בוקר טוב

אששש

New member
בוקר טוב

אהלן כולם! מישהו יכול אולי להסביר לי איך לבחור אבן? האם זה נכון שאבנים מסוימות עוזרות לשיפור מצב נפשי או גופני כלשהו? איך יודעים מה לקנות ? יש לי כמה בבית, אבל לא יחסתי להן חשיבות. יש הסבר מדעי לתופעת האבנים או שמדובר במשהו מופשט מאוד ונתון לבחירה אישית, כלומר, כמו אמונה ברוחות, בדת וכד´?

FireDragon

New member
תשובות...

לבחור אבן זה הדבר הכי פשוט שיש... 1)תיכנסי לחנות שמוכרת קריסטלים ואבני חן, עדיף כזו עם מבחר גדול. 2)תסתובבי בחנות, תבחני ותסתכלי על אבנים. 3)תבחרי אבן, לפי אינטואציה, על תסתכלי על השם או התכונות שלה, האבן הראשונה שאת מרגישה צורך להרים, להסתכל ולבחוןמקרוב, היא בדרך כלל זו שאת צריכה לקנות. כמובן שזה יכול ואמור להשתנות, בדרך כלל התכונות של האבן שתבחרי הם בדיוק מה שאת צריכה באותו רגע, כעבור זמן מה, הצורך באותן תכונות יעבור ותצטרכי אבן אחרת.... עדיף שלא תהיה רק אבן אחת, כי רוב הסיכויים שיש לך יותר מבעיה אחת בחיים, ככה שיותר אבנים=יותר אנגיות ביותר נושאים=פחות בעיות. הסבר מדעי? אני לא יודע עם זה הוכח מדעית או לא, אבל זאת התיאוריה בעקרון: קריסטלים ואבנים מתפתחים בתוך האדמה במשך כמה אלפי / מיליוני / מיליארדי שנים. במשך אותו זמן, האבנים ספגות הרבה מאוד אנרגיות מהאדמה. זה ההסבר לאנרגיות של האבנים....

אששש

New member
אוקי

אממ...תודה, אני אעשה את זה. אבל אני חייבת לומר לך שהמון אבנים מושכות את עיני...ואת כולן אני רוצה, אבל אני טיפוס של אבן אחת..חחח.. באמת. אני מאלה שאוהבים קמע כזה, אני חושבת שאני אלך על המלכית בגלל כל הסיפורים המעניינים ששמעתי עליה.. מה את אומרת?

FireDragon

New member
אמ....

אני בן....דבר ראשון... מלכית היא אבן טובה מאוד להגנה, ואני מניח שלכך הקמע. טיפוס של אבן אחת? תאמיני לי שהאבנים לא יפגעו אם תקני עוד אבנים... (ככה אני חשבתי...) את יכולה ללבוש קמיע ושתהיה לך אבן בכיס... (לי יש תמיד, סודליית בכיס, וקמיע של טייגר איי על הצוואר) כל עוד את מרגישה שלמה עם ההחלטה לקנות קמיע של מלכית, לכי על זה! חוץ מזה שהיא אבן מדהימה, היא מגנה בצורה מאוד טובה. אני מניח שכשאת אומרת "סיפורים" את מתכוונת לכך שלמלכית יש נטייה להתפוצץ כשהיא מגנה על משהו? אני יודע שזה קרה מספר פעמים, אבל לא ראיתי את זה במו עניי... לי יש ביצה ענקית של מלכית (אבן שמעוצבת בצורה ביצה) וקערה ממנה... כל עוד את שלמה עם זה- לכי על זה...

stoneage

New member
הי חברה, יופי של "שיחה" טל אני

חושבת לאמץ את עזרתך בימי החופש...בפרט באוגוסט כאשר אדם במילואים והילדודס בבית ואני לבד עם הכל.... ברצינות ענית ממש יפה. ממי למדת ? לגבי הצד המדעי...ובכן, הוכח באופן מדעי שביכולתה של הקוורץ להעביר פולסים חשמליים. לכן היא נמצאת בשעונים ומחשבים. יש לנו לקוח שהוא דוקטור לאיכות הסביבה. הוא מדד באופן מדעי את ההשפעות השליליות של הבטון בממ"ד. לאחר מכן הניח אבני קוורץ בממ"ד ומדד שוב - היתה ירידה משמעותית בהשפעה השלילית. כך שבאופן עקרוני יש הוכחות מדעיות אבל הצד של תכונות המסייעות לנו, לא נבדק בצורה אמפירית. הידע לקוח מהעבר ומנסיונם המדהים של אלפי אנשים היום.

FireDragon

New member
ממי למדתי???

המ....*שולח מבט מלא משמעות בשני* נחשי... אני אשמח לעזור! את תבואי גם לחנות? כי תכננתי לבקר שוב בשבועיים הקרובים...

אששש

New member
ואי בסוף יצאו לי המון שאלות...

אהלן ותודה רבה על התשובות ! אז הנה, אני רואה שקטפת מחמאות על השאלות, אז אני אשמח לארגן לך עוד כמה! ...אממ..שתיים בינתיים- א. איפה יש לי באזור באר שבע חנות לאבנים? שווה לבוא לחנות שלכם במיוחד? כי זה פשוט טיפה רחוק..אוטובוסים ועניינים זה לא מומלץ בימינו.. ב. יש ברשותי אבן מאוד מיוחדת. אני יודעת שקשה לזהות אותה רק מכתיבה אבל אני מתה לדעת מהי אז אני אנסה בכל זאת אם אתם לא כועסים..אז ככה- היא בצורת חלוק נחל, משוייפת, כאשר למעלה יש לה גוון חום מנומר שקוף יהפה, באמצע היא שקופה, עם קצת מריחות מהחום, ולמטה היא חומה בהירה, לא מנומרת, ויש לה מין צורה של חץ בחום כהה. בתוך החום התחתון, נראה כאילו נזלה טיפה מהלבן שמעליו, ולא שמתי לב לזה, רק היום. למרות שבחנתי אותה מאוד מאוד מקרוב. יכול להיות שמגע ידי גרם לזה? ...אממ..אני סקפטית, אבל הכל אפשרי. אז מה אתה אומר? איזה אבן זאת? מצאתי פשוט בחדר מאגר אבנים שלא ידעתי על קיומן, לא זכרתי יותר נכון, אבל אלו ודאי אבנים שקיבלתי, ולא בחרתי בעצמי. אבל מכולן, מצאה בעיני זו חן באופן מיוחד. אתה יודע מה, עוד שאלה- נניח שחבר\ה מביאים לי אבן מזל. מה זה אומר?האם היא תתאים לי? וזה מכון שאסור לאדם שאבן המזל לא שלו לגעת בה? תודה רבה לכם! מעריצה את הידע, אששש

FireDragon

New member
אני אשמח לענות...

1)אני לא יודע על חנויות באיזור המרכז, אבל ממולץ בהחלט ללכת לסטונאייג´, תמיד מומלץ, חוץ מהמבחר הענקי של אבנים שיש שם, האנשים מאוד נחמדים (גיליתי לאחרונה שמאוד מאוד קשה לא להיות נחמדים בחדר מלא אבנים...) ותמיד יש עוד משהו לראות. 2) אני ממש מצטער אבל קשה לי אפילו לנחש איזו אבן זאת... אני ממליץ לך להיכנס לאתר של סטונאייג´, או אפילו לאתר של שלומי (קישורים) ולדפדף בין התמונות של אבנים... חברה מביאה אבן מזל: האבן אמורה לתפקד בצורה טובה מאוד. בעיקרון כל אבן תתאים לך, לחלק את יותר זקוקה, לחלק פחות, אבל כל האבנים משחררות אנרגיות חיוביות, ואי אפששר לקבל "עודף אנרגיות חיוביות". אני לא שמעתי על חוק שאומר שאסור לאדם אחר לגעת באבן מזל של אדם. אני אישית לא אוהב שנוגעים באוסף האבנים (המתמלא) שלי, כי יש אבנים שאני מרגיש צורך מוזר לטהר אחר כך, לא את כולן, רק חלק...

stoneage

New member
הי, את יכולה לשאול כמה שאת רוצה

בשביל זה אני כאן. לפי התיאור שלך, נשמע לי אגת (לא קארנליאן ולא אגת כתום, פשוט אגת) בערד יש חנות בשם "פרוייקט זטה " הם בקניון (יש להם גם חנות וגם דוכן) לפי הכמויות שהם קונים אצלי יש להם מבחר יפה והם מאוד נחמדים. אנשים מגיעים אלינו לחנות מכל הארץ. אני לא אובייקטיבית אבל אומרים ששווה את הנסיעה. מבלים אצלנו שלוש שעות ומרגישים נפלא...המבחר שלנו הוא ללא ספק הגדול בארץ ולמען האמת אין בעולם הרבה חנויות עם מבחר כך כך גדול....ולא חייב אוטובוס יש רכבת עד ב"ב ואז 5-10 דקות ברגל, חם בחוץ אבל לנו יש מזגן, מים קרים ואפילו קפה קר למי שבאמת נחמד... ברמה העקרוני אין בעיה שיגעו לך באבן אבל תקשיבי לאינטואיציה. אם נגע לך באבן מישהו ולא מפריע לך - אז אין סיבה לטהר. אם נוגע לך באבן מישהו ואת חשה שמפריע לך - תטהרי. אם את רואה שמישהו מתכוון לגעת באבנים שלך ואת לא רוצה - תשדלי למנוע לעומת זאת במידה ואינטואטיבית זה לא מפריע אז אין בעיה. כאשר מישהו שאת חשה טוב איתו נוגע לך באבנים - אין שום השפעה שלילית עליהם.

RainBird

New member
מלכית לי דווקא יש ניסיון מעניין מאוד עם מלכית כאבן, אחרי חקירה בתורת הניסתר מסתבר שמלכית בעלת יכולת להפוך אדם לבילתי נראה. ובאמת אחרי שכיווננו אותה כמו שצריך הצלחתי ללכת בבית הספר שלי יום שלם בלי שאף אחד ישים לב שאני שם. כמובן שאם אני אפנה את תשומת ליבם על ידי נגיעה או דיבור הם יראו אותי אבל לרוב מניסיון פשוט לא שמים עליך לב כשאתה עונד מלכיט... ארדן

stoneage

New member
על נסיון כזה טרם שמעתי...

(הכוונה בהווה, על השימוש ההסטורי מן הסתם אני יודעת). אוי אוי, יש המון אנשים שהולכים עם מלכית ואם זה קורה להם סתם במקרה בלי שיתכווננו הם עלולים להפגע מהמון אנשים...להכשל בעבודתם .....להרגיש רע....

למעלה