בוקר טוב...

מעצימה

New member
בוקר טוב...

ברכות לך דינהלה על ניהול הפורום....(יש לעיר שלנו ייצוג.חח) אז מזמן לא נכנסתי לפורום, ודווקא מאוד התגעגעתי... האמצעית שלי התגייסה לקרקל לפני חודש..וכרגע בטירונות במדבר שם...כולי מרוכזת בה..והטלפון נהיה חלק בלתי נפרד ממני. הקטן (8.5 להזכירכם) נהיה כמו בן יחיד...הגדולה -22 כמעט לא בבית, וגם כשכן..בחדרה. השניה באה פעם בשבועיים, והוא לבד...והתנהלות הבית משתנה לגמרי. אז זה עדכון קטנטן...השעה 7.15 יוצאת לבית הספר ולעבודה... ושיהיה לכולכן יום נפלא.

בוקר טוב, שמחה לראותך פה ואני כועסת ממש רותחת

התקשרתי למורה של נעה כדי לומר לה שהיא תאחר כי הילדים בבית מחכים להפוגה בגשם ולכן הם יאחרו "זה לא מקובל עליה"... לכי לע... מה לא מקובל? והשם יגיעו לכיתה רטובים ואח"כ יהיו חולים זה כן מקובל עלייך? אז הם חיכו ובהפוגה יצאו ובדרך הגשם התחזק וקיבלתי טלפון לני כמה דקות שהם רטובים ומצאו מחסה מתחת לאחד הביניינים בדרך לבית הספר... זה כלכך מרתיח אותי - אם זה לא מקובל עלייך יכולת בדרך לעצור ליד הבית שלי ולאסוף אותם...

שבי38

New member
לא מתקשרים

פשוט מאחרים. במקרה הכי גרוע היא תשלח מכתב לידע אותך. אז מה ?

דינהלה1

New member
בוקר טוב לכולם

מעצימה, איזה כיף שחזרת אלינו, מזל טוב על הגיוס, מה זה קרקל? (אני לא בעניינים...) שירתתי במידבר את מרבית השירות הצבאי שלי. בסך הכל החוויה הצבאית מעבר לתרומה החשובה למדינה חישלה אותי. (אני תיכף אפתח שרשור חוויות מהשירות הצבאי...). בתקופתנו לא היה סלולארי, בטירונות קרה שמרוב התור הארוך של הטירוניות בטלפון הציבורי שהוצב בבסיס, עד שהגיע תורי להתקשר ניגמרה ההפסקה ולא הצלחתי להתקשר הביתה אז לפחות טוב שאפשר לצייד אותם בסלולארי . חוץ מזה ממה שאת מתארת כניראה תצתרכי לבנות לאט לאט שיגרה חדשה בבית. דווקא ניראה שיהיה לך יותר זמן פנוי לעצמך לא?
אמא של נתנאל, יש פתגם חכם שאני מנסה ליישם אותו על עצמי. אין להתעצבן מטיפשות של אחרים...עשית נכון כשהתקשרת להודיע למורה שהילדים יאחרו בגלל הגשם. עכשיו שאת מכירה אותה פשוט להבא תציבי לה עובדה שאם הם מאחרים זה בגלל הגשם ולא מעצלנות...לאחר בגלל מזג אורי סוער זה נורמלי בהחלט, גם מבוגרים מאחרים לעבודה בימים כאלה, בגלל פקקים והתנהלות מסורבת של התנועה בכבישים וכו. לדעתי פשוט תעבירי את זה הלאה ואם היא תעשה לילדים סנקציות פני למנהלת. התגובה שלה באמת לא לעניין..

למעלה