בוקר טוב

בוקר טוב

והבוקר על הפרק השם הקבוע / השם הרשום בתפוז בערכת התפוז יש את האופציה של התקשורת שלא חשופה לכולם וזו מתבצעת במערכת המסרים , שם ניתן להתבטא באופן אישי וזה נשאר בין השניים השולח והקורא ושם ניתן להחליף טלפונים ומילות שנועדו לשיח אישי , וליצור תמיכה יותר אישית אבל זה אפשרי רק אם נרשמים בתפוז , אז ממליצה לחדשים שנכנסים לפה להרשם לתפוז ואז יש לכם עוד דרך לתקשר בדסקרטיות , מבלי שכל העולם יראה מה אתרתם שיהיה לכולם יום מואר ומלא בשקט ושלווה בנשמה , למרות ועל אף הכאב הפנימי

אופפפפפפפפ נבהלתי ...

בעודי שקועה במחשבות תוך הדחת כלים שמעתי כל נפץ של זכוכית חיפשתי מהיכן ,וגילתי שהמזנון עם הווטרינה הזכוכית פתוח וגביע גלידה מקריסטל מנופץ..לא נגעו בו ...(אומנם לא מהכלים המועדפים )אני בטוחה שסגרתי את הווטרינה..(דלת הזזה ) אך ככה לפתע דבר שלא נגעתי בו המון זמן נופל ומתנפץ? אנרגיה שלילית ..? בבוקר ביקרה אותי משהי שלי לא משדרת טוב ..יכול להיות קשר? פשוט לא נעים וקצת מפחיד.

אולי מוזיקה עשתה את זה

שהכווס יהיה כפרה , זה סימן טוב שנשברת כוס ואת תמשיכי לחיות בכייף והנאה את החיים שלך ואם את חוששת שטפי את הבית במי ים או במים עם מלח ואז שימי ב4 פינות החדר כלי קטן עם מלח ורוזמרין וכבעבור 9 ימים זרקי את המלח והרוזמרין ככה מטהרים בית או שפתחי את כל החלונות ותני לאויר לשטוף את הבית באנרגיות חדשות

היי נסכתי

לא מוזיקה עשתה זאת ..פשוט רוחות חזקות, החלונות אצלינו ענקיים וכולם היו פתוחים ... ושכחו לסגור את הוטרינה .. מחזיקה דרך קבע גושי מלח מים המלח לשאיבת אנרגיות שליליות. התעלומה נפתרה ...

אל תשכחי

מדי פעם לטהר את האנרגיות מגושי המלח כמו שמנקים אבנים שמים בשמש ואו במקפיא תלוי באבן

למעלה