בוקר טוב

בוקר טוב

התעוררתי מחלום מקסים בו מצאתי משהו שגילה בי עניין האמת לא רציתי לקום רציתי להמשיך את החלום כי במציאות אני לבד , והיום בא לי חברת בני אדם קפה אני לא שותה , אבל כוס תה טעים אני מאד אוהבת ובא לי כריך רענן עם חביתה טריה וקצת ירקות חתוכים לצידו ובכל מפגש אני תמיד מזמינה טוסט עם הירקות שלצידו מחכה ומצפה לטוסט החם ולכוס קפה נטול צמוד לטוסט אולי הגיע הזמן לקפוץ לארומה לפנק את עצמי ,, אפילו אם זה רק טוסט וקפה לרוב יושבת לבד מתבוננת באנשים , אנשים מסתכלים על האשה היושבת לבד אז יש לי שאלה האם יש פה מתנדב/ת לארח לי היום חברה לקפה וכריך ? ואולי שיחה בלשון בני אדם , כי מזמן לא נפגשתי עם אנשים לשיחת חולין יודעת שזו בקשה לא מקובלת , לא רוצה חגיגות , רק שיחה ומשהו לאכול בחוץ אבל יודעת שהמשאלות הללו נשארות רק בחלום לא מתגמשמות במציאות לכן אחזור לי לישון , שם יש אוכל טעים וחברת בני אדם

רוזהלי

New member
טלי../images/Emo24.gif

אני מצטרפת אלייך ל-

חיים אחרים

יש סדרה חדשה שעלתה בקשת בערוץ 2 בחור ישיבת הסדר שנפצע בצבא , בשיקום הוא נחשף לריקוד הציונות הדתית נחשפת בסדרה יפה כל כך הדילמות בחיים והחיים לאור מצוות הדת הם משקפים את היופי הקיים ביהדות , וגם את היופי שקיים בריקוד החיבור של גוף ונפש ויש כתבה של עוז זהבי איך הוא התכונן לתפקיד , יודעת שלא שייך לנושאי הפורום אבל זו סדרה המראה התמודדות עם שינוי פנימי בנפש של הבחור לכן ממליצה לצפות בה במי שצופה TV זה מוקרן הערב בערוץ 2 וזה כבר פרק שלישי בסדרה , הנה קטע מהבלוג של עוז איך הוא התכונן לסדרה

למעלה