בוקר טוב

בוקר טוב

כתבתי בקומונה היום אני מחכה לערב שבו יתחיל השידור של רוקדים עם כוכבים ואני אביט ברוקדים בנשימה עצורה ,וארקוד בנשמה ובנתיים רוצה לקום למטבח להכין משהו חם קטן לאכול ואז למקלחת כייפית ולהתחיל יום נוסף עם חיוך וצפייה ובדרכי להכין כוס תה חם וטעים ושולחת את זה לתפוז הפסיקה אספקת החשמל לאיזור שלי אז הבנתי כמה אנחנו תלוים באספקת החשמל וכמה בתלות שלנו באספקת החשמל היא מדהימה בלי רדיו טלויזיה ומחשב והבית שקט מאד רציתי להכין משהו חם לשתות שוב התלות בחשמל וגם הטלפון הוא אלחוטי , מזל שיש אחד קוי שמחסור התקשרתי ל103 ואמרו תקלה באספקת חשמל צפי לסיום התקלה בשעה 2 , אבלהפתעתי ב12 חזרה אספקת החשמל עם הפיפסים של החדשות זהו אפשר להתפנק על כוס תה חם כדי לשחרר את הגרון ולהקל על הצננת הזו שלא עוזבת אותי כבר שבועות

צהרים טובים ..

נסיכה מאחלת לך המון בריאות ,ואליק מוסר שאל תישני ללא גרביים
, חזרתי ממסיק זיתים עם זיתים נחמדים להכנה ...ועם כד שמן זית טרי וריחני .גם קניתי המון המון שתלים של אמנון ותמר בצבעים מקסמים, מאוהבת בפריחה העשירה שלו.. והזמנתי זרעי ירקות חורף ...רק שיגיע החורף. על האש מתבשלת ריבת ענבים מענבי טלי קטנטנים ומתוקים...שיהיה במה למלא סופגניות לנכדים. יום נעים לכולם

נשמע נהדר

החיים בבית קרקע כל כך טובים לך מאחלת לך בהצלחה בגן הירק ,נשמע טוב פרויקט הגן ירק שלך , ולהבדיל מהחווה בפייס בוק זה מגדל ירקות אמיתיים ואורגנים ד"ש חם לאליק תגידי לו שאני ישנה עם פוך זו האלרגיה שמבקרת אצלי צריכה לצאת מהבית לעיתים קרובות יותר אולי זה יעזור אבל בנתיים מסתתרת בבית , פה אני מרגישה בטוחה

רוזהלי

New member
מנחה טובה../images/Emo9.gif

טלי,
על ההשקעה בגינתך היפה שהיה לי הכבוד לראות
נסיכה, הרבה בריאות

פשו שי ת

New member
טלי יקירה

איזה כייף לשמוע על הגינה המקסימה שאת מטפחת אני אוהבת צמחים ופרחים אבל רק לראות אין לי את הסבלנות כמוך לשתול ולטפל ולהשקות ולחכות שיצמחו-אבל אוהבת לראות גינות יפות שאחרים השקיעו ונהנית אני מטפלת בפרחים שלי -ילדי משקה ומטפחת ונותנת מהלב וזו הגינה שלי באהבה חגית

פשו שי ת

New member
נסיכתי היקרה

מאחלת לך המון המון בריאות ושיהיו לך עוד שעות וימים של אושר כמו שאת אוהבת אוהבת ומתגעגעת חגית

למעלה